Hírek

Letartóztatását megelőzendő a pápa marad a Vatikánban, de a botrányt nem állítja meg a mentessége sem!

718Megtekintés
A Reuters frissen kiadott jelentésében, vatikáni tisztviselők szerint Joseph Ratzinger a Vatikán örökös lakója marad lemondása után.

"További jelenléte a Vatikánban szükségszerű, máskülönben teljesen védtelen marad..." 

 

Mindez lehetővé teszi, hogy ne folyhasson ellene semmiféle eljárás és vizsgálat az egyház által folytatott szexuális és gazdasági bűncselekmények ügyében, melyek botránya ennek ellenére tovább tagad és feltehetően nem áll meg a vihar a Vatikán falainál. 

 

Főleg úgy nem, hogy megérkezett a hivatalos diplomáciai jegyzék a brüsszeli Nemzetközi Törvényszéktől, mely az egyházi bűncselekményeket vizsgálja (ITCCS)

Még a végén tényleg igazzá válik a Malakiás-püspök próféta által írt "a Vatikánt érő számos megpróbáltatás", melynek végén az egész darabjaira hullik....

Joseph Ratzinger pápa történelmileg példátlan lemondását az magyarázza, hogy az Európai szervezetek közelgő fellépésével nézett szembe, mely elfogatóparancs kiadását rendeli el Ratzinger ellen, és a Vatikán vagyonára nyilvános zálogjog bejegyzését Húsvétkor.

Az ITCCS Központi Hivatala kénytelen Benedek pápa hirtelen lemondása okán a következő részleteket nyilvánosságra hozni:

1.

2013. február 1-én az általunk csatolt bizonyítékok alapján (itccs.org), hivatalunk megállapodást kötött az európai nemzet képviselőivel és bíróságával, hogy elfogató parancsot foganatosítsanak Joseph Ratzinger, más néven Benedek pápával szemben, az emberiség ellen elkövetett bűncselekmények és bűnügyi összeesküvésekben való részvétele miatt.

2. 

Ez az elfogatóparancs kézbesítve lesz Rómába a "Szentszék" részére 2013. február 15-én. Ez lehetővé teszi Ratzinger őrizetbe vételét, mint bűncselekmény gyanúsítottját a városállam saját felségterületén.

3. 

Az említett nemzetek kormányai által kiadott diplomáciai jegyzék a Vatikán Államtitkára, Tarcisio Bertone bíboros részére lett átadva 2013. február 4-én hétfőn, tájékoztatva Bertonét a közelgő elfogatóparancsról, és felkérte hivatalát, hogy ennek tegyenek eleget. Válasz nem érkezett a jegyzékre sem Bertone bíborostól, sem hivatalától; de hat nappal később Benedek pápa lemondott.

4. 

A törvényszék és az említett nemzetek közti megállapodás egy második rendelkezést is tartalmazott kereskedelmi zálogjog bejegyzésére ezen nemzetek bíróságai által a Római Katolikus Egyház ingatlanaira és vagyonára 2013 március 31-ével kezdődő Húsvétkor. Ez a zálogjog csatolva lett a közös és globális  "Húsvéti helyreállítási kampányhoz", amely a Katolikus egyház tulajdonait a polgárok részére lefoglalja mint közvagyont a nemzetközi jog és a Nemzetközi Büntetőbíróság Római alapokmánya alapján.

5. 

Ez a határozata a törvényszéknek és az említett nemzetek kormányainak, hogy folytassák le Joseph Ratzinger letartóztatását, aki Római pápai hivatalával együtt felelős az emberiség ellen elkövetett bűncselekményekért és bűnözői összeesküvésért.

6. 

Ez a döntésünk a továbbiakban, valamint a vádirat és Joseph Ratzinger letartóztatása a pápa utódjára ugyanazon kötelezettségekkel jár, így érvényesíteni kell a kereskedelmi zálogjogokat és a  "Húsvéti helyreállítási kampányt" a Római Katolikus egyházzal szemben a tervek szerint.

Zárásként a Törvényszék elismeri, hogy Benedek pápa Vatikáni Bankkal kapcsolatos bűncselekményekben való bűnrészessége volt az, mely a legmagasabb vatikáni tisztviselők részéről kényszerítette őt lemondásra.

Forrásaink szerint  Tarcisio Bertone államtitkár kérte  Joseph Ratzingert az azonnali lemondásra, és a közvetlen válaszra az elfogatóparancsra vonatkozó diplomáciai jegyzékre, melyet az említett nemzetek kormányai adtak ki a részére.


Felhívunk minden polgárt és kormányt, hogy segítsék erőfeszítéseinket, hogy jogilag és közvetlenül függesszék fel a Vatikán nevű vállalatot, és letartóztatni mindazon tisztviselőt és papot, akik bűnrészesek emberiség ellen elkövetett bűntettekben és a folyamatban lévő bűnügyi összeesküvésekben, a gyermekek kínzása és az emberkereskedelem megszüntetésére. 

További értesítéseket a  "Húsvéti helyreállítási kampányról" hivatalunk ezen a héten tesz közzé.

Kiadta a Brüsszeli Központi Hivatal 2013. február 13-án

A Nemzetközi Törvényszék felhívja Napolitanot, hogy "ne játsszon össze a bűnözőkkel", és jelentse be a globális kampányt a Vatikán tulajdonainak lefoglalására és indítson vizsgálatot az emberi jogokról Olaszországban. Benedek pápa, Joseph Ratzinger már leegyeztetett egy találkozót az olasz köztársasági elnökkel  Giorgio Napolitanoval február 23-ára, szombatra, hogy megvitassák védelmének biztosítását és a vizsgálattól való mentességét az olasz kormány által, egy olasz médiaforrás szerint.

Ratzinger a találkozót látszólag azután kérte, miután a Vatikán megkapta az Európai kormány nem nyilvános diplomáciai jegyzékét február 4-én, mely a Ratzinger elleni elfogatóparancs kiadásáról szól, aki egy héttel később lemondott a pápaságról.

Válaszképp a február 23-i találkozóra, az  Állami és Egyházi Bűnügyeket Vizsgáló Nemzetközi Törvényszék (
ITCCS), területi titkárán Kevin Annett-en keresztül írt Napolitano elnöknek, kérve őt, ne segítse Ratzingert abban, hogy elkerülhesse az igazságszolgáltatást.

Az ITCCS levele  itt olvasható: 


Nyílt levél és felhívás  Giorgio Napolitano köztársasági elnökhöz az olaszországi  Kevin D. Annett, a  Állami és Egyházi Bűnügyeket Vizsgáló Nemzetközi Törvényszék titkárától.

14 February, 2013
Al Presdente della Repubblica Italiana Giorgio Napolitano
Presidenza della Repubblica
c/o Palazzo del Quirinale
00187 Roma
Italia 

Tisztelt Napolitano elnök úr,

Törvényszékünk és számtalan lelkiismeretes ember, és az egyház több millió áldozata nevében fellebbezéssel élek az Ön és Joseph Ratzinger közelgő találkozójával kapcsolatban, aki mint Benedek pápa, a Római Egyház vezetője fog hamarosan nyugdíjba vonulni.

Úgy véljük, azon nyomás következtében mondott le hivataláról, mert bebizonyosodott bűnrészessége az egyháza által eltitkolt gyermekkereskedelemben, és más emberiség elleni bűncselekményekben, ezért Joseph Ratzinger az olasz kormány segítségét és védelmének biztosítását, valamint mentességet kért a büntetőeljárás alól.

Nem kell önt emlékeztetnem elnök úr, hogy a nemzetközi jog értelmében, melyeket Olaszország is ratifikált, önnek és az ön kormányának tilos segítséget nyújtania olyanoknak, mint Joseph Ratzinger, aki támogatott és bíztatott másokat olyan bűnügyekben, ahol elrendelték püspökök és bíborosok védelmét Amerikában és máshol is, hogy megvédjék őket a papság körében gyerekek ellen elkövetett nemi erőszakkal kapcsolatosan ismertté vált ügyekben.

 

Az ön kötelezettségét nem teszi semmissé a Vatikánnal kötött Lateráni Szerződés, illetve nem teszi semmissé a magasabb erkölcsi és nemzetközi jogszabályokat, mely megkövetelné, hogy bármiféle védelmet vagy mentességet nyújtson Joseph Ratzinger személyére vonatkozóan, főleg azután, hogy elhagyta a pápai hivatalt.

 

Szükséges, hogy Ön tiszteletben tartsa a nemzetközi jogot, és hogy ne játsszon össze Joseph Ratzingerrel még inkább igaznak kell lennie, figyelembe véve azon bűncselekmények nagyságát, mely szerint a Vatikán és legmagasabb tisztviselői egyértelműen bűnösök a  Törvényszékünk és más csoportok által összegyűjtött bizonyítékok alapján, és amelyeket számos kormány elismert.

 

Egyedül Kanadában a Római Katolikus Egyház és a vatikáni ügynökségek bűnösnek találtattak 50.000 bennszülött gyermek ellen elkövetett népirtás és gyilkosság vádjában a Jezsuiták által létrehozott indián bentlakásos iskolai rendszerben, amely 1996-ig működött.

 

Írországban több mint 10.000 nő szenvedett és használta ki őket a Katolikusok által működtetett Magdalena mosoda, ahol nagyon sokan haltak meg. Hasonlóan egyházi fenntartású intézmény a világ minden táján óriási számban okozta emberek halálát, betegségeket és gyermekek millióinak tönkretételét. És mégis, az egyházat még sosem vonták felelősségre illetve büntetőeljárás alá e halálesetek és nemzetek vagyonainak ellopása miatt.

 

A legújabb Európai kormány és egy sereg ügyvéd általi kezdeményezéssel kapcsolatban, hogy Joseph Ratzingert és más egyházi tisztviselőket bíróság elé állítsanak ezekért a bűncselekményekért, úgy érezzük, hogy elvárható az Ön közreműködése, vagy egyetértése az arra vonatkozó kísérletben, hogy elkerülje az igazságosság akadályoztatását, vagy azt késleltesse, nehogy esetleg Ön is egy bűncselekmény részesévé váljon.

 

A törvényszék és számtalan ember nevében, akik szólni nem tudnak kérem, hogy álljon a törvényesség és az emberiség oldalára, és ne nyújtson támogatást és védelmet Joseph Ratzingernek és társainak azon erőfeszítéseikben, hogy elkerüljék a felelősségre vonást a bizonyított bűncselekményekben.

 

Várom válaszát, és hogy több mindent is megvitathassak Önnel, amikor májusban ellátogatok az Ön országába egy emberi jogi küldöttséggel, hogy közelebbről is megvizsgáljuk az ügyet.

Üdvözlettel,

Kevin D. Annett 
Titkár,  Állami és Egyházi Bűnügyeket Vizsgáló Nemzetközi Törvényszék
Központi iroda, Brüsszel

 

 

Válaszul a dokumentált bűncselekményekre, a gyermekkínzásra, emberkereskedelemre és népirtásra vonatkozóan melyek Benedek pápához és vatikáni tisztviselőkhöz köthetők, az ITCCS támogatni fogja a 2013 március 24-ével és 31-ével kezdődő Húsvét hetében elkövetkező tüntetéseket és a római katolikus egyház és hivatalainak elfoglalását folyamatosan meghatározatlan ideig.

Ezek az akciók fogják kísérni a jogi erőfeszítéseket annak érdekében, hogy Joseph Ratzinger és más vatikáni tisztviselők eljárás alá kerüljenek bizonyítottan emberiség ellen elkövetett bűncselekményeikért és bűnözői összeesküvésért.

A "Húsvéti helyreállítási kampány" megragadja az egyház vagyonát, és megakadályozza azoknak a  gyermekeket megerőszakoló papok általi használatát, akiket a katolikus kánonjog megvédett. A polgároknak joguk van ahhoz, hogy megvédjék közösségeiket és gyermekeiket, amikor a hatóságok ezt megtagadják a nemzetközi jogra hivatkozva.

Kevin Annett és az ITCCS Központi Hivatalának egy hivatalos küldöttsége összehívott egy emberi jogi vizsgálatot Rómában a 2013. május 13-ával kezdődő hétre, hogy megfontolja a további lépéseket a Vatikán és az új pápa ellen az emberiség ellen elkövetett bűncselekmények és az igazságszolgáltatás akadályozása miatt.

Kevin Annett és delegációja együtt fog működni több olaszországi szervezettel ebben a vizsgálatban. 2009-ben és 2010-ben számos helyen tartottak gyűléseket a Vatikánon kívül, és találkoztak média és emberi jogi csoportokkal szerte Olaszországban, hogy felszámolják a Vatikánt, mely több mint 50.000 kanadai gyermek haláláért is felelős.

 

 

Forrás: 

ITCCS.org
Reuters.com
ujvilagtudat

vilaghelyzete