Hírek

Matrix Drops személyiség alakító csodája

697Megtekintés

Kolléganőm kétségbeesve keresett meg, hogy tudok-e segíteni?

AGÓCS EDIT

 

Fia, - aki most 7. osztályos - szinte menekül a kémia órák elől. Hiába tanulják meg otthon a leckét és el is mondja hibátlanul, de az iskolában már nem meri, nem mer jelentkezni, tele van félelemmel, szorongással. Fél, hogy kinevetik, mintha gombóc lenne a torkában, nem tud megszólalni.  Lassan a jegyei is romlanak, egyre elkeseredettebbek. A folyosón lehorgasztott fejjel, vállal járt-kelt, mindig a földet nézte.

 

Mellkas-fej magasságában földsugárzást észleltem, javasoltam, hogy méressék ki az új házat ahová a nyáron költöztek. A komputeres mérés az édesanya aggodalmait alátámasztotta. Bátortalanság, félelem, lelki nyomás, ingerlékenység, túlérzékenység… és még sorolhatnám a mutatott problémákat.

 

Megoldásként a 40K, 806L, 501F cseppeket ajánlottam, és energiakezelést kapott.

 

1 hét múlva:

Az osztály nem készült megfelelően az órára, ezért a tanárnő feleltetni kezdett, de önként jelentkező esetén hajlandó volt enyhíteni a szigoron. Mindenki döbbenetére Gergő volt az önként jelentkező. Az osztály viharos tapsban tört ki! Feleletét tökéletesnek ítélte Éva néni. Ekkor csattant fel a második taps. A lakás kimérése is megtörtént, és igazolta feltevésemet. Azóta földsugárzás mentes helyen van az ágya is.

 

Ma egy mosolygós, egyenes tartású, önbizalommal teli fiatalember közlekedik az iskola folyosóin. Megszűnt téveszméje saját gyengeségét illetően.

Agócs Edit MD oktató