Kovács - Magyar András

Kovács-Magyar András: Földsugárzás Vízér Hartmann zóna

6508Megtekintés
A következőkben leírtak, megfigyelések és nem tudományos tények.
Több mint 300 ezer ember aurájának mérése alapján megfigyeltük, hogy a krónikus betegségek túlnyomó többségének a hátterében egy láthatatlan, különös jelenség van. Mindez abból adódhat, hogy az emberek fekhelyei éjszakánként, vagy munkahelyükön az ülőhelyeik „rossz helyen”, káros földsugárzások felett vannak.

Mit jelent az, hogy rossz helyen?
 
 
A földnek létezik olyan negatív, egészségre károsan ható kisugárzása, amit geopatikus kisugárzásnak is neveznek.
 
Hartmann zónák elhelyezkedése
A Hartmann zónák elhelyezkedése
 
A Hartmann zónák két méterenként ismétlődnek, észak-dél és kelet-nyugat irányban. Szélességük 30 centiméter. Tapasztaltuk, ha valaki éjszakánként, vagy huzamosabb ideig napközben egy ilyen káros földsugárzás fölé kerül, e fölött fekszik, vagy e fölött tartózkodik, egy idő után a testén áthaladó ingersáv körzetében gyulladások alakulhatnak ki a szervezetében.
 
Hartmann zónák csomópontja a mellkasi részen
Hartmann zónák csomópontja a mellkasi részen
 
Tapasztaltuk, ha valakinek a teste egy Hartmann csomópont fölé kerül, egy idő után, akár 4-5 év után szívinfarktus ( infarctus myocardii ) is bekövetkezhet.
 
Hartmann zónák csomópontja a fejnél
Hartmann zónák csomópontja a fejnél
 
Megfigyelés: az epilepsziás gyerekek fekhelye általában egy olyan helyen van, ahol a fej alatt egy Hartmann zóna csomópont van. Tapasztaltuk, hogy a Hartmann sávok felett való huzamosabb idejű tartózkodás akut -, és krónikus gyulladásokat idézhet elő és tarthat fenn.
 
A Hartmann zónától van egy erősebb földsugárzás, a föld mélyén meghúzódó vízerek sugárzása.
 
A földfelszín alatt elhelyezkedő vízér
A földfelszín alatt elhelyezkedő vízér
 
A vízerek szélessége lehet 60 - 80 centiméter, sőt akár két méter is. A vízerek 5 – 10 – 30, de akár 80 méter mélyen is húzódhatnak a földfelszín alatt.
 
Hartmann zónák csomópontja – metszéspontja az alhasi részen
Hartmann zónák csomópontja az alhasi részen
 
Régi megfigyelések arra mutatnak rá, ha a fekhelyünk úgy helyezkedik el, hogy a vízér–Hartmann csomópont az alhasi tájon metszi testünket, úgy méh – petefészek – prosztata – vastagbél daganat is kialakulhat.
 
Megfigyelésünk, hogy a daganatos betegek gyakran vízér – Hartmann csomópont fölött fekszenek. Méréseinket több mint 300 ezer ember auramérése alapján egy térképrendszerbe foglaltuk, publikáltuk. Több mint harminc helyzetben mutatjuk be, milyen földsugárzásokat találtunk bizonyos betegségek hátterében.
 
A testen függőlegesen áthaladó vízér sugárzása
A testen függőlegesen áthaladó vízér sugárzása
 
Tapasztalatunk szerint a hosszanti vízér felett tartózkodók jellemzője a leukémia – Parkinson kór – scleroris multiplex – gyomorvérzés – érszűkület ( arteriosclerosis ) – PCP – izületi gyulladás ( arthritis ). Megfigyeltük, hogy a Hartmann csomópontok felett gyulladások fordulnak elő, míg a vízerek felett tartózkodóknál,  a  hosszan tartó, komoly, krónikus betegségek.
 
Vízerek csomópontja a fejnél
Vízerek csomópontja a fejnél
 
Magyarországot a statisztikákban első helyre sorolják az öngyilkosságok elkövetése terén. Méréseink, több mint 60 öngyilkosságot elkövetett személy esetében arra mutattak rá, hogy az öngyilkos emberek fekhelyén, a fej alatt mindig egy vízér csomópont helyezkedett el. Depresszióval kezdődnek, lelki terhek nyomásával folytatódnak, majd öngyilkossághoz vezethetnek, ezek a nagyon komoly energiazavarok.
 
Földsugárzás-mentes fekhely
Földsugárzás mentes fekhely
 
Megfigyelésünk, amennyiben az emberek „jó helyre”, azaz neutrális, semleges, vízér és káros földsugárzás-mentes zónába teszik a fekhelyüket, a betegségeik mélyülése megállhat. Gyakorta, néhány hét után önmaguktól is elkezdhetnek gyógyulni.
 
Ilyen rendkívüli eredmények adódhatnak abból, ha változtatunk az addigi életvitelünkön, amikor a süket fülek újra hallanak, szemüveges emberek szeme 1-2-3 dioptriákat javul, amikor pajzsmirigy túltengések megoldódnak, amikor 10-20 éves bőrbetegségek – ekcéma - pikkelysömör néhány hét alatt eltűnnek.
 
Ezen tényeket meg kell ismertetni az emberekkel, mert ismeretek hiányában fogalmuk sincs ezekről a dolgokról!
 
 
Radiesztézia - Sugárérzékelés - Geopatikus sugárzások
 
„Semmi sem titokzatos, hacsak meg nem mutatják.
Semmi sincs rejtve, hacsak fel nem tárják.”
 
Érezték már azt a különös, misztikus és semmihez nem hasonlítható érzést, amikor beléptek egy középkori épületbe, például egy templomba? Valószínűleg igen. De vajon tudják-e mi a racionális magyarázata ennek az érzésnek?
 
 
Nos, amennyire egyszerű lenne a kérdés megválaszolása a középkor embere számára, annyira hihetetlennek tűnik a magyarázat a mai kor emberének. A radiesztézia– magyarul: sugárérzékelés, mára szinte teljesen eltűnt az építészetből. Ma többnyire véletlenszerűen választják ki a több generációt is kiszolgáló épületek helyét, elfeledkezve azokról az eredményekről, amit középkori kollégáik felhasználtak.
 
Több száz éves templomaink jelentős része ugyanis az akkori radiesztéták, a Táltosok, a mágusok utasításait követve épültek fel, megkeresve azokat a pozitív földsugárzásokat, amelyek jótékony hatását még ma is érezhetjük.
 
A pozitív földsugárzás figyelmen kívül hagyásával – persze, mondhatnák a kétkedők – legfeljebb a varázsukat veszítik el ezek a helyek. De a káros, negatív sugárzás észre nem vételével, ugyanakkor (ezt több ezer regisztrált eset is bizonyítja) saját és szeretteink egészségét, életét tehetjük kockára.
 
Mi is ez a jelenség valójában, amely hol gyógyító erővel tör fel a mélyből, hol pedig az életet károsítja?
 
Földünk belsejében lévő hatalmas energiatömeg, az izzó magma egyik vetülete az a geopatikus sugárzás, amely egy négyzethálót alkotva húzódik meg földünk felszínén. Ma a világ ezt a sugárzást első publikálójáról elnevezve, Hartmann zónaként ismeri. Megfigyeltük, ha egy Hartmann zóna huzamosabb ideig, évekig éri az emberi testet, például egy fekvőhely alatt halad át, a találkozási ponton hamarosan gyulladásos, allergiás és más betegségek alakulnak ki. Ezek nagy részét természetesen az orvosi kezelés is rendbe hozhatja.
 
Tapasztaltuk, ha a kiváltó okot nem ismerik fel, előbb utóbb újra jelentkezik a panasz, a betegség krónikussá válik. A negatív sugárzások másik, szintén nem elhanyagolható csoportját a föld alatt meghúzódó vízerek által kibocsátott rezgések adják. Megfigyelésünk szerint az egészségromboló hatása még súlyosabb lehet, mint a Hartmann zónáké. A betegség létrejötte nagymértékben függ attól, hogy hol érik, hol keresztezik ezek a sugárzások testünket.
 
Elérhetőségünk:
 
H-1143 Budapest (XIV. kerület)
Tábornok u. 11/A 1.emelet / 11. Ajtó
 
Tájékoztatást kaphat telefonon:
+36 1 251 4983
+36 1 222 3186
 
 
 

H-1143 Budapest, Tábornok u. 11/a. I/11. nagyobb térképen való megjelenítése