Hírek

Kovács – Magyar András szemfény-keltése Kecskeméten

838Megtekintés

Kovács - Magyar András előadásai országszerte - A „szemfény-keltés” egyik állomása Kecskeméten volt.

Szemfényvesztőkről már hallhattunk, akik manipulálják a közönség érzékszerveit, és elhitetik velük, hogy amit látnak, hallanak, odaképzelnek, valóság. Pedig „a képzeletet csak a valóság múlja felül”. Ennek számtalan példáját láttuk már Tanítónk gyógyításai, előadásai alkalmával, legutóbb Kecskeméten.

 

Tekintse meg filmünket:

 Szellem elengedés szertartása után megszűnt a hölgy

kézremegése, tökéletesen mozgatja jobbra és balra a fejét:

  

 

Az előadásra érkezők között sok ismeretlen arcot láttunk, akiket talán csak a kíváncsiság hozott ide, jött sok visszatérő látogató, akik újra meghallgatták, mit is tehetnének saját egészségükért, és talán hosszú ideig ismét nem látjuk őket. Aztán jöttek sokan, akik már évek óta ezt az utat járják, amit egészségük érdekében Gyógyítónk segítségével megtaláltak.

 

147

 

Gyorsan megtelt a terem, az emberek pedig csak jöttek. Az előadás kezdetére egy talpalatnyi hely sem maradt, de elküldeni senkit sem akartunk. Többen a folyosóról hallgatták Kovács - Magyar András előadását. 

 

50

 

Szemfény-keltés történt, ez bizonyos! A kíváncsi tekintetek egy idő után csillogni kezdtek, mosoly ült az arcokra, és erre az estére kívül maradt a sötétség, ami nap, mint nap megnehezíti az életünket. Szentjeink gyógyító csodáiról, szent helyeink erejéről beszélt András, aztán ezt a csodát, - melyet a gyógyítók is megkaptak Szentjeinktől - a színpadon is megmutatták. Gerincsérv, kézremegés, mellkasi fájdalom tűnt el egy szempillantás alatt a gyógyító tanítványok keze nyomán. Hosszú évek óta tartó lelki fájdalmat könnyített le Tanítónk szellem-elengedéssel.

 

119

 

Kovács – Magyar András szóhasználatával élve ez a szemfény-keltés! Amikor nem elhinni kell, amit látunk, hanem saját magunkon megtapasztalhatjuk a csodát. Mert a remény sokkal erősebb érzés, mint a hit. Remény abban, hogy van segítség, hogy nem vagyunk egyedül a problémánkkal, és ha el tudunk csendesedni egy időre, megszólal egy belső hang. Ezen az estén sok embert vezetett el ez a hang Kovács-Magyar András előadására.

 

A kecskeméti GONG Rádió riportja

Kovács – Magyar Andrással és Kastner Riával:

 A hangfelvételt indítani kell! Kattintson a bal alsó sarokban lévő lejátszás gombra:

 

 

 

Az előadás végén ősi magyar szokás szerint áldomást ettünk a Szentjeinknek felajánlott kenyérből, melyről már sokszor megtapasztalhattam én is, mekkora gyógyító erővel bír. Mert kérni kell, és megadatik!

 

107

 

Akinek szüksége van erre a gyógyító erőre, és kérni szeretne, legközelebb megteheti a Hortobágyon június 20-án. Ne felejtsék el megköszönni, amit kapnak! Erre is lesz lehetőség az év legvidámabb Táltos napján, Szent Iván éjszakáján.

 

A kecskeméti GONG Rádió riportja

Kovács Enikő sorselemző - lélekgyógyásszal:

 A hangfelvételt indítani kell! Kattintson a bal alsó sarokban lévő lejátszás gombra:

 

 

A magam és a kecskeméti táltos tanítványok nevében most is kifejezem a köszönetünket, mert szellemünket, lelkünket megemelő gondolatokkal gazdagodtunk Tanítónk és Szentjeink által.

 

Köszönjük András!

Patakyné Lacza Annamária, Kecskemét

 

167

 

115

 

149

 

 

Irodánk elérhetősége:

H-1143 Budapest, Tábornok út 11/A. I./11.

Tel.: +36-1-251-4983, +36-1-222-3186