Hírek

Galambos Lajos a TV2 Mokka c. műsorában

830Megtekintés

Galambos Lajos Joshi Bharat vendége a Balaton partján ☼ TV2 Mokka - 2012.7.24.

„Galambos Lajost már régóta foglalkoztatja a spirituális gyógyítás, az utóbbi időben átértékelte életét. Minden percet próbál úgy megélni, hogy az a legjobb legyen, ügyel a családi harmóniára és a testi-lelki egészségre is.

 

Tekintse meg a műsort:

 

 

Pár évvel ezelőtti drasztikus fogyásáról azt mondta, akkor nem volt önmaga – az egészséges táplálkozással azonban nem hagyott fel, mostani súlyával jól érzi magát a bőrében. Lajcsi gyermekei is gyakorolják az energiák áramoltatását: egy alkalommal édesapjuk fejfájását is elmulasztották.”

Forrás: TV2 Mokka

 

Galambos Lajos

Galambos Lajos Joshi Bharat vendége a Balaton partján

 

- Mióta gondolkoztat téged ez a másképpen látás?

 

- Andrással nagyon régi a kapcsolatunk. Több mint 20 éve találkoztam vele és ajánlottam neki, hogy ne az akkori életét folytassa, hanem egy egészen más dologba kezdjen. Azt gondolom, hogy az ember folyamatosan változik, tanul. Számomra a pozitív gondolkodás mindig nagyon fontos volt. Vízöntő vagyok. Egy olyan jegyben születtem, aki szereti a szabadságot és pozitívan tudok gondolkodni.

 

Nagyon sokat tanultam az utóbbi időben. Egészen más dolgok lettek fontosak az életemben, mint korábban. Például egyre jobban azt próbálom megtanulni, hogy sokkal fontosabb ma boldognak lenni, mint a múlt vagy a jövő görcseire gondolni. ma legyünk boldogok és a most pillanatnak éljünk. Megpróbálok minden pillanatot és minden percet úgy megélni, hogy az a legjobb legyen. Nyilván ezt egy családi élettel, egy családi harmóniával, egy munkával össze kell hangolni, de én erre törekszem és úgy érzem sikerül. Minden nap tudok valamit tanulni, minden nap valaminek örülni.