Hírek

Faktor nélküli napvédő Matrix Drops kozmetikumaink és anti - aging kvantumfizikai készítményeink

896Megtekintés

 

Bemutatjuk a forradalmian új Matrix Drops Cosmetics anti-aging termékcsaládot.

Teljes dimenzióváltás a bőrápolásban.

 

Matrix Drops Cosmetics Serum – Tartós hidratáltság belülről

 

Az eredmény: életenergiával teli, ragyogó, rugalmas arcbőr és auranövekedés.

A szérum segít a bőr azonnali és tartós hidratáltságának elérésében. Különleges mikroszemcsés szerkezetének köszönhetően a hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeibe is bejutnak. Rendszeres alkalmazása anti-ageing hatású és növeli a bőr védekezőképességét. Könnyű textúrája kellemes, selymes érzetet biztosít, nem ragad, és nyomtalanul felszívódik. Illatanyagot és parabént nem tartalmaz, érzékeny bőrűek és allergiások is használhatják. Bőrtípustól függetlenül alkalmazható az arc, a nyak, a dekoltázs és a kézfej területeire.

 

 

Matrix Drops Cosmetics Body – Anti-aging hatású testápoló

 

Az eredmény: valóban sima és hidratált bőr.

A testápoló hosszú távú megoldást kínál a bőr hidratálására. Könnyű, mikroszemcsés szerkezetének köszönhetően átjut a bőr vastagabb hámrétegén a szövetekig. Rendszeres használata fokozhatja a bőr rugalmasságát, ellenálló képességét, és megvédi a kiszáradástól. Könnyű textúrája kellemes, selymes érzetet biztosít, nem ragad, és nyomtalanul felszívódik. Illatanyagot és parabent nem tartalmaz.

 

 

Matrix Drops Cosmetics Day Cream – Ápolás és védelem kombinációja

 

Az eredmény: hidratált és a napsugárzások káros hatásától védett bőr.

A készítmény különleges összetétele hozzájárul a bőr nedvesség-tartalmának megőrzéséhez. Tartósítószert és illatanyagot nem tartalmaz, paraben-mentes. Könnyed textúrája a bőrre felkenve kellemes, selymes érzetet biztosít, nem ragad, nyomtalanul felszívódik.

 

 

Matrix Drops Cosmetics Individula Cream – Személyreszóló információval feltöltött krém

 

A Matrix Drops Cosmetics készítmények mindegyike alkalmas arra, hogy az Ön számára szükséges információkkal feltöltsük. Ehhez előzetesen személyes tanácsadásra, vagy Matrix Computeres bemérésre van szüksége.

 

 

Matrix Drops kozmetikumok

 

Faktor nélküli napvédő Matrix Drops kozmetikumaink

és anti - aging kvantumfizikai készítményeink

 

 

A 21. század evolúciós mérföldkövei a szépségápolásban:

 

2003: Neumann és Zimmermann Nobel-díjban részesül az elektropoláció elméletének felfedezéséért, amelynek hatásmechanizmusára épül többek között a tű nélküli mezoterápia is.

 

2009: Nobel-díjjal jutalmazzák Elizabeth H. Blackburn-t és Carol W. Greider - t az öregedéssel járó enzim kutatásáért. Kutatásuknak köszönhetően ma már ismerjük, hogy hogyan védik a telomérek a kromoszómákat és a telomeráz enzim szerepét a sejt szaporodásban.

 

2012:  A Matrix Drops Cosmetics betör a szépségiparba, amelynek köszönhetően megvalósul a tökéletes bőrápolás: a kozmetikumok mind az anyagi, mind a hullám természetét kiszolgálják a bőrnek, vagyis a Matrix Drops kozmetikumokban a bőrt tápláló hatóanyagok és információi is megtalálhatók egyszerre!

 

Matrix Drops Cosmetics

 

 

Kinyílt egy új kapu a kozmetikumok világában a kvantumfizikai felismeréseinknek köszönhetően:

forradalmian új külső-belső szépülés!

 

    Az első olyan termék, amely rezgésekkel védi a bőrt a nap ellen

    A kozmetikában eddig nem ismert gyorsasággal járó, hihetetlenül látványos eredmények

    Teljesen egyedi koncepcióra épülő külső-belső anti-aging

    Drága- és féldrágakövek, valamint ásványok rezgéseivel impregnált hatóanyagok természetes összetevők

    Az új technológia a bevitt információkon keresztül helyreállítja a bőr optimális egyensúlyát

    Tökéletes harmóniára hangolja a bőr szerkezetét

    A kvantumfizika csodája és az alkimisták titka egy kozmetikai termékcsaládban ötvözve

 

 

A KOZMETIKUMOK FŐ ALKOTÓELEMEI, A MATRIX CSEPPEK

 

A Matrix cseppek tartalmazzák a világmindenség rezgéseit és információit. 

 

Több éves kutatómunka eredményeképpen sikerült ezeket az információkat vízbe és más folyadékokba átvinni és rögzíteni.  A tárolt információkat, nem csupán elemi valóságukban, hanem irányítottan, más elemekkel összekapcsolva alkottuk meg. Így jutottunk el az emberi ”hét mezőt” (fizikai, energia, érzelem, gondolat, kapcsolat, lélek, szellem test) korrigáló Matrix cseppekhez.

 

A Templomos Lovagrend által őrzött alkímia ennek a titkait tárja fel, ami napjainkban is felbecsülhetetlen kincs a számunkra. Az alkimisták szellemi tudásának köszönhetően, a kövekben és ásványokban lévő energiák, erők is felszabadíthatóak és megsokszorozhatóak. Ezt az értékes tudást a kvantumfizika segítségével sikerült világszínvonalra emelni. A Matrix Drops energiapotenciáljával hatalmat gyakorol a látható és láthatatlan világainkra.

 

A Matrix Drops a finomtestek harmonizációjával, a viselkedési formákra is hat.

A Matrix Drops célja: úgy éljük meg az életünket, hogy jól essen élni!

 

Mindenki, aki bízik a természet erejében, próbálja ki a Matrix Drops komputer egyénre szabott ajánlatát, Matrix Dropszaink valamelyikét. Keresse meg a neki szóló üzeneteket, melyek a Matrix cseppekbe vannak bekódolva. Válassza ki a kínálatunkból, mit szeretne visszarendezni, védeni a lelki-, szellemi-, fizikai állapotában.

 

A Matrix Drops Cosmetics egyik legfontosabb összetevője: a hyaluronsav

 

Az öregedés elleni harc egyik fő fegyvere a hyaluronsav szövetekben való megőrzése, illetve visszajuttatása a szervezetbe. Az új, eddig nem ismert kvantumfizikai termékünk nagy mennyiségű hyaluronsavat képes visszajuttatni a bőrbe és belső szerveinkbe egyaránt.

 

 

Matrix Drops Cosmetics: forradalmian új külső-belső szépülés

 

A bőr is, mint minden anyag rendelkezik anyagi és hullám természettel.

A tökéletes bőrápolás úgy valósulhat meg, ha figyelembe vesszük, hogy mindkét természetét ki kell szolgálni, ezért a Matrix Drops kozmetikumokban a bőrt tápláló hatóanyagok és azok információi is megtalálhatók egyszerre.

Külső-belső szépülés:

 

      A bőr tükrözi belső állapotunkat

      A tökéletes bőrhöz komplex megoldásra van szükség

      A Matrix cseppeknek köszönhetően tökéletesen megvalósul a külső-belső szépülés

      A Matrix cseppek és kozmetikumok felerősítik egymás hatását

      Jelentős auranövekedés tapasztalható

 

Matrix Drops Cosmetics - Serum - Body - Day

 

Matrix Drops anti-aging program

 

A Matrix Drops anti-aging program egy belső építő folyamatokat támogató és a bőrt ért külső káros hatások elleni védelmet nyújtó bőrápolási program. 

 

A kozmetikában nagy kihívást jelent a hatóanyagok bejuttatása a bőrbe. A Matrix Drops kozmetikumokban a bőr szerkezetét támogató rezgések akadálytalanul jutnak a mélyebb rétegekbe, így a hatás 100%os!

 

      A 21. század a tudatos bőrápolás ideje.

      A tökéletes anti-aging csak külső-belső ápolással valósulhat meg, hiszen a szervezetünk táplálja a bőrünket és a bőrünk védi a szervezetünket.

      A bőr a legnagyobb felületű szervünk.

      Ápolása rendkívül fontos, hiszen a bőr egy egészségügyi védővonal és egyben tükör a külvilágnak a belsőnkről.

      Amellett, hogy fontos belülről szépíteni, a bőr működésének támogatására szintén figyelmet kell fordítanunk, mert nagyon sok káros hatás éri.

      Tökéletes eredményt a szépségápolásban is csak holisztikus szemlélettel lehet elérni.

      A megoldás a Matrix Drops anti-aging program

 

 

Dimenzióváltás a kozmetikában - további pillérek:

 

Teljesen egyedülálló, 100%-os hatóanyag bejuttatás a bőrbe.

A kozmetikában nagy kihívást jelent a hatóanyagok bejuttatása a bőrbe. A Matrix Drops kozmetikumokban a bőr szerkezetét támogató rezgések akadálytalanul jutnak a mélyebb rétegekbe, így a hatás 100%-os.

 

Kizárólag a Matrix Drops kozmetikumok által nyújtott dupla hatás!

Az egészséges bőrhöz nélkülözhetetlen információkat segíti helyreállítani a kozmetikumokba épített hologramok. Így dupla hatást érünk el: hatóanyagokkal hatunk az anyag szintjén, a rezgésekkel pedig a hullámok szintjén. A szervezetünk működésében jelentkező problémák hatására az ideális rezgésszámok megváltoznak, s azok anyagi szinten is megnyilvánulhatnak az egyes betegségekben, a bőr esetében a bőrhibákban, valamint a bőr elváltozásaiban. Ezt az összezavart rezgésstruktúrát segít helyreállítani ezen kozmetikumok napi szintű használata.

 

A világon elsőként a termékekben a bőrre gyakorolt hatásuk szerint rezgéskombinációk vannak.  Ezek a rezgéskombinációk segítik a bőr optimális szerkezetének visszaállítását és fokozzák az anyagi szinten bevitt hatóanyagok erejét.

 

Matrix Drops Computer

Matrix Drops komputer

 

A Matrix Drops komputer megalkotásával egy mindeddig nem létező tudást hoztunk felszínre!

 

A komputerünk az embert alkotó hét mező mindegyikében - fizikai-, energia-, érzelem-, gondolat-, kapcsolat-, lélek-, szellem testeiben képes megmutatni azokat a torzulásokat, elhangolódásokat, melyeket a kezelhetetlen érzelmeik, gondolataik vagy netán a kapcsolataik hoztak létre.

 

Mielőtt megjelenne a fizikai testünkben bármilyen tünet, a komputer, a gondolati örvényeinkből fakadó torzulásokat képes kimutatni. Eddig erre az összetett felmérésre a világon egyetlen berendezés sem volt képes.  A komputer megjelöli személyre szabottan azokat a Matrix Dropsokat, illetve azok típus számait, amelyek a zavarok helyreállításában képesek segíteni. Felbecsülhetetlen értéke van!

 

 

A Matrix Drops kozmetikumok a bőr optimális működéséhez szükséges elemek információival vannak impregnálva.

Mindez egy új technológiával történik, amely hosszú távon is tartós. Kísérleteink során teszteltük a stabilitását és a kozmetikumok megőrzik a beimpregnált információkat.

 

Az előtte utána képeket a Pascaud Multi Analysis bőranalizáló géppel készítettük, amely pontos eredménnyel méri a pórusok nagyságát, a ráncok mennyiségét és mélységét, a bőr pigmentációját, zsír és nedvességtartalmát valamint elasztikusságát:

 

Matrix Drops Cosmetics - előtte és utána

 

Hihetetlenül látványos eredmények már pár használat után:

 

Matrix Drops Cosmetics - előtte és utána

 

Pascaud Multi Analysis bőranalizáló készülék

Pascaud Multi Analysis bőranalizáló készülék

 

Matrix Drops Cosmetics táblázat

 

Matrix Drops Cosmetics

 

Matrix Drops Cosmetics

 .

 

Ajánljuk:

 

      Férfiaknak és nőknek egyaránt

      Tudatosabb státuszúaknak.

      Akiknek fontos a külső megjelenés.

      Akik nagy hangsúlyt helyeznek arra, hogy minőségi termékeket használjanak.

      Igényesek önmagukra és környezetükre.

      Fontos, számukra hogy kizárólag természetes alapanyagból készült termékeket használjanak.

      Harmóniára törekszenek, véleményvezérek, nyitottak az újdonságokra.

 

 

A termékekbe kódolt rezgések a bőrfiatalítást célozzák meg!

 

      A megújuló folyamatokat segítik

      A rugalmas rostok regenerálódását támogatják

      Vízmegkötést növeli ak bőrben

      Az építő folyamatokat támogatják a szervezetben

      Természetes anyagokat tartalmaznak

      Parabén, szilikon, parfüm, gmo mentesek a termékek

      Férfiaknak is ajánlott, könnyű, hidratáló, azonnal felszívódó matt hatása miatt

 

 

A termékek hatásai:

(eddig a kozmetikában nem ismert gyorsasággal és eredménnyel!)

 

Serum hatásai:

Élettelibb, ragyogóbb, rugalmasabb arcbőr.

Azonnali és tartós hidratáció, matt arcbőr.

A Hajszálráncokat néhány órán belül kisimítja.

A mély ráncok jelentősen halványítja.

Szem alatti karikák gyorsan, és jelentősen csökkennek.

 

Testápoló hatásai:

Hosszan tartóan hidratálja a bőrt.

Fokozza a bőr rugalmasságát, ellenálló képességét.

Megvédi a kiszáradástól.

A terhesség után megnyúlt bőr visszanyeri rugalmasságát.

A napozás okozta ráncok feltöltődnek.

 

 

Tekintse meg a folytatást honlapunkon - kattintson ide