Hírek

Skaláris-energia és a rákkutatás - szakértők általi összefoglalása

858Megtekintés
Hosszantartó energiacsökkenés következtében, betegségek sorára lesz fogékony a szervezet. Az energiahiányos állapot elkerülésével sok betegség előzhető meg. A sejtek optimális energiaellátása esetén a test is jól működik. A skaláris-energia képes a sejteket táplálni, illetve az energiaszintjüket újra egyensúlyba hozni.
Sejtek elektromos töltete - energiaszintjeMinden sejt rendelkezik elektromos töltettel a plazmája falán. A sejt belseje pozitív töltésű, a külseje negatív. Az elektromos töltet más néven, transzmembrán potenciálnak nevezik. Ez a sejtpotenciál sejtenként eltérő lehet.

Általában a sejteknél 70 milli Volt. (1 V = 1000 mV). A rákos sejtek energiaszintje, illetve transzmembrán potenciálja nagyon alacsony. (15-20 milli Volt körüli)

Matrix Drops - transzmembrán potenciál
A kutatók az Alberta Egyetemen már az 1930-as években felfedezték: amely sejt transzmembrán potenciálja 15 mV, az osztódik. Ennek egy magyarázata van: a sejt túlélési esélyei nagyban csökkennek, s hogy biztosítsák a fennmaradást, kontrollálatlanul szaporodni kezdenek. Ahogy ez a heves burjánzás megindul a rákos sejtek között, az energiatermelés még inkább csökken. Nyilvánvalóan a rák ott ver gyökeret, ahol eleve alacsony az energiaszínt.

Megállapították, hogy a mitokondriumok energiaszintjének visszaállításával a rákos folyamatok megállíthatók. Téves az a nézet, miszerint a mitokondriumok roncsolódását a ráknak tulajdonítják, mert a mitokondriumok alacsony energiaszintje okozza a rákos folyamatok öngerjesztő beindulását. A felfedezés laboratóriumi- és állatkísérletekben is bizonyítást nyert. Mindez arra mutat, hogy a mitokondriumok energiacsökkenésének az okait kell feltárni és korrigálni. A skaláris-energia képes a transzmembrán potenciált növelni és az energiaszintet az optimális 70 mV feszültségszintre hozni. Amennyiben visszaáll a sejtek töltése az optimális 70 mV-ra, azok nem osztódnak kontrollálatlanul. Mielőtt hozza látnánk a sejtfeszültségek optimális beállításához, meg kell vizsgálnunk mik azok a tényezők, amik az energiát elrabolják.

Dr. Bruce Lipton a következő hasonlattal élt: addig hiába fűtünk egy lakást, amíg az ajtók és az ablakok tárva vannak.

Dr. Bruce Lipton
„Jól ismert tény a geopatikus földsugárzások - Hartmann zónák és föld alatt folyó vízerek – energiarablók és egyes konstellációi rákkeltő hatásúak.”

A felettük elhelyezkedő élőlények harmonikus energiáit képesek elrabolni, és mint egy ”rossz gondolat” összezavarni. Ezek a romboló erő a geopatikus stressz. Elsősorban az emberek és állatok endokrin rendszerére hatnak, de nem kímélik a növényeket sem. E mezők nem frekvenciaszerűek, éppen ezért nem is mérhetők hagyományos műszerekkel.

Földsugárzás - Hartmann zónák kereszteződése
Földsugárzások - Vízér - Hartmann metszéspontja

A Matrix Drops Computer megmutatja, ha egy élő szervezet huzamosabb ideig földsugárzás felett tartózkodik.
 
Az entrópiát keltő zavarmezők elkerülésével az elhangolódott szervezeti ”minták” képesek a harmónia irányába rendeződni. Ezt bővebben a Matrix Drops Protokoll tartalmazza.
 
A bennünk lejátszódó érzések és gondolatok csupán másodlagos hatása volt felfogható: EEG, EKG, EMG-vel.

Matrix Drops      

A Matrix Drops Computer megjelenésével komplex rendszer tárul elénk a megmért személy egyéni- és környezeti vonatkozásában.