Hírek

Kellemes meglepetést okozott az MDC feltáró mérése - Dr. Balogh Szilvia

617Megtekintés

Dr. Balogh Szilvia

Mint minden új ismeret, az önmagunkról tudomásunkra jutott ismeretek is megváltoztatják addigi életünket. Ezt e kellemes meglepetést érte el nálam a Matrix Drops Computer, valamennyi feltáró mérése. A MDC intelligens szoftvere, mindig ott nyílt ki, azoknál az oldalaknál, amelyekre szükségem volt.

 

Első alkalom volt életemben, hogy a megoldásokat nem a vizsgálatot végző személy ajánlotta fel a számomra, hanem saját mélytudatom hozta tudomásomra, a komputer agyában lévő, felbecsülhetetlen metaforikus, analógiás, ismeretanyagból, írott formában. Mint orvos, az eddig használt készülékekkel MRI, CT, Ultrahang, személyi számítógép, és egyebekkel sok mindent megtudhattam a világunkról, addig egyik sem szolgálta a lelki, és szellemi önmegismerést. Saját érzelmi és gondolati gátjaimat, ugyanakkor saját értékeimet is feltárta a MD komputer.

 

Látszólag minden és mindenhol elérhető a mai világban, úgy a fizikai dolgok, mint az információk. Kivéve néhány olyan dolgot, amelyek éppen rólunk szólnak, és amiért érdemes élni. A boldogságunk, félelem és szorongásmentes napok, sorsunk beteljesítésének tiszta tudatossága és megélése.

 

Én, mint orvos, nemegyszer próbára tettem a MDC-t. Olyan dolgokat írt ki, aminek semmi jele nem volt tapasztalható a szervezetemben. Néhány hét elmúltával, már magam is elfeledtem, miket is írt ki akkor a MDC. Különleges, de a módszer már akkor működésbe lépett, amikor a fizikai testben még semmilyen zavar nem manifesztálódott, de már a finomabb régiókban – lélektestben, szellemtestben – a MDC számára mérhetők voltak a torzulások.

 

Hogy honnan tudtam erre következtetni. Onnan, hogy az előre jelzett problémák sorra bekövetkeztek. Így nem maradt kétségem a készülék felől. Megtapasztaltam azt, hogy korlátlan lehetőségek kínálkoznak annak, aki az átlagos fogyasztóra szabást, le tudja cserélni a személyre szabásra a MD Protokoll értelmében.  Ez azonban, nem csak minőséget és határidőket, hanem természetesen egy tisztességes árat is jelent.

 

Az árat, mindig jelentősen felül múlta az az érték, amit kaptam az új világ hírnökétől.

A prevenció, ami addig a korai felismerést jelentette számomra, új megvilágítást kapott. Nem korai szakaszban ismerem fel a gondjaimat, hanem még a fizikai testemben történő megjelenése előtt.

 

Mindez ma már egy bekövetkezés előtti belelátás az alternatívákba. Természetesen saját meggyőződésem tudatában, ma már belátással és változtatásokkal, el tudom kerülni az előre prognosztizált gondokat.

 

Egy megemelkedett tudatállapotú ember előre gondolkodik, és be sem megy abba a zsákutcába, amiből olyan sokan rémülten próbálnak kijutni. Mióta ezt tudom, úgy érzem fontos tudatnom az emberekkel, hogy van olyan módszer, amivel a testi, lelki harmóniájuk megőrizhető.

 

Dr. Balogh Szilvia