Szent utak

Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe – Vászoly - 2009. február

304Megtekintés

A szentelt gyertya fénye csodát tesz!

Táltos Tanítónk sok éve azon munkálkodik, hogy mutassa a helyes utat. Nem beszél róla, hanem példát mutat! Segítségül hívja Szentjeink erejét, hitét, tudását. Gyertyaszentelő Boldogasszony napján ismét bizonyságot kaptunk erre. A Balaton-felvidéken megbúvó Vászoly faluba zarándokoltunk, Szent Endre és Szent Jakab forrásához, megköszönni és kérni. Megköszönni az eddig kapott Égi segítséget és kérni az előttünk álló feladatokhoz, próbatételekhez bölcsességet, türelmet és hitet.

 

Tekintsék meg filmünket:

 

 

 

„Kérj, és megadatik!” A szüntelen hóesésben, vastag hótakarót taposva, óriási, gyertyákkal teli csomagokkal érkeztünk, nyitott szívvel és lélekkel, hogy befogadhassuk a fényt. Tanítónk felidézte azt az időt, amikor Jézus_Urunk először szentelt gyertyát Szűz Máriának és Mária Magdalának azért, hogy a bajban, betegségben ez a fény összekösse az Eget és a Földet. A szentelt gyertya fénye csodákra képes, de tiszta szívre és kitárt lélekre van szükség ahhoz, hogy be tudjuk fogadni a fényét.

 

Szentjeink azt kérték tőlünk, tegyük le a sérelmeinket, amit hordozunk, mert amíg ez tölti ki szívünk egy részét, kevesebb hely jut a szeretetnek. A szertartás után megkönnyebbülve álltunk ott a hóesésben. Miután Jézus.Urunk megszentelte gyertyáinkat, néhányan összesúgtak. Valami történt. Valami csoda, ami csak néhány embernek adatik meg, láthatnak, érezhetnek valamit, amitől ez a nap még szebb ünnep a számukra. Egy pohár forró tea, finom pogácsa, és jó néhány kedves üdvözlés után elindultunk haza azzal az erővel, amit Jézus Urunk fényéből meríthettünk. Biztos vagyok abban, hogy egyre többen tartják fontosnak, hogy ezt a fényt továbbadják környezetünkben.

 

Mutassunk példát szeretetből, Istentudatból. Mutassunk példát múltunk tiszteletéből, az ősi értékek megtartásából, jelenünk megéléséből. Ehhez minden segítséget megkapunk, hiszen Tanítónk is példával jár előttünk.

 

Ne feledjük:

„A rossz győzelméhez nem kell más, csak az, hogy a jók ne tegyenek semmit.” (Edmund Burke)

Szeretettel: Pataky Annamária, Kecskemét

 

A Mennyország fénye a szentelt gyertyák lángjában

 

Minden ember boldogságra vágyik!

Elcsépelt szavak? Boldogság!

Mi az egyáltalán?

Hol kell keresni? Hogyan lehet megtalálni?

Talán meg kell csinálni?

 

Írtak, mondtak már erről sokan, sokféle bölcsességet. Legtöbben azt várják, hogy a boldogság folyamatosan jelen legyen életükben, s ha ezt nem tapasztalják, boldogtalannak érzik magukat, fáznak ebben a lelketlen világban. Magas falakat építenek maguk köré, hogy kizárják a külvilágot, megvédjék magukat a fájdalomtól, a bántásoktól. Csakhogy ezzel önmagukat zárják be, s többé nem látnak a falon túlra. Nekem Kovács - Magyar András tanítása mutatta az utat, hogy felfedezzem életemben a boldog pillanatokat.

 

Az Istentudat szikrájával lángra lobbantotta szellemem fáklyáját. Az úton melyet megvilágított, szellemtestvéreimmel járok. Tanulom megélni a boldogságot, mely boldog pillanatok gyöngyszemeiből alkot láncot. Keresem azokat a helyeket, embereket, akikkel ezeket megoszthatom. Gyertyaszentelő_Boldogasszony_napja volt most egy ilyen Szent alkalom. A szellemvilág András által Vászolyba hívott bennünket, arra a csodás, isteni helyre, ahová az évszázadok folyamán Szent László és Szent Endre királyunk is hívta a nemzetet azokban az időpillanatokban, amikor az emberek leginkább eltávolodtak Istenüktől.

 

Vászoly

 

Azt mondják, a történelem ismétli önmagát - jól érezzük, hogy most újra egy ilyen időpillanatban élünk, s itt van Isten földi Táltosa. Sokan meghallottuk a hívást, vágytunk rá, hogy a megnyíló Égi Kapu alatt érezzük Mennyei Anyánk, Atyánk, Jézus.Urunk és Szentjeink felénk áradó szeretetét, áldását.

 

Elengedhettük az életünket mérgező sérelmeinket, ,,elvethettük" az Isteni boldogság magjait. Jézus Urunk először édesanyjának Szűz Máriának, majd feleségének Mária Magdalának szentelt gyertyát halálát követően néhány évvel, hogy soha többé ne kelljen félniük üldözőiktől. A szentelt gyertya isteni fénye mindig utat mutatott, erőt, bátorságot adott, kapcsolatot teremtett a szellemvilággal.

 

Táltosunk által ez a CSODA évről- évre velünk is megtörténik. A megszentelt gyertyák fénye elhozta otthonainkba a Szeretet tüzét, a nyugalmat, a lelki békét. Tanúja gyógyításnak, kérésnek, hálaadásnak, szerelemnek, születésnek, halálnak, megboldogulásnak. Kívánom mindannyiunknak, hogy a fellobbanó Szent Fények segítsenek itt és most a földi világban is MEGBOLDOGULNUNK!

Isten – Isten, Kátai Ildikó

 

Csodálatos gyógyulás történt Gyertyaszentelö Boldogasszony napján:

 

Tekintse meg filmünket:

 

 

A szentelt gyertya fénye csodát tesz!

 

Szeretnék megosztani Veletek a szentelt gyertyához kapcsolódó csodát. A következő történt: Gyertyaszentelő.Boldogasszony.napja előtt néhány nappal a sógornőm influenzás lett, magas volt a láza. A harmadik éjszaka 39,5 fok volt a láza, gyógyszerrel és vizes borogatással is csak nagyon rövid időre sikerült lenyomni és újra felszökött. Reggel telefonált anyukámnak, elmondta, hogy nagyon rosszul érzi magát, ekkor még mindig 39,5 volt a láza.

 

Anyu mondta neki, hogy gyújtsa meg a szentelt gyertyát, imádkozzon és kérje Kovács – Magyar András segítségét. Anyu is meggyújtotta a szentelt gyertyát, Ő is ezt tette és persze energiát küldött (Jézus_Urunk energiáját kérte segítségül ), kb. fél óra múlva telefonált a sógornőm és elmondta, hogy 37,4-re lement a láza és ezután már csak 38 fok körüli hőemelkedése volt, de ez is csak 2 napig. Aznap este, mikor hazajöttem munkából, és beszélgettem vele, elmondta, hogy a láza lement ugyan, de a pulzusa még igen magas, ekkor 98 volt. Mondtam neki, hogy gyújtsa meg a szentelt gyertyát, és rajtunk keresztül kérje Kovács–Magyar András segítségét, közbenjárását a gyógyuláshoz. Ezt Ő újra megtette és néhány perc múlva telefonált, hogy 70-re lement a pulzusa, gyorsan rendbe jött.

 

Hálásan köszönjük a segítséget az Égieknek és Kovács – Magyar Andrásnak, kívánunk boldogságot, további sikereket és még nagyon sok csodát.

B. Ágnes

 

 

 

Tekintsék meg képeinket:

 

1

 

2

 

3

 

4

 

5

 

6

 

7

 

8

 

9

 

10

 

11

 

12

 

13

 

14

 

15

 

16

 

17

 

18

 

19

 

20

 

21

 

22

 

23

 

24

 

25

 

26

 

27

 

28

 

29

 

30

 

31

 

32

 

33

 

34

 

35

 

36

 

37

 

38

 

39

 

40

 

41

 

42

 

43

 

44

 

45

 

46

 

47

 

48

 

49

 

50