Hírek

Skaláris-energia szakértők által összefoglalt jellemzői

1373Megtekintés
1950-ben a neves németországi Max Planck Intézetben vezetett kutatások kimutatták a skaláris energiák az élő szervezetekre gyakorolt hatását.
Max Planck és a skaláris energia
Amikor skaláris-energiával kezelték a testet a különös energia a skaláris mezőből, mint egy bábból úgy ”kelt ki”, javítva ezzel a testen kívüli biomezőt. Ugyan ez a mező a testen belül diffundált a sejtekbe és a szövetekbe. Javította a keringést és véredények rugalmasságát. A jó keringés és optimális vérellátás hozzájárult az érintett területek gyógyulásához. A skaláris-energiák hatására a szövetekre gyakorolt nyomás csökkent, így a duzzadt és fájdalmas testrészek gyógyulása jelentős mértékben javult.
 
A német kutató Andrija Puharich laboratóriumi körülmények között végzett vizsgálatai során azt találta, hogy a skaláris-energia, mind az immun-, mind az endokrin rendszer működését erősítette.
 
Dr. Glen Rein az amerikai Heart Math Intézet biofizikus kutatója felfedezte: a skaláris energiával kezelt limfociták (fehér vérsejtek egyik fajtája) száma 70%-kal nőtt a nem skaláris-energiával kezelt limfocitákhoz képest. Ezzel bizonyította, hogy a skaláris-energia képes fokozni az immunreakciókat.
 
Robert Jacobs a Rochester Egyetem tanára megállapította, hogy a skaláris-energiák szubatomi (mikro) szinten hatnak az élő szervezetre. Felfedezte, hogy bizonyos gyakoriságú skaláris-energia alkalmazása esetén a baktériumok és vírusok elpusztulnak. Azok felgyorsítják a szövetek regenerációját és a sebek forradását. Megfigyelte: az immunrendszer erősebb lett és a gyulladások nagymértékben csökkentek.

Kijelentette: a skaláris-energiák az öngyógyító képességet erősítik.
- A fénynél gyorsabban terjednek - Nikola Tesla szerint a fénysebesség huszonhétszeresével.
- Hatásuk tértől és időtől független.
- Sokkal ősibb, egyetemesebb, mint a mágneses mezők.
- Energiát közvetít.
- Az elektromos és mágneses mezők mérésére használt eszközökkel nem érzékelhető, mert azok elektromos áramot és energia transzmissziót mérnek.
- Áthatol minden anyagon - a Faraday-kalitka sem tudja kívül tartani.
- Olyan területet képvisel, melyben az anyag és a tudat képes interakcióba lépni.
- Tudatos mezőt hoz létre.
- Különös energiaforma, ami utasíthatja a szervezetet a teljeskörű regenerálódásra és az öngyógyítási folyamatok megindítására.
- Sejtszinten hatnak.
 
- A skaláris-energia a természetben található elemekből, ásványokból, sejtekből és kristályokból nyert tulajdonságmintákat képes közvetíteni.
What Dave is made of
Hogyan segít a skaláris-energia?
 
Lehetővé teszi a sejtek különválását. A vízmolekulák kisebb csoportokba rendeződnek, így a keringés javul. Ez segíti, hogy a folyadék gyorsabban áramolhasson, ami biztosítja a gyorsabb tápanyagellátást, illetve salakanyag eltávolítást a szervezetből. A testmezőinkben jól áramló energiák a sejtfalak áteresztő képességét is javítják. A jobb áteresztő képesség, jobb tápanyagellátást és eredményesebb méregtelenítést eredményez.
 
A skaláris-energia, sejt-táplálás és méregtelenítés:
A skaláris-energia javítja a keringést. Ahhoz, hogy az emberi test optimálisan működjön, a sejtműködésnek a lehető legkedvezőbbnek kell lennie. Ennek egyik fő feltétele, hogy megfelelő legyen a sejt-táplálás és méregtelenítés.
 
Matrix Drops Computer
 
A Matrix Drops Computer a természetben található elemek, ásványok, sejtek
és kristályok tulajdonságmintáit képes feltárni. 

Matrix Drops - Mengyelejev periódusos táblázat
                                                                                    Kovács-Magyar András


Elérhetőségünk:

Matrix Drops Kft.
H-1143 Budapest (XIV. kerület)
Tábornok u. 11/A. I. emelet
Tekintse meg térképen – kattintson ide

Tájékoztatást kaphat telefonon:
+36 1 251 4983
+36 1 222 3186

e-mail: mmd@matrixdrops.com