Hírek

Növényvédelem csodái a Matrix Drops készítményekkel

789Megtekintés

BORI MARGIT ÉS BORI JÓZSEF

 

Szeretnénk megosztani Veletek tapasztalatainkat a legújabb Csodáról, amivel megajándékozott minket Drága Tanító mesterünk Kovács-Magyar András és felesége, Ildikó.

A növények számára ajánlott Matrix Dropszokról van szó!  András biztatott bennünket a használatukra, de azt is elmondta, végtelen türelemre van szükség. Akár 2-3 év is kellhet, mire úgy megerősödnek a növényeink információs energiaterei, hogy a külső behatásokra nem lesznek érzékenyek a növények.

 

Pár hónapja használjuk a Matrix Dropszokat a növényvédelemben, de már a kezdeti sikerek is meghaladták a hozzáfűzött reményeket. Ezekkel a sikerekkel szeretnénk büszkélkedni!

 

A birtokunkon sok gyümölcsfa van, itt alkalmaztuk tavasszal lemosó permetezésként a 2013-as Matrix Dropszot.

Majd a 2001-es Matrix Dropszot talajvédelemre.

Metszés után a 2008-as Matrix Dropszot.

A kártevők elriasztására a 2002-es és a 2003-as Matrix Drops információkat közöltük (hála Istennek kertünket el is kerülték a csigák és a levéltetvek).

Gombás fertőzések megelőzésére a 2004-es és a 2005-ös Matrix Dropsz információit hívtuk segítségül (a lisztharmat szintén elkerülte növényeinket!).

 

Őszibarack - 2015 MD után

Őszibarack 2015 MD után

 

A gyümölcsfák energiáit biotenzorral mértük (ezt a tudást is Kovács-Magyar András iskolájában tanultuk). Ezzel tudtuk jól nyomon követni a fák aura változásának mértékét. A fák energiaburka a kezdeti 5 cm-ről 80 cm-re nőtt a Matrix Drops alkalmazása után, mely két hét elteltével is még 40 cm-es maradt.

Virágmegkötőnek a 2015-ös Matrix Dropszot használtuk.

A növényeink bánatának enyhítésére a 2012-es Matrix Dropszot adtuk, hogy kibírják nélkülünk, mert csak 2 hetente tudtunk foglalkozni velük.

 

Kialakítottunk próbaképpen egy kis konyhakertet - mivel homokos a talaj a diófák alatt, mi pedig csak 2 hetente tudtuk locsolni-, a talaj vízmegkötő képességét a 2001-es Matrix Dropsznak köszönhetjük. A Jóistenben, a Matrix Dropszokban és Kovács-Magyar András szavában volt minden bizodalmunk!

 

Veteményes 2 hét múlva

Veteményes 2 hét múlva

 

És nem csalódtunk: a vetőmagokat és a talajt Matrix Drops készítményekkel permeteztük le a veteményezésnél, és szorgalmasan megismételtük minden két hétben.  Az eredményeink a csatolt képeken láthatóak!

 

Tavaly ugyan itt veteményeztünk, hasonló feltételekkel, de még nem volt a birtokunkban ez a drága kincs, a Matrix Drops! Mondanom sem kell, tavaly még annyi eredmény sem lett, mint amennyi magot elveteményeztünk. Türelmesek vagyunk, mert a rózsáknál ádáz küzdelmet folytatunk a levéltetvekkel, de ott is kevesebb van, mit az elmúlt évben. Mi pedig nem adjuk fel!

 

Hálával, tisztelettel és szeretettel gondolunk Kovács-Magyar Andrásra és feleségére, Ildikóra, hogy lehetővé tették számunkra és mindannyiunk számára, hogy megvédhessük környezetünket a növények aurájának megerősítésével. S hogy ilyen ökológiai lábnyomot hagyhatunk gyermekeink, unokáink részére!

 

Bátran ajánljuk minden klubtagunk, ismerősünk és ismeretlenek számára, próbálják ki, ha fontos számukra, hogy minőségi életet élhessenek. Természetesen a Matrix Drops Protokoll életünk része és ilyen mély alázattal nyúlunk a Növények védelmére ajánlott Matrix Dropszokhoz is.

  

Boldogok vagyunk, hogy megoszthattuk Önökkel - Veletek sikereinket!

 

Szeretettel: Bori Mancika és Józsi