Hírek

Autizmus - glutén - tejtermékek

1763Megtekintés

Egy fiú felépül az autizmusból, miután étrendjéből eltávolításra kerül a tejtermék és a glutén. Erős bizonyíték van az autizmus és a védőoltások közti összefüggésre.

A globális autizmus aránya egyre csak nő, és sokan kezdik feltenni kérdéseiket…

A legtöbb embert persze az érdekli, hogyan lehet ezt a legjobban kezelni, hogyan lehet a tüneteket orvosolni, milyen lehetőségek vannak az élet minőségének növelésére.

 

Az egyik esetben, egy fiatal fiú: név szerint Ethan Fox, az autizmusból való felépülés erős jeleit kezdte mutani, amikor étrendje megváltozott. Továbbra egyáltalán nem fogyasztott már glutént és tejtermékeket. A szülei Dr. Kenneth Bock tanácsára cselekedtek, aki egy autizmus szakértő és a “Healing The New Childhood Epidemics” Autism, ADHD, Asthma and Allergies (Az új gyermek járványok meggyógyítása. Autizmus, ADHD, asztma és allergiák) című könyv szerzője. Mára a tudósok már úgy tartják, hogy egy autista gyermek étrendjének megváltoztatása- a glutén és tejtermékek kiiktatása, az autista gyermekek 60%-án segít.

 

Az alábbi magyar feliratos videó részletesen bemutatja a történetet, további információkkal ellátva a kedves olvasót. Kérjük, nyomja meg a Képaláírások, vagy a CC gombot a video alsó sávjában, amennyiben nem jelenik meg automatikusan a felirat.

 

 

Sokan azért aggódnak, hogy az autista esetek előfordulása közvetlenül korrelál az 1990-es évektől elkezdődött védőoltási rend megváltozásával. Noha ezt az elméletet már több alkalommal diszkreditálta a média, sok független vizsgálat erősíti már meg a kapcsolatot a védőoltások és a különböző betegségek között. Sok kutató erősen meg van győződve arról, hogy a jelenlegi oltásrend nem biztonságos és az egészségügyi szakemberek elnézik a valós és tényszerű eredményeket. A legtöbb érv ami a médiában elhangzik az oltásokat támadók ellen az az, hogy a tanulmányok nem megfelelően voltak tesztelve, ezért felelőtlen következtetések levonására került sor.

 

Az autizmus csak az Egyesült Államokban 1991 óta több mint 2700 százalékkal nőtt. Ez volt az a pont, hogy a gyermekek oltóanyag mennyisége megduplázódott, és még ma is egyre csak növelik az oltások számát. 1991 előtt, 2500 gyermek közül 1-et diagnosztizáltak autistaként, míg most 91 gyerekből 1 biztosan autista. Bár Tom Verstraeten epidemiológus és Dr. Richard Johnston immunológus és gyermekgyógyász, a University of Colorado-n, mindketten egymástól függetlenül megállapították, hogy a thimerosal volt felelős az autizmus hirtelen emelkedéséért. A CDC ( a betegség kontroll központ) viszont gyorsan elutasította a tényeket.

 

Az alábbi grafikon az MMR-oltás bevezetése és az autizmus növekedése közötti kapcsolatot mutatja:

 

AUTIZMUS GLUTÉN VÉDŐOLTÁSOK

 

További kutatások a gluténmentes diéta és annak autizmusra kifejtett pozitív hatásait vizsgálva a tanulmány középpontjába kizárólag étrendi terápiát állítottak. A tanulmány linkje a forrásokban található. Az alábbi, egy részlet a tanulmány kivonatából:

 

“Egy autista, epilepsziás gyermek kórtörténetét mutatjuk be, aki miután csak korlátozott mértékben reagált az egyéb orvosi beavatkozásra, glutén és kazein-mentes étrendre átállva jelentős javulást mutatott, az autista és egyéb tünetekben. Ezt követően, miután pubertás korban nem sikerült a teljes rohamokat gyógyszerekkel megfékezni, ketogén diétára fogták, vagyis arra, hogy folytassa a gluténmentes, kazein-mentes protokollt.”

 

Forrás (magyar): naturahirek.hu

Forrás (angol): collective-evolution.com