Hírek

A vakcinacsászárság összeomlott - a Naturalnews cikke

624Megtekintés

-

Lehet, hogy nem hallatszott idáig a robaj, de megtörtént… 

A Cochrane Collaboration, egy széles körben elismert kutatáselemző csapat végignézte az összes bizonyítékot és meghozta a következtetést: az egészséges felnőttek körében az influenzaoltás nem nyújt semmilyen védelmet!

Bummmm!!!


Az oltás nem véd az influenzavírus egyik személyről a másikra történő átvitelével szemben sem.

 

Bummmm!!!

 

Tehát az összes oltás promóció, minden médiapublicitás, megfélemlítési taktika és az összes „orvosi szakvélemény” mind-mind haszontalan, értéktelen, felesleges és irreleváns! Az influenzaoltásról szóló, dollár milliárdokkal finanszírozott hazugság nem volt más, mint ami: hazugság!


S a helyzet egyre rosszabb és rosszabb, mert az egész teória arra vonatkozóan, hogy hogyan és miért működnek az oltások, borotvaélen táncol és készen áll arra, hogy összedőljön.

 

Mostanáig azt mondták nekünk, hogy a vakcinák azáltal stimulálják az immunrendszert, hogy úgymond "szimulálják", hogy mi fog történni, amikor a tényleges betegség beüt a szervezetbe. Amikor megjelenik a kór, az immunrendszer addigra készen áll elpusztítani a támadó mikroorganizmusokat.

 

De mivel az influenzaoltás nem véd az influenza ellen, valamint a vírus egyik emberről a másikra történő átvitelét sem gátolja meg, a "szimuláció" csupán valakinek a képzeletében élő történet. Egy legenda. Egy mítosz. Ezen felül, a széles körben elterjesztett "nyájimmunitás" meséjét is elfelejthetjük. Hogyan is lehetne egy csoport immunis, amikor maga a vakcina alkalmatlan a vírusok egyénről-egyénre való átvitelének megakadályozására?

 

A Cochrane Collaboration alaposan átvizsgált minden fellelhető tanulmányt az influenzavakcinával kapcsolatban. A helytelenül végzett vizsgálatokat nem vették figyelembe. Néhány esetben egyénileg felvették a kapcsolatot azokkal a kutatókkal, akik a vizsgálatokat végezték. Ezért a Cochrane Collaboration következtetései a lehető legjobbak az összes influenzaoltással kapcsolatban megjelent irodalom közül. A Cochrane csoport azonban nincs semmilyen kapcsoltban a gyógyszergyártó vállalatokkal, ezért józan ésszel és nyitott szemmel analizálták a fellelhető irodalmat.


Egy érdekes megállapítás a Cochrane Collaboration elemzéséből:

„ A felülvizsgálat azt is kimutatta, hogy igen kevés a megbízható bizonyíték az influenzaoltás hatékonyságát illetően, az azonban bizonyított, hogy a következtetések széleskörűen manipulálva lettek…"


Na, mármost ki húz hasznot a manipulálásból?

És még valami. A Cochrane áttekintés, amit John Wiley és fiai publikáltak, 2010. július 7-én jelent meg az interneten. Több mint két évvel ezelőtt.

 

Bizonyára lemaradtunk a média tájékoztatásáról. Aznap lehet, hogy horgászni voltunk, vagy autógumit vettünk, vagy a Földközi-tengeren nyaraltunk a jachtunkon.

Micsoda? Hogy nem közölte a média? Lehetetlen. Úgy értem, bizonyára...

 

Forrás: naturalnews.com