Hírek

Búcsúzunk Dr. Nagy Attilától (1955. március 9. - 2021. március 23.)

1296Megtekintés
Dr-Nagy-Attila_w260Dr. Nagy Attila, Drága Barátunk ma, Gyümölcsoltó Boldogasszony napján égi útjára indul, a felső világok mágikus hetedik szintjére, ahol elfoglalja az Őt megillető méltó helyét. 66 éves korában hunyt el a szellemóriás, erdélyi film- és drámatörténész, színházi rendező, Shakespeare-kutató, egyetemi tanár, a Magyar Művészeti Akadémia rendes tagja.

Tudtuk bekövetkezik, de a szívünk mélyen nem hittük. Mert valahol lélekben éreztük, ez lehetetlen. Az életnek nincs vége! A test, a lélek elfárad, a szellem megpihen.

A test születése magában hordozza elmúlásának árnyékát. Jöttünk és távozunk a földi világból. Ám a szellem örök! A földi test letételét követően hajthat ki egy új élet magja.

Sok erőt adnak Attila fennkölt gondolatai, tanításai. Felkészített bennünket. Emlékezetemben oly elevenen térnek vissza bíztató szavai, hogy szinte újra hallani vélem: „Meg tudod csinálni. Segítek.”
 
Attila szelleme tovább él! Amikor azt mondjuk: nem tudom elhinni, hogy elhunyt…, jól érezzük az igazságot. Csak a test szűnik meg, a lénye, a szelleme bármily magasságokban is legyen, örökké velünk marad.
 
A család és a szerettei fürkészik az ismerősök, barátok tekintetét. Reménykednek a megerősítésben, hálásak a bíztatásért, mert tudják, a misztikus átlényegülést közvetlenül érzékeljük.
 
Dr. Nagy Attila szellemi hagyatékát megtiszteltetés beépíteni az életünkbe, ápolni és továbbadni.
És álljon itt a gondolataiból néhány, amit a szellemvilággal való megismerkedése során mondott el saját megtapasztalt élményeként.

Dr. Nagy Attila akadémikus találkozásai Kovács-Magyar Andrással
 


Dr. Nagy Attila könyvsorozatának kiadott utolsó nagy műve: SZÉKELY MÁGUS
Jól érezte Drága Barátunk, meg is fogalmazta ebben a könyvében mindazt a tudást és érzést, amely földi felkészülésével és a misztikus világ megismerésével elröpítette Őt a felső világok legmagasabb szintjére, a mágusok és nagy szellemi vezetők égi világába.
 
Onnan vigyázza, óvja érzéseinket, gondolatainkat, kapcsolatainkat, lelkünket és a szellemünket.
 
Attila legfigyelemreméltóbb tulajdonsága volt figyelmessége, odaadása, valamint az új dolgokra való végtelen fogékonysága. A humán és a műszaki területek alapos ismerete mellett, mindig volt hely szívében és a lelkében az új ismeretek befogadására, elfogadására. Akadémikus létére, rajongott a szellemvilág létezését igazoló irodalomért és annak a kevesek számára megérinthető terület megismeréséért. Igaz magyar szellem Ő, lángelme, akinek hatalmas lelke és rendíthetetlen akarata volt.
 
Köszönet a Teremtőnek, hogy Dr. Nagy Attilával egy időben élhettünk itt a földön!
Soha el nem múló tisztelettel és barátsággal, mindenkor fejet hajtok előtted Drága Barátom:
Kovács-Magyar András


                  Kattintson a képre - megjelenik nagyobb formátumban:
Dr. Nagy Attila: Székely mágus

Dr. Nagy Attila: Székely mágus
Dr-Nagy-Attila_Szekely-magus_reszlet