Hírek

Pszichoszomatikus probléma oldódott meg a Matrix Dropszokkal

612Megtekintés

”A tűzből kimenekítettek, de a lelki görcs és

annak fizikai tünete évtizedeken keresztül kísértett.”

Kopcsányi Ildikó

Szeretetném megosztani a Matrix Drops a Matrix Drops Computer és MD Protokoll csodáját:

 

Svédországból érkeztem a Kovács-Magyar András budapesti Matrix Drops központjába, mert igen jelentős, huszonkét éve tartó térdproblémáim voltak. Családomban három orvos van. Orvosilag mindent megtettek értem. Olyan országból jöttem, ahol magas színvonalon van az egészségügy. Végigéltem rendszeres és többszörös orvosi masszázs és gyógyszerkúrát. Orvosaim arra a belátásra jutottak, hogy évek óta tartó térdfájdalmam, ami miatt éjszakákat nem aludtam, a pszichémből ered.

 

Kopcsányi Ildikó fogadott az irodában, Ő ajánlotta nekem a Matrix Drops Protokollt. Fontos változtatásokat tettem életmódomban (káros földsugárzásoktól mentes helyre feküdtem, megváltoztattam a táplálkozásomat, és a hozzám kötődő entitásoktól is megszabadítottak).

 

Ezt követően megmértek a Matrix Drops Computerrel.

A monitoron megjelenő első mondatban ez jelent meg: ”tűzzel kapcsolatos rossz élmény”. A két kezembe temettem az arcom, mert eszembe jutott egy velünk megtörtént, borzalmas esemény, amikor égő házunkból menekültem meg két kisgyermekemmel. Minden égett körülöttünk. Leguggoltam, hogy felvegyem karjaimba a két éves gyermekemet, aki még járni is alig tudott. Lemerevítette a lábaimat a pánik és nem bírtam felállni gyermekemmel a karjaimban.  Összerogytam.  Segítségünkre érkeztek, így mentettek ki a tűzből bennünket.

 

Ez a lelki megrázkódtatás – amivel most szembesültem - fizikai megnyilvánulásaként 22 éven keresztül lemerevítette a térdeimet. Itt döbbentem rá: Istenem, tényleg onnantól kezdve fáj mindkét térdem. Éjszakákat gyötrődtem, nem aludtam a fájdalom miatt. Térdeim puffadtak, pirosak és érintésre is fájdalmasak voltak.

 

A csoda akkor történt meg, amikor első este bevettem 10 cseppet a komputer által javasolt Matrix Dropszokból. Évek óta először aludtam át az éjszakát nyugodtan, fájdalom nélkül.  Duzzadt, puffadt térdeim reggelre leapadtak. Fájdalmam eltűnt a semmibe és vele együtt a régi nyomasztó rossz élmények hatása, ami a tudatalattimban rögzült.

 

Azóta lelkileg is jól vagyok, újra képes vagyok mosolyogni: férjem, gyermekeim és unokáim örömére. Ismét együtt járjuk a természetet. A lelki felépülésem a Matrix Drops cseppek különleges csodájának köszönhető.

 

Hálás köszönettel: Jana