Hírek

Ellés segítése Matrix Dropszokkal - szenzációs eredmények

673Megtekintés

Ritkán láthatunk olyan állattartó gazdát, aki egy hatalmas farmot szeretettel vezet és minden egyes állatnak külön figyelmet szentel.

Írországban találkoztunk egy kedves ír farmer családdal, akikkel megismertettük Kovács- Magyar András kvantumfizikai találmányát. Azóta már megtapasztalták a Matrix Drops Protokoll csodáját is. Miután saját magukon pozitív változást észleltek, a gazda, Kevin úgy döntött, alkalmazza az állatainál is a Matrix Dropszokat.

 

Írországi kisborjúk

 

Több mint száz tehenet tart és ebből kilencven állat érte el azt a kort, hogy vemhessé válhasson. Elsősorban ezeken a várandós állatokon szerette volna kipróbálni a Matrix Dropszok hatását. András és Ildikó háromféle Matrix Dropszot ajánlottak. Egyet a várandóság idejére, másikat az ellési időszakra és a harmadikat a születések utánra.

 

Miután Kevin elkezdte alkalmazni a Matrix Dropszokat a teheneken, észrevette, hogy sokkal éberebbek és aktívabak lettek. Majd minden kisborjú egészségesen született meg, komplikáció nélkül.

 

A gazda így nyilatkozott: "A születések időszaka teljes nyugalomban zajlott a számomra. Tudtam minden rendben lesz, már az első pár ellésnél láttam, milyen könnyen születnek a borjak. A bocik azonnal felállnak és teszik a dolgukat. Esznek, szopnak, és sokkal aktívabbak. 90 tehenem leellett, mindegyik ilyen csodálatos módon. A múlt években nagyon sok komplikáció lépett fel elléskor. Ez a nehéz időszak, minden tehéntartó gazdánál sajnálatosan évről évre nagy gondot jelent. Az elmúlt évekhez képest hatalmas változás történt. S ami nagy meglepetés volt még számomra, hogy az idei évben két tehenem is iker borjakat ellett, minden komplikáció nélkül, ami szintén nem megszokott jelenség."

 

Ezek után Kevin elhatározta, hogy tovább erősíti a teheneit, a Matrix Dropszok rendszeres adásával. Igyekszik elkerülni az erősítő oltásokat, és a tápszereket egyaránt.

 

Egy másik kedves történetet is szeretnénk megosztani az olvasókkal:

 

Nagymamánk minden évben vásárol 60-80 darab kiscsirkét, hogy aztán nagy szeretettel, odaadással gondoskodjon róluk, felnevelje a családunk számára, ne hormonos tápokkal etetett csirkéket kelljen vásárolni a boltból.

 

Pár héttel ezelőtt arra kért, hogy segítsünk neki a csirkéit megmenteni, mert 3-4 elhullott, és a többi is igen legyengült állapotban van, illetve alig esznek. Ilyenkor előfordulhat az is, mivel össze vannak zárva, hogy egy fertőzés következtében könnyen elpusztulhat az állomány nagy része. Konzultálva a Matrix Drops iroda dolgozóival, a 346-os Matrix Dropszra esett a választásunk. Amikor elkezdődött az adagolás a csirkék 1-1,5 kg súlyúak voltak. Két hetes "kúra" után nagymamánk boldogan számolt be az eredményekről: nem pusztult el több állat, életerősek, egészségesek, vidámak, rendesen esznek. A két hét alatt 0,5 kg súlygyarapodás volt megfigyelhető. A csirkék nagy része nagyon hamar elérte a 2 kg feletti "vágósúlyt", amire így még nem volt példa az előző években.

 

Minden kedves érdeklődőnek ajánljuk, hogy ne csak saját magukon alkalmazzák e csodás Matrix Dropszokat, hanem ajándékozzák meg vele kedvenc állataikat és növényeiket is!

 

Koczka Marietta - Koczka Mónika - Hrepka István