Hírek

Bükkszentkereszt – Boldogasszony köve - Szentjeink képeinek elhelyezése

674Megtekintés

Bükkszentkereszten, a Boldogasszony köve közelében emelt gyógyító fénypad körüli bükkfákon elhelyeztük Szentjeink képeit.

Bükkszentkereszten Szűz Mária járt, több évet eltöltött itt, gyógyított. Az emberek megőrizték ennek a helynek a csodáját, emlékét. Jézus Urunk szent keresztjét is itt őrizték, Pilisszentkeresztről került ide, Bükkszentkeresztre. Ez a hely Jézus Urunk szentségével is átitatódott.

 

A bükkszentkereszti gyógyító ligetet bemutató kisfilmünk megtekinthető a Táltos DVD sorozat 32. filmjén, címe: Szent helyek – Szent Idők:

 

 

A kis csapatunkkal arra vállalkoztunk, hogy azokat a helyeket, amelyeket a népi emlékezet megőriz, ahol csodák történnek folyamatosan, egy-egy gyönyörűséggel, egy szép gyógyító paddal egy gyönyörű emlékkel megjelöljük. Méltóvá tesszük e Szent helyeket az Istennel való kommunikációra, a Szent szellemekkel való találkozásra. Régen az emberek lopva jöttek el erre a helyre. A mai világban megerősödött az emberek ezirányú érdeklődése, büszkén jönnek ide, virágokkal díszítik e gyógyító Szent helyet. Ha télen, tavasszal, vagy ősszel jövünk ide, mindig virágokat találunk itt. Szeretik ezt a helyet az emberek, nagyon sok ide látogató ember csodálatos gyógyulását találta meg e helyen.

 

Tekintse meg képeinket:

 

1

 

2

 

3

 

4

 

5

 

6

 

7

 

8

 

9

 

10

 

11

 

12

 

13

 

14

 

15

 

16

 

17

 

18

 

19