Hírek

Menopauza kínzó lelki tünetei oldódtak meg a Matrix Drops-sal

832Megtekintés

A Matrix Drops készítmények javítják érzelmi, gondolati, kapcsolati gondjainkat - fehérre mossák lelkünket. Segítségükkel újra megtaláljuk önmagunkat.

Matrix Drops - Kopcsányi Márta

 

Egyre több látogató keres meg minket a legkülönbözőbb gondokkal, hiszen köztudott, hogy a Matrix Drops-ok és a Matrix Drops Protokoll megoldás minden megfoghatatlannak tűnő problémára.

 

Kovács-Magyar András egy régebbi tanítványa jött be hozzánk  Matrix Drops Computeres mérésre. Kérte, a komputer segítségével keressük meg azokat az információs cseppeket, amelyek segítenek - bizalmasan elmondta nekem: " Én olyan féltékeny és irigy vagyok. Nem bírok magammal, szeretném, de nem tudom ezeket a rossz érzéseket letenni. Újra és újra visszatérnek és kínozzák a lelkemet. Kérem András segítségét!"

 

Megmértük a hölgyet a Matrix Drops Computerrel, amely javasolta a a 329 és a 25 K cseppet. Ezek a Matrix Dropszok megszabadították Őt a zaklatott lelki állapotától és ebben az esetben a problémája is megoldódott.

 

Külön köszönöm a hozzánk forduló hölgy bizalmát, nyitottságát, Ő tudta: A Matrix Drops ősi alkímiai csodája ismét működésbe lépett.

Kopcsányi Márta

MDC oktató