Kovács - Magyar András

Kovács – Magyar András előadása Tabon

790Megtekintés

A gerincbetegségek, izületi gondok és azok gyógyítása volt Kovács – Magyar András előadásának témája a Somogy megyei Tabon, 2008. novemberében.

Gyógyulási csodák sorát tekintheti meg öt részes filmünkben.

„Az ember egy olyan lény, akinek van egy gerincrendszere, csontrendszere, ezekben izületek vannak. Ezek a kis csontocskák meszesedhetnek, beállhatnak, elmozdulhatnak, begyulladhatnak, ebből adódóan jönnek a nyak-, hát-, derék-, térd- és kézfájdalmak. A nyaki-, hát- és derékfájdalmakkal, melyekkel néhány hónapig, vagy évekig, évtizedekig kínlódik az ember, Táltos gyógyító módszeremmel kb. 3-4 perc alatt meg lehet oldani. Tény, hogy kezelés után az izmok megpróbálják visszaállítani a régi rossz állapotot. Ha kétszer-háromszor megismételjük a kezelést, ezt követően az ember jól érzi magát. A gerincbetegségek megszüntetéséhez 2-3 kezelés szükséges, hogy az eredmény tökéletes legyen.”

 

Tekintse meg filmünket:

 

 

Kovács-Magyar András előadása keretében több gyógyulni vágyó emberen bemutatta a Táltos gyógyító módszert. Gerincferdülés ( scoliosis ) - lúdtalp ( pes planus ) - hátfájás ( dorsalgia ) - vállfájdalom ( omalgia ) - nyakfájdalom ( cervicodynia ) - derékfájás ( lumbago ) és egyéb betegségekben szenvedő emberek kérték Kovács - Magyar Andrástól és tanítványaitól a helyszíni kezelést. Rövidfilmünkben ezt mutatjuk be, tekintsék meg:

 

 

A gyógyulás alaplépése:

fekhelyünk földsugárzás-mentes helyre tétele.

 

A filmen láthatjuk, amint egy nyaki beállással küszködő hölgyön Kovács–Magyar András a speciális gyógyító fogásokat alkalmazza. Kezelés után a hölgy 60 fokkal jobban tudta forgatni a fejét, jobb, illetve bal irányba. Sokan úgy gondolják ez egyszerű, „hát jobban mozog a nyaka”. Valójában a hölgy évekig szenvedett gondjaival, senki nem tudott rajta segíteni, most 1 perces kezelés után „60 fokos javulás” tapasztalható.

 

Ha valakinek be van állva a nyaka, nem csak annyi gondja van, hogy nem lát oldalra, vérnyomás gondjai, állandó fáradtság, hajhullás, szemromlás gondjai adódhatnak. Egyéb gondjai is adódhatnak, hiszen el van „nyomva” a fej vérellátása.

 

Nyilvánvaló, vannak olyan esetek, amikor a gerincbetegséggel, nyakfájdalommal szenvedő emberek először csak kb. 45 fokos szögben tudják jobbra, vagy balra fordítani a fejüket. Az első kezeléssel 15-20 fokos javulást tudunk elérni, de két – három utókezeléssel e probléma teljesen megoldható, megszüntethető.

 

A gerincferdülés ( scoliosis ) teljes megoldásához, megszüntetéséhez legalább három - négy Táltos kezelés szükséges, hogy kezelésenként tíz – húsz fokos javulást elérve a gerinc állapotát egyenesbe visszahozzuk.

 

A gerincbetegségek, izületi gondok és egyéb betegségek gyógyítása nemcsak a gyógyítás fizikai „színvonalától” függ, nagyon fontos tényező a gyógyulásban a beteg hitszintje is. Egy betegségtől a beteg ember könnyebben meg tud szabadulni, ha erős a gyógyulásba vetett hite, és Istentudata.

 

***

 

A színpadon megjelenő hölgy agyvérzése után nem tudja emelni, mozgatni a karját. Zsibbadó ujjaival hosszabb ideje nem tud fogni, szorítani. Szeretne meggyógyulni. Azt mondja: 100 százalékosan bízik a gyógyulásában. A hölgy kinyújtott karral a válla szintjéig tudta csak felemelni a karját, kezelés után már teljesen kinyújtva, függőleges irányba, a feje fölé tudta emelni a jobb karját. Hitünk ereje csodálatos gyógyulást eredményez!

 

 

A hölgy a hitével érte el gyógyulását. Agyvérzését követően három évig nem mozgott a karja, most, Táltos módszerrel fizikailag is átmozgatták „beállt” izületeit. Fizikai szinten 1-2 százalékot lehet segíteni, hitünkkel viszont nagyon sokat.

 

***

 

Szédülés gondjainak gyógyulását kérte egy hölgy. E gondját a 7 nyakcsigolya elmozdulása okozta., ezenkívül a bal fülében nem megfelelő a középfül nyomása. Kovács–Magyar András kezelése után a hölgy jobban érezte magát, hátrafelé is mozdítani tudta a fejét.

 

 

Hallásproblémákkal küszködő férfi bal fülére nem jól hallotta a magas hangokat (Tisza, pipa, cica, szita). A fül kétféle esetben nem működik megfelelően: ha a hallóidegek rosszul működnek, vagy ha a nyakcsigolyák nincsenek a helyükön, el vannak mozdulva, a vérellátás korlátozva van. A nyakcsigolyák helyre tétele és Táltos kezelés után a fiatalúr újra hallja a magas hangokat!

 

****

 

A következő kisfilmen látható fiú bátorságának köszönheti, hogy látása több dioptriát javult.

 

A kisfiúnak éveken át egy olyan fekhelye volt, ahol a mellkasát és a fejét vízér sugárzása érte. Ez a negatív sugárzás úgy lerontotta látását, hogy 11 dioptriás szemüveggel sem látott jól. Ezenkívül egy létközben rekedt szellem is kötődött hozzá, ez súlyosbította állapotát, egyre gyengébben látott.

 

 

A szellem-elengedés szertartása után Hegedűs Mária gyógyító módszerrel kezelte a fiú szemét. Percek múlva kb. három dioptriát javult a látása. Szemüveg nélkül tudta olvasni a könyv borítóján lévő kis betűket. Élesebben és messzebbre lát.

 

Sikeres, 100 százalékos gyógyulás csak akkor érhető el,

ha fekhelyünket földsugárzás-mentes helyre tesszük!

 

 

Címünk:

Energia Gyógyító Központ

 H-1143 Budapest, Tábornok u. 11/A. I. emelet / 11. ajtó

(XIV. kerület, a 2. metró Stadionok megállójánál)

Tel: +36.1.251.4983,  +36.1.222.3186