Hírek

Matrix Drops a lélek sugallata

709Megtekintés

Matrix Dropszok bevételét követően érezni lehet, hogy az információk újabb dolgok megtapasztalására inspirálnak.

Tóth Klára – Matrix Drops

Az ember tudatában van, hogy valami erőteljes és lenyűgöző dolog következik. Aztán az emlékeink felidézése végigvezet bennünket az emberi érzések teljes skáláján.

 

Felfedezéseken és vágyakon át, örömökön keresztül egészen a spiritualitásig. Aztán lemondás, majd emelkedés, legvégül egyfajta győzelem vár ránk. Az információk érzékelésekor, egyszerre több különböző szinten kell tudni, párhuzamosan gondolkodnia a lelkünknek. Végig tudatában vagyunk vágyainknak, és közben elkapjuk a pillanatnyi üzeneteket.

 

Aki kipróbálja a Matrix Dropszot azokat megrohanják az érzelmei az információs üzenetek hatására. Van valami hihetetlenül közvetlen a tudomásunkra jutó információkban, és ez mindig, nagyon vonzó marad bennük. Azonnal hat ránk, ahogy magunkhoz vesszük. Igaz módon szárnyalunk, miközben megfoghatatlanul apró részletekből építkezünk. A MD stimulálja az elmét, a természet elemeinek esszenciáiból merítve.

 

Valami nagyon – nagyon egyszerű, mégis a világ legnagyszerűbb dolgaira, az életet alkotó alapelemekre épül. Ezek a Matrix Drops cseppek igen apró, ismétlődő motívumok, majd variációk, újra és újra.

 

A motívumok 108 féle főelem információiból állnak. Ez a 108 elem építi fel a világegyetem minden egyes jelenségét. Úgy gondolom, hogy van valami rendkívül lenyűgöző az ember létezésében, amikor megtapasztaljuk ezeket a dolgokat működni a lényünkben.

Tóth Klára