Hírek

Matrix Drops napkrém megvédte unokáimat a nap káros sugaraitól

752Megtekintés
Sok praktikát, hallottam már életemben arról, hogyan lehet védekezni napozáskor a leégés ellen, de igazán még egyik sem hozta meg a kívánt eredményt. A 30-40 ezer forintos drága napkrémek sem voltak jobbak a többitől.
Matrix Drops Sunscreen Az éjszakai tejfölös, vizes ruhás, olívaolajos pakolások bizony már csak utólagos kényszermegoldások voltak a leégett testrészek fájdalmának enyhítésére. Azt is tudtam, hogy a napozás, minden ellenkező híresztelés ellenére nagyon egészséges. Emlékezetem óta az egész családom napimádó.

A modernkori faktoros műanyagos készítményeitől valósággal irtózom. Sokat olvastam a hatásmechanizmusukról, arról is, hogy a bennük lévő kémiai anyagok raktározódnak és nem ürülnek ki a szervezetünkből.

Tisztában vagyok a rákkeltő mivoltukkal is. Mindig félve engedtem ki túlzottan fehérbőrű unokáimat a verőfénybe, tudva mi következik éjszaka az önfeledt vízparti játék után.

Nagymamaként sok éves tapasztalattal eddig arra ”szakosodtam”, hogyan kezeljem hatásosan az égett bőrfelületet. Azt remélni sem mertem, hogy egyszer csak rálelek egy olyan napkrémre, amiről nem csak mondják, hanem igazán működik Képes megvédeni kicsit és nagyot a napsugárzás okozta leégéstől és ráadásul nincs káros mellékhatása sem.

Amikor először hallottam az Matrix Drops alkimista készítményről, éreztem, hogy olyan elfeledett múltbeli értéket régi, de hatásos igazságot szólaltattak meg a feltalálok, amit ki kell próbálnom.

A 333-as Matrix Dropszokat szedjük a napkrémek alkalmazásakor. Fantasztikus érzés egész nap kinn lenni a vízparton és barnulni! Érzékeny bőrű családomnak pedig nem ég meg a bőre, de még csak nem is piros.
 
A barátnőim és én is unokáinkat már úgy várjuk a Balaton parton, hogy fel vagyunk ”fegyverezve” napvédelemre. Mindegyikünk unokája szépen barnul, érzékenységnek, bőrpírnak nyoma sincs. A gyerekek egész nap önfeledten játszanak a tűző napon és nekünk sem kell a házban maradni, hanem velük együtt élvezzük a napsugarak áldásos hatását reggeltől, napnyugtáig.
 
Matrrix Drops Sunscreen

Amikor a szülők négy nap múlva megérkeztek, nem akartak hinni a szemüknek: a gyermekek csokoládébarnán várták őket, nem égtek le és nem is hámlanak. Széttett kezekkel vontak kérdőre.
 
Eldicsekedtem a Matrix Drops készítményeimmel, a cseppekkel és a napozáshoz ajánlatos SUNSCREEN –el.

A fiam és a lányom rögtön rendeltek tőlem a téli síelésükhöz is ezekből a csodákból.
Mondanom sem kell, azon a hétvégén kiürültek a rejtett tartalékaim, a gyerekeim elvitték a tengerparti nyaralásukhoz az összes cseppet és napkrémet. Így hát máris nagy listával indulok Budapestre, a 14. kerületi Tábornok utca 11-be, a Matrix Drops irodába. Minden ismerős és szomszéd kért ezekből az áldásos készítményekből. Sok a dolog a kiskertben és a szőlőben is, mi pedig szeretnék gondtalanul kertészkedni, napozni egész nyáron.

Még egy fontos dolog! Kis köszönő levélkével a kezemben érkezem, mert a szó elszáll, de az írás megmarad. Hála és köszönet a Matrix Drops csodáinak és a megalkotóinak!
 
Nagyné Mária