Hírek

Szellemi üzenetek - 1. rész

2266Megtekintés
Hegedűs Mária

  Napforduló ünnepe, 2014. június 21. Hortobágy
  Hegedűs Mária előadása - 1. rész 



Örökké élő szellemünk járja a dimenziókat, korról korra leszületik a földre valamilyen céllal, illetve feladattal. Tehát folyamatos a közlekedés a szellemi test és az emberi test között. Annak a szellemnek, aki testet ölt, szüksége van az anyag iskolájára szellemi előmenetele céljából. Ki kell állnia az anyag megpróbáltatásait, és mindazt el kell sajátítania, amiből tanulhat, és ami szellemi fejlődését előmozdítja, hogy tökéletesedjen.
 

Hegedűs Mária

Az értéktelen dolgok iránti érdeklődésetek kevésbé értékes szellemeket von hozzátok. Ezek felizgatják céltalan kíváncsiságotokat, és elvesztegetitek az időt, amit saját magatok előrehaladására fordíthattok.

A szellemnyilatkozatoknak az a céljuk, hogy az embereknek a legfőbb igazságot adják elő, hogy az embert erős vágy ragadja meg ennek az igazságnak élni.
 
Ma még csak a főseregek előőrseit küldték ki.
Tudnotok kell, hogy az egész teremtett világot egy feladat köti össze, egy célt tűztek ki, melyet minden életatomnak el kell érnie. A feladat a megváltás és megszabadítás, az eltévelyedetteknek az igazság útjára való visszavezetése. Valamint titeket a cél és az út egysége köt össze. Úgy a nektek nyújtott tan egysége is be fog majd következni, mert a szellemi segély hatalmas áramát fogjátok ez által magatokra irányítani.
 
A törekvés egysége, a segélynyújtás iránti önzetlen vágy, ismeretekben már gazdag szellemeket von hozzátok.
 
A szellemi előhaladásban a tanok különbsége, mely ma még zavarólag hat, meg fog szűnni. De ne kívánjatok a csírázás idejében már virágot és gyümölcsöt látni. Földeteken csak most indult meg a kezdet, ezt ugyan emberek lakják, de majdnem kizárólag olyanok, akiknek rendeltetésük és céljuk felől tudomásuk sincs. Az embereknek ismeretekben való gyengesége szintén gyenge ismeretekkel bíró szellemcsoportot vont le magához. Ezért tanító szellemek jönnek hozzátok! Még csak egyes lángok villannak fel Földeteken, mígnem majd egykor a világosságnak teljes mértékben kell ezt elöntenie. 

Azon legyetek tehát, hogy a tiszta ismeret, a tudás kössön össze titeket egymással, az igazságra való törekvésetek – a vágy - amelyből a tan egysége fog majd kinőni.