Hírek

A Matrix Drops Computer megérintette a lelkem - Dr. Tóth Mihály

626Megtekintés

DR. TÓTH MIHÁLY

Ahogy megérintettem először a Matrix Drops Computert, Ő is megérintette a lelkem. Nem készítettek fel az orvosi egyetemen bennünket azokra a meglepetésekre, ha egy halálos beteg, megváltoztatja régi öntudatosságát, különös módon meggyógyulhat, a tudatváltásának köszönhetően.

 

Valóságképünkbe mindaddig nem illik bele az új megoldás, amíg ki nem próbáljuk. A Matrix Drops komputerrel, egy mindeddig nem ismert tudást hoztak felszínre, megalkotói. Eddig erre az összetett felmérésre a világon egyetlen berendezés sem volt képes. Éppen ezért a MDC-nek felbecsülhetetlen értéke van!

 

Mielőtt a Matrix Drops Protokollal megismerkedtem, én is feltettem magamban a kérdést. Melyik ember dönt kényelmesebben, aki használja, vagy aki nem használja a tudás bázisú MDP rendszert? Már a kérdés feltételekor rádöbbentem, hogy ez nem kérdés.

 

Megértettem, hogy a tudás nem alkatrész, hanem problémamegoldás támogató készség. A minőségi fejlődésünkre, az önképzésre és a kulturáltságunkra, nagyobb összeget kell szánnunk, mint a létfenntartás alapfunkcióira. Ez a kiadás azonban, a legjelentősebb kulturáltságot igényli.

 

Az, hogy az új hírt megtudtam a Matrix Drops Computertől, önmagamról, nem volt elegendő, hogy önmagában hasznos is legyen. A hasznossághoz a belátásomra is szükség volt. A belátásom ösztönzésében segítettek a számomra oly csodálatos Matrix Dropsok.

 

Meglepetései sora talán ott ért a csúcsra, amikor megtudhattam a MDC által a sorsfeladatomat. Részemről, ennek a csodálatos MDC berendezésnek, a legtalálóbb elnevezése a lélek szkenner.

 

.

Dr. Tóth Mihály