Hírek

Gyertyaszentelő Nagyboldogasszony ünnepe - 2020. február 2.

3250Megtekintés
Gyertyaszentelő Nagyboldogasszony ünnepe - 2020. február 2.
Kedves Barátaink!
 
A Renaissance Mission Egyesület szervezésében, szeretettel várjuk jelentkezéseteket 2020. február 2-án tartandó Gyertyaszentelő Nagyboldogasszony napi ünnepünkre.
 
A rendezvényünk egy csodálatos szent helyen és az ünnep rangjához illő szent időben kerül megrendezésre. Valamennyiünknek lehetősége lesz az újonnan hozott és a több éve megszentelt gyertyáinkat az égi szellemek áldásával szentesíteni. A rendkívüli erővel megáldott gyertyák képesek lesznek segíteni nekünk a nehéz időkben, valamint inspirációt adnak a tisztánlátásra.
 
A titkokat őrző szent helyen beszéd hangzik el az ünnep üzenetéről és az emberi kreativitásról. Az ünnepet követően jó hangulatú ebédre várunk Benneteket.
 
Kérem, részvételi szándékotokat jelezzétek 2020. január 15-ig, az irodánkban:
 
Mindenkit szeretettel várunk, hogy ismét együtt ünnepelhessünk!
 
A Renaissance Mission Egyesület vezetője
 
 
 
Tekintse meg filmünket:

 

Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe 2011. Kovács - Magyar András
 
Amikor szentelt gyertyát gyújtunk, fényt gyújtunk. Emlékezünk az igazságra, a fényre, Istenanyánk csodás üzenetére, amivel elengedett bennünket a világba: vigyünk fényt a sötétségbe.
 
1092-ben Szent László királyunk a szabolcsi zsinaton ezt a napot Gyertyaszentelő Nagyboldogasszony ünneppé tette, Nagyboldogasszony ünneppé. Ezen a napon tüzeket gyújtottak, gyertyát szenteltek, fény ünnepet tartottak. Ez az ünneprend élt Mátyás királyunkig. A több éven át megszentelt gyertyáknak különös ereje van. Akinek 6 éven át megszentelt gyertyája van, aki 6 éven át elhozza ugyanazon gyertyáit évről-évre, hatalmas erővel bír. Ezek a gyertyák új fényt, új szentséget adnak azoknak az újszülött gyermekeknek, akik közénk jönnek, és visszasegítik azokat a fénybe, akik eltávoznak közülünk. A 12 éven át megszentelt gyertyák ereje csodatévő, nagy betegségekből, kómából segítenek vissza embereket.
 
A szentelt gyertya Istenanya fény ünnepének rezgését hordozza magában, ezzel világítunk egész évben. Végig kíséri az egész életünket, a születésünket, a házasságkötésünket, ha betegség van, a gyógyulásunkat, és szentelt gyertya ég akkor is, amikor a túlvilágra költözünk, hogy a fényben segítséget adjon, irányt mutasson.
 
Miért kell a túlvilágra költözéskor szentelt gyertyát gyújtani? Hiszen megnyílik a fénykapu – mondhatnák sokan. Valóban, de az asztrál világban sok sötét szellem van, akik vissza akarják tartani a szellemeket, hogy azok is olyan szerencsétlenné váljanak, mint ők. Amikor gyertyát szentelünk, tüzet gyújtunk, az a célunk a tűz gyújtásával, hogy az asztrál világban lévő szellemek elhagyják a szent helyet. Azért gyújtottunk most is gyertyát, mert ilyenkor az asztrál szellemek eltávolodnak, és a mentál világból jó szellemek érkeznek hozzánk, hogy tisztán, világosan tudjuk fogadni üzenetüket. A szentelt gyertya irányt mutat az igazaknak, és távol tartja a zavart keltő, asztrál szintű sötét szellemeket.
 
 

Tekintse meg filmünket:
 
 
 
Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe – 2012.
 
Gyertyaszentelő Nagyboldogasszony napja a fény ünnepe. Istenanyánk, a fény madarának ünnepe. 28 ezer év óta szellemcsaládunk fényhozó ünnepe, ugyanúgy, mint augusztus 15. - Nagyboldogasszony napja.
 
Jézus Urunk meggyilkolását követően ezen a napon jelent meg először Mária Magdalának. Fény alakban találkozott feleségével. Jézus Urunk Mária Magdalától azt kérte, hogy minden évben, február 2.-án szenteljen gyertyát és egy előző évben megszentelt gyertyával gyújtsa meg az új tüzet.
 
Ezt tesszük mi is ezen a napon. Egy elmúlt évben szentelt gyertyával gyújtjuk meg az idén szentelt gyertyáinkat. Így várjuk égi testvéreinket. Számunkra egy szentelt gyertya úgy működik, mint a mai világban egy adóvevő. Kapcsolatba lépünk az égiekkel. Nem valamilyen frekvencián, vagy hullámhosszon, a fény által idézzük meg őket. Megidézzük őket, amikor szeretnénk valamit megköszönni, vagy ha nagy baj van, pl. betegség, vagy amikor egy hozzátartozónkat búcsúztatunk, átsegítjük őt a túlvilágra.
 
Elérhetőségünk:
 
H-1143 Budapest (XIV. kerület)
Tábornok u. 11/A. I. emelet
 
Tájékoztatást kaphat telefonon:
+36 1 251 4983
+36 1 222 3186