Hírek

A Matrix Drops csodái az orvos szemével – Dr. Pálus Attila

354Megtekintés

 

Több mint tíz éve van szerencsém kollégájaként testközelből szemlélni Kovács-Magyar András munkásságát, tanításait megfogadni, és gyógyítóként azokat az emberiség javára fordítani. Emellett háziorvosként is praktizálok.

Dr. Pálus Attila

Egy természettudós részéről alap attitűd, hogy minden új információt az Ő racionális szűrőjén enged át. Én sem vagyok ezzel másképpen, és végtelen megnyugvást ad az, hogy András, amit a tanításaiban az ember látható és láthatatlan dimenzióiról átad nekünk,  igazak, és szervesen illeszkednek a mai akadémiai  világkép tudásanyagába.

 

Ismert, hogy a káros földsugárzások egyik hatásaként elvesztjük szabad elektronjaink egy részét. Szent-Györgyi Albert professzor a krónikus betegségek és a rák okaként a szabad elektronok elvesztését nevezte meg. A két állítást összevetve nem bonyolult rájönni a köztük lévő ok-okozati összefüggésre. Mégis kevés az a gyógyító, aki foglalkozna a földsugárzások megbetegítő potenciáljával. Mindenki ismeri, elismeri a pszichoszomatika jelenségét, azaz a láthatatlan világaink - gondolatok, érzelmek, lelkiség stb…  -  zavarainak levetülését a fizikai testünkre, krónikus betegségek képében.

 

Ezeknél a betegségeknél az orvostudomány megakad a ténymegállapításnál, mivel túl bonyolult, tudománytalan és főleg láthatatlan rendszerekként állítja be ezen dimenzióinkat. Így a gyógyíthatatlan jelző gyakran elhangzik ezen betegségekkel kapcsolatban.

 

Pedig van megoldás! Legalábbis András ezt állítja. A kulcs, hogy magunkhoz vegyük a jól megválasztott Matrix Drops-ot, melyet a Matrix Drosp Computer ajánl. Alig vártam már, hogy kipróbáljam ezt a csodaszert! Minden orvos kolléga tudja, de legalábbis érzi, hogy nincs gyógyítás - gyógyulás addig, amíg  nem vagyunk képesek megszólítani a beteg lelkét. Ugyanis az okok általában ezekben a láthatatlan világainkban, gyakran féltve őrzött tévhiteinkben, röghöz kötöttségünkben lakoznak.

 

Elsőként magamon és közeli hozzátartozókon teszteltem a cseppeket. Hihetetlen élmény volt szembesülni azzal, hogy egy gép mennyire tud olvasni a bensőnkben. Családunk egy női tagja iskolai tanárként nyugdíjazás előtt állt. Alapjában is aggodalmaskodó, tévhitekben élő ember volt, akiben ezek a jelenségek a munkahelye megszűnése miatt még inkább felerősödtek  a saját és környezete számára is elviselhetetlen szintre. Emellett vészes vérszegény lett. Kontrollálatlan szívműködés, állandó gyengeség, fáradtság színezték a képet. Szív-transzplantációra jegyezték elő.

 

Odaadtuk a Matrix Drops Computer által ajánlott dropsokat, melyek azonnal változások sokaságát indították el. Négy hónap után, ma már fizikai terhelhetősége a régi, kardiológus kollégám nem hitt az ultrahangnak, ami a szíve teljesítmény növekedését mutatta. A kórházban havi rendszeresség helyett már csak évente ellenőrzik, és lemondtak a szívátültetésről is. Mára a vas eredménye is a normális tartományban van. Újra boldog, nyugodt nagymama lett, akit a Matrix Drops ki tudott segíteni saját téveszméiből, félelmeiből. Egy komoly életminőség változáson ment át.  A testi tünetek, pedig nem tehettek mást, mint követték ezt a változást. Visszakapta önbecsülését, házastársi mivoltát, aminek férje örül talán a legjobban. Újból boldogok együtt, és a melegség visszaköltözött az otthonukba, ahová örömmel látogatnak ismét az unokák, családtagok.

 

Személyiség változások! Életminőség javulás! Emberi kapcsolatrendszerek letisztulása! Nehezen befolyásolható, általában terápia-rezisztens kategóriák voltak eddig! A cseppekkel belső fényünket növeljük, amely megvilágítja, a sötétségből előhívja téveszméinket, félelmeinket, dédelgetett jellembeli torzulásainkat. A Matrix Drops csodájával, úgy érzem, beléptünk egy új korszakba, amiben a lehetetlennek tűnő küldetések is célba érnek. Itt van az idő, amikor a „pszichoszomatika” fogalma nem az „elegáns” kihátrálást jelenti többé a krónikus betegségeink megoldása elől, hanem a pontos, finom szintű strukturális analízist, amit mérhető eredmények követnek, gyakran csodálatos testi gyógyulások kíséretében.

Dr. Pálus Attila