Hírek

Kutya lelki gondjára Matrix Drops hozta a megoldást

660Megtekintés

Egy hónappal ezelőtt segítséget kértek Furfang számára. Mudi fajta, terelőkutya. 3 gondon szeretett volna javítani gazdája.

FURFANG KUTYA

- Két évvel ezelőtti porc műtéte óta álmában panaszosan nyüszített, vakkantgatott, félt. 

- Jobb hátsó lába minduntalan „összecsuklott”, erőtlen volt, amikor futás közben fordult. Gyakran erősen megütötte magát emiatt. 

- Ma már 13 éves, de hosszú évek óta nincs tüzelési időszak az életében, valójában soha nem érdekelték igazán a „hölgyek”. 

Különlegesnek hangzik, de van lehetőség mérésre – a gazda erősen ilyenkor a kedvenc állatára koncentrál egy percen keresztül mérés közben -. Rövid elemzés, megbeszélés után három Matrix Drops cseppet választottunk, 2S, 46K, és 532F. 

A kedvező változások hamar megjelentek. Egy hét után megszűnt a nyüszítés, vakkantgatás. A hátsó lába –bár még nem tökéletes- nem csuklik össze, nem esik el, nem üti meg magát. Néhány nappal ezelőtt –gazdája ámulatára - az egyik séta idején vígan elnyargalt egy szemrevaló szuka után, és udvarlásba kezdett.  

Már nincs szükség hadműveletre, becserkészésre, hogy beszedje pl. a porcosító vagy egyéb tablettákat, hiszen amint meghallja otthon a Matrix cseppes üvegek koccanását, szalad, tartja a fejét, várja az új információkat.

Agócs Edit,

Matrix Drops oktató