Hírek

35 olyan grafikon, ami porba döntheti az oltóanyagipart és örökre megváltoztathatja a gyermekorvosok véleményét

552Megtekintés

Bárki, aki ezt az információt olvassa, és még ezután sem hajlandó elismerni, hogy az oltóanyagok nem biztonságosak, egyszerűen csak nem akarja tudni az igazságot!

Egy drámai és könnyen hozzáférhető dokumentumban Dr. Raymond Obomsawin PhD., grafikusan mutatja meg a világnak mind a bizonyítékok hiányát arra, hogy a gyermekkori védőoltások valójában biztonságosak lennének, mind pedig az oltóanyagban rejlő veszélyeket. Azt gondoljuk rettenetesen fontos, hogy megmutassuk azt, hogy egy ilyen drámai dokumentum jó forrásokon és tényeken nyugszik, a dokumentum adatait ellenőriztük.

 

A dokumentum szerzője

Dr. Raymond Obomsawin a dokumentum szerzője, az egészségügyi tudományok és az emberi ökológia doktora. Ő az elnöke a “Circle of Nations Institute of Life Sciences and Sustainable Development” fenntartható fejlődéssel és élettannal foglalkozó hawaii kutatási és fejlesztési kutatási csoportnak.  Ő volt a társelnöke az ENSZ Környezetvédelmi Biológiai Sokféleség Egyezmény programjának, ahol egy technikai szakértői csoport genetikai technológiák (közkeletű nevén terminátor mag) lehetséges hatásait kutatta.

 

Itt a cselekvés ideje

Ha úgy gondolod, hogy a “Gyógyszeripar” mindenható és érinthetetlen, gondold át újra! Kezedben vannak a valós tények és számok … a valódi hatalom! A gyanútlan gyermekorvosoknak is kell tudniuk erről, mert ők azok, akik halomszámra oltják gyermekeinket és ezzel részesei lesznek a hatalmas csalásnak és az emberiség ellen elkövetett bűncselekménynek. Rajtunk, szülőkön múlik tájékoztatásuk!

 

Kérünk tisztelettel minden szülőt, hogy tájékoztassa gyermekének orvosát és védőnőjét Dr. Obomsawin kutatási eredményeiről. A jó szándékú, de ezzel a tudással nem rendelkező orvosoknak és védőnőknek is tisztában kell lenniük az igazsággal.

 

 

  

A dokumentum (PDF) kinyomtatható vagy letölthető innen: 

Immunizációs Gráfok 2009-Dr Raymond Obomsawin 

vagy innen: 

https://www.scribd.cm/doc/171494257/Immunizacios-Grafok-2009-Raymond-Obomsawin-Ph-D

 

Forrás: naturahirek.hu

 

 

A modern kvantumfizikai embermodell ismeretei lehetővé tették, hogy az oltások mellékhatásainak következtében létrejött információs zavarok kvantumfizikai módszerekkel korrigálhatók legyenek.