Hírek

Hőhullámok mögött meghúzódó lelki okok jöttek rendbe Matrix Dropszokkal

1103Megtekintés

Egy 43 éves hölgy kereste meg Irodánkat menstruációs problémákkal.

Matrix Drops - Illés Emőke

Elmondta, hogy nagyon rendszertelenül  jelentkeznek a vérzések, fájnak  a mellei és  has-puffadása van. Ezekre a gondokra sehol nem kapott még megoldást.

 

A fizikai testben megnyilvánuló problémák, magasabb régióinkban - energia-, érzelem-,  gondolat-, kapcsolat-, lélek-, és szellemtesteinkben bekövetkezett információzavarok levetülései. Amennyiben megtaláljuk a kiváltó okot vagy okokat, fizikai szinten is végbemegy a változás.

 

A Matrix Drops Computer segítségével a következő ok tárult fel: féltékenység. Megkérdeztem a hölgyet érez-e féltékenységet? Ekkor a férjével egymásra néztek, majd a férj kedvesen, mosolyogva bólintott: bizony ez a probléma jelen van a kapcsolatukban. Kiderült továbbá, hogy a  feleség a következő nemkívánatos tulajdonságokkal is küzd: belső békétlenség, szabadság hiánya, nyugalom hiánya, szorongás, félelem.  A komputer kimutatta ezeket a zavarokat és a 305 F színű Matrix Drops készítményt javasolta.

 

Mivel a házaspár  már korábban is sikereket ért el a Matrix Drops-okkal, nem volt kérdés, hogy szeretnék-e ezt a cseppet is elvinni?

 

A visszajelzések szerint, már az első héten látványosan visszatért a hölgy nyugalma és a családi légkör minőségileg szintén megemelkedettebb lett. Egy hónap elteltével pedig rendeződtek az alapprobléma körüli gondok is.

 

Illés Emőke

MDC oktató