Hírek

Szembetegség gyógyítása - látásjavítás

1493Megtekintés

„Akinek szeme van, lásson!"

„Szeme fénye, szeme világa” - olyan ismert szófordulatok, melyeket gyakran használunk, anélkül, hogy belegondolnánk mit is jelentenek. A magyar nyelv gyönyörűsége, hogy a köznyelvben is megörökíti ezen érzékszervünk varázslatosságát.

 

Kovács - Magyar András szembetegséget gyógyít az Esti Frizbiben:

 

 

 Látásjavulás a nyári táborban:

 

Augusztus első hetét a nyári táborban töltjük. A szemgyógyítások alkalmával Szent Erzsébet áldását kérjük szemeinkre, látásunk javulását, szembetegségeink gyógyulását kérjük.

 

 

 

Rövidlátás ( myopia ) gyógyulása:

 „Másfél dioptriás szemüvegem volt, ezt használtam, de most már nincs rá szükségem. 63 éves létemre nekem nem kell olvasószemüveg.„

 

  

 

  

Szemgyógyulásban részesülők nyilatkozatait tekintheti meg kisfilmünkben:

 .

 

„Karácsonykor éreztem, hogy nem igazán látok az olvasószemüvegemmel, mely 1,75-ös volt. Amikor a nyári táborba jöttünk, már nagyon rosszul láttam. Most úgy látok szabad szemmel, mint az idejövetelemkor szemüveggel.”

  

*

„Amikor a táborba jöttem, az olvasótábla alsó két sorát nem tudtam elolvasni. A szerdai nap óta tökéletesen el tudom olvasni az alsó két sort, látom a táblákat, rendszámtáblákat, mindent tökéletesen látok. Hálásan köszönöm!”

H. Anett

 

*

„Rövidlátó vagyok, Csak a közeli dolgokat látom. Sajnos ezt sem tökéletesen, mert ovális a szaruhártyám, ezért úgynevezett cilinderes szemüveget kellett viselnem, hogy ezt korrigálják. Öt évvel ezelőtt kezdtem el a szemgyógyítást a nyári táborban. Akkor a szemorvosom mínusz 8-as szemüveget akart nekem előírni. A látásom évről évre – hála Istennek – javult. A szemüveget letettem, nem használom, esetleg csak az éjszakai autóvezetésnél. Amikor eljöttem a táborba, az olvasótábla utolsó sorát is el tudtam olvasni, igaz csak elmosódottan, ahogy szoktam. Most, a kezelések után, a tábor végén azt vettem észre, hogy sokkal tisztábban látok mindent. Nagyon szépen köszönöm!”

D. Zsolt

 

*

„Öt éve voltam először a táborban. Akkor 3,5-ös szemüvegem volt. Már nem használom. Azóta sokkal élesebben látok.„

L. Éva

 

*

„Nyilvánosan szeretnék köszönetet mondani. Gyakran a kezembe veszem az olvasótáblát. Az utolsó sort is tökéletesen olvasom. Idáig a középső sort is homályosan láttam. Bámulatos! Vannak, történnek velünk csodák! Ezt mind Kovács – Magyar Andrásnak és Szentjeinknek köszönhetem!„

K. Ildikó

 

Szembetegség gyógyulása:

 

 

Zita vagyok Ceglédről. A szememmel volt problémám, állandóan bevéresedett. Allergiára gyanakodtam. Orvosilag kivizsgáltak. Az orvosi kivizsgálás nem állapított meg allergiát. Különböző szemcseppeket írtak fel, egyik sem használt, csak ideig-óráig. Hallottam Kovács – Magyar András gyógyító módszeréről. Elhatároztam, hogy általuk kiméretem lakásomban a földsugárzás zónák elhelyezkedését. A mérés alkalmával kiderült, hogy vízérben és Hartmann zónában van a fekhelyem. Ez volt betegségem egyik fő okozója. Miután földsugárzás-mentes helyre tettem a fekhelyem, elkezdett javulni a látásom és a szemem állapota. Ennek már két éve, azóta nem vörösödik be a szemem, csak akkor, ha belemegy a sampon. Szerencsére teljesen megszűnt ez a problémám, amit nagyon szépen köszönök a gyógyítóknak, Kovács - Magyar Andrásnak!

 

 

Energia Gyógyító Központ

H-1143 Budapest (XIV. kerület) Tábornok u. 11/A. I. emelet/11.

(a 2. metró Stadionok megállójánál)

 

Telefonszámaink:

+36-1-251-4983 vagy: +36-1-222-3186

 

www.csodalatosgyogyulasok.hu