Kovács - Magyar András

Sorsfeladatunk feltárása a Matrix Drops Computerrel

1339Megtekintés

Sorsfeladatunk feltárul, elrontottnak vélt életfolyamatainkat

megváltoztathatjuk, helyrehozhatjuk.

 

„Ha nem vagy rá hajlandó, hogy változtass az életeden, nem lehet rajtad segíteni.”

Hippokratész

Kovács – Magyar AndrásA Matrix Drops Computer (MDC) belső világunk hírportálja. Elénk tárja esszenciális lényegünket, erősségeinket, gyengéinket, téveszméinket és a sorsfeladatunkat. A tudományos életben, mérés nélkül nincsenek tények. Az MDC mélytudatunk és szellemünk metaforikus üzeneteit hozza a felszínre, és adja tudomásunkra írásos formában.

 

Önmagunk legfinomabb régióiba történő betekintés lehetősége, több a hagyományos értelemben vett kutatás fogalmánál.

 

Az önmegismerés művészete. Már eddig is sokat megtudhattunk a korábbi komputeres mérőeszközökkel a világról, de saját lelkünkben történő eligazodást egyik sem nyújtott.

 

Mély lenyomatot hagyó személyes és alkati tulajdonságok tárulnak elénk, melyek nem nyilvánvalóak, és a szokásos megfigyelés előtt eddig rejtve maradtak.

 

A berendezés képessé vált arra, hogy a materialista paradigmákat túllépje. Így a lényünket megmutató többdimenziós információk a továbbiakban már nem korlátozódnak az anyagi világra. Az MDC úgy váltja mindezt valóra, hogy analógiásan, az életünk megnyilvánulásait és viselkedési formáit összeveti az élő anyagot felépítő molekulák, atomok, illetve elemi részecskék viselkedésmintáival. A kvantumfizika mindezt a jelenlegi fejlettségi szintjén tette lehetővé számunkra. Az érzelmek és gondolatok feltárása, valamint azok testre gyakorolt hatásának megmutatása szintén magját képezik a Matrix Drops (MD) találmányunknak. A tudományos élet eddig, a pszichoszomatika felismeréseivel igyekezett megközelíteni mindezt.

 

A pszichológia tudománya szerint, amikor szomatizálunk, akkor újrajátszunk egy régi, lelki sérülésből eredő testi tünet sorozatot. Amennyiben nem ismert az egyén számára a megoldó képlet, akár több száz esetben ismét ”elindulhat” a megélt élmény, trauma lelki újrajátszása, ami testi-, lelki következményeket vonhat maga után. Az önpusztító folyamatok mindaddig ismétlődhetnek, amíg a rögzült traumakaraktereket nem vagyunk képesek korrigálni.

 

A sejtmemória igyekszik megkeresni a megoldási lehetőséget az őt ért negatív traumákra. Mivel jó megoldási mintát nem talál, beindul az újrajátszási kényszer, ami fizikai szinten krónikus folyamatokban nyilvánul meg. Addig ismétlődik egy folyamat a lelkünkben és a testünkben, amíg mi meg nem találjuk az ebből kivezető helyes utat. Ebben segítenek az MD információk nekünk. Az MD készítményeinkkel a világon először sikerült olyan traumakarakter információkat vízcseppekbe rögzíteni, amelyekkel az eddig megoldhatatlannak tűnő traumakarakterekből megtalálhatjuk a kiutat.

 

Képessé válunk arra, hogy elrontottnak vélt életfolyamatainkat megváltoztassuk, helyrehozzuk a kvintesszenciás MD információival. Egyénenként eltérőek a lelkünkben megélt traumák, és azok fizikai szintre történő levetülései, melyek leképződései rövidebb-hosszabb időt vehetnek igénybe. Amennyiben idő előtt megoldásra kerül egy érzelmi, gondolati vagy akár kapcsolati probléma, az többé már nem fog megnyilvánulni a fizikai világban. Nem korai észlelővé, hanem idő előtti felismerővé válunk mindezzel. A prevenció - korai felismerés - mint fogalom, így új értelmet nyer. A magas szintű MDC technológiánk már akkor látja a megoldást, amikor a probléma még nem definiálható fizikai szinten.    

 

Látszólag szinte mindenütt minden áhított tárgy elérhető. Kivéve néhány olyan fontos dolgot, amelyek éppen rólunk, belső rejtett világunkról szólnak. Pedig ez a legnagyobb dolog, amiért érdemes élni! A világainkat feltáró MDC megérinti mindazokat, akik őt is megérintik.   

 

Olyan terméket és szolgáltatást hoztunk létre, amilyen még nem létezett eddig. Az MD-nek és az MDC-nek nincs közvetlen versenytársa. A Matrix Drops Protokoll (MDP) és az MD használatára való igény magas kulturáltságot feltételez. Olyan új értékeket hoztuk felszínre, amelyeket kezdetben csak a kiválóságok értenek. Akik eddig kipróbálták az MDP-t, örömmel beillesztették új valóságképükbe.

 

A rendkívüli tudású Computer a megszokott ismeretek határai felett áll!  

 

Akik szeretnének belelátni pillanatnyi sorsfeladatukba és élethelyzetük megoldási lehetőségeibe, amit a saját tudatalattijuk kínál, szeretettel várjuk egy komputeres mérésre, a Matrix Drops központunkban:

 

H-1143 Budapest (XIV. kerület)

Tábornok u. 11/A 1.emelet / 11. ajtó

Térkép – kattintson ide

 

Tájékoztatást kaphat telefonon:

+36 1 251 4983

+36 1 222 3186

 

e-mail: info@matrixdrops.com

 


H-1143 Budapest, Tábornok u. 11/a. I/11. nagyobb térképen való megjelenítése