Kovács - Magyar András

Kapcsolat a szellemvilággal - Kovács-Magyar András

1958Megtekintés
Megjelent a Nők Lapja Misztika rovatában:

Megdöbbentő esetek odaátról


Új sorozatot indítunk, amelyben Kovács-Magyar András – akik a szellemvilággal is kapcsolatot tudnak teremteni – beszél el érdekes történeteket, amelyek az ő, valamint a tanítványai praxisában előfordultak.

Kapcsolat a szellemvilággal - Kovács-Magyar András
Nem vagyunk egyedül
 
Hamarosan kiderült, nem vagyunk egyedül a fél éve felújított házunkban. Egy szellem is otthonra lelt nálunk, akinek kedvenc helyet a fürdőszoba lett. Bármilyen gondosan terítettük fel a törülközőket, naponta többször leestek. Egy alkalommal a toalettpapírt teljesen letekeredett, nagy felfordulást okozva. Eleinte azt gondoltam, ez az egyik családtagom tréfája. Csak akkor döbbentem rá a szellem jelenlétére, amikor a párom úgy érezte, valaki belenyomta a matracba. Hirtelen felriadt, de nem volt ott senki rajtunk kívül. Ijedtében kiáltani akart, de nem jött hang a torkán, a láthatatlan kísértet viszont még párszor erősen megnyomta a mellkasát. Fuldoklott, félelem lett úrrá rajta, és a borzalmas érzés, hogy nem tud megszólalni. Pár percig tartott a lidérces helyzet. Mindezek után már a férjem is – aki eddig nevetett a szellemek hallatán – beismerte: ezek nem normális dolgok, valaki tényleg zaklat bennünket. Hajnaltájt állandósult a félelem, a szorongás. Dobermann kutyánk is gyakran ugatott a kertben egy konkrét helyre figyelve, mintha látna valakit. Ekkor már biztosak voltunk abban, hogy több itt rekedt szellem tart minket rettegésben. Ekkor Kovács-Magyar András segítségét kértük a szellemjárás megszüntetéséhez. Megtudtuk tőle, hogy három férfi szellem volt a lakásban, akiket a szellemelengedés módszerével visszasegített a túlvilágra. Azóta békés a lakás hangulata.
 
Süteménykészítés szellem módra
 
Egyszer gerincsérvem miatt kerestem fel Kovács-Magyar András módszerével gyógyítókat. Így kerültem kapcsolatba a szellemvilág gondolatával, amely mindig nagyon érdekelt az izgalmas történetek miatt. A világon sokan beszélnek a szellemekről, filmeket is készítenek róluk, de senki nem tud megoldást számukra. Megtudtam, hogy a szellemek létezése teljesen természetes, s ha érzékeljük őket, segíteni tudunk nekik, hogy átjussanak a túlvilágra.
 
Egy alkalommal éjjel arra ébredtünk, hogy süteményillat terjeng az egész lakásban. Először azt gondoltuk, biztosan a szomszéd süt valamit. A lakást körbejárva kiderült, hogy a mi konyhánkból árad az illat, ám süteménynek sehol semmi nyoma. Többször éreztük az illatokat, de mindig csak éjszaka. Máskor arra ébredtem, hogy valaki az ágyam mellett ül. Hirtelen kinyitottam a szemem, felkapcsoltam a lámpát, de attól a pillanattól kezdve már nem láttam senkit. Mégis határozottan éreztem – már sokadszor -, hogy valaki megérint, és mintha árnyék suhant volna el mellettem. Amikor a feleségem várandós volt, látta a szellemeket. a gyermekünk ma is érzi jelenlétük, ilyenkor fél egyedül a szobájában, nem akar ott aludni.
 
Amikor András egyik munkatársa eljött hozzánk, három szellemet érzékelt a lakásban. Egy fiatal nő szellemét a fürdőszobában, egy idős férfi és egy idős nő szellemét a nagyszobában. Amikor megtörtént a szellemelengedés, még a papagájok is elhallgattak egy kis időre, pedig előtte folyamatosan énekeltek. A lakásunk ez idő óta sokkal tisztább, és határozottan világosabb lett. Éjszaka jól pihenünk, a gyermekünknek megszűnt a félelme. Csak a finom süteményillatot sajnálom, már soha nem tudjuk meg, mit süthetett az idős nő szellem…
 
Apám szellemének elengedése
 
Különböző betegségek és nyugtalan alvásunk miatt kértük lakásunkban a vízerek és földsugárzások kimérését.
A mérést végző személy hirtelen megtorpant, amikor az egyik helyiségbe lépett. Megkérdeztük tőle: mi a baja? Elmondta, hogy egy magas, erős, szigorú, katonás férfi szellemét érzékelte, akinek az életkorát is meghatározta. Döbbenten szólaltam meg: hiszen ez az édesapám, aki katonaorvos volt. Kovács-Magyar András kollégája elmondta nekünk, hogy a szellemeket nem elűzni kell, hanem átsegíteni a túlvilágra. Úgy éreztük, mindenképpen segítenünk kell édesapám szellemének, nemcsak a saját lelki békénk, hanem az ő érekében is. A szellemelengedés során láttam a fénybe távozni drága apám szellemét, és ez rendkívüli élmény volt a számomra, nagyon elérzékenyültem.
 
A kényszeres evés titka
 
Televízió nézés közben jóízűen almát eszegettem, olykor egy-két kilót is. Kovács-Magyar András éppen arról beszélt a Szellemi titkok című műsorában, hogy többen átveszik annak az elhunyt embernek a szokásait, akinek a szelleme hozzájuk kötődött. Ekkor döbbentem rá, hogy amikor a férjem élt, esténként „kilószámra” ette az almát. Azonnal fogtam a telefont, hívtam a televíziót. András elmondta, hogy huszonhét éve egy férfi szelleme van velem. Teljesen elámultam, mert a férjem huszonhét évvel ezelőtt fulladt a Dunába. Hajókormányos volt, aki egy éjszakai viharban lecsúszott a hajóról és az életét vesztette.
Amikor ezt meghallottam, azonnal a segítségét kértem. A szellem elengedésének napján már csak két almát ettem, azóta egyet sem.
Korábban fizikailag is nagyon rossz állapotban voltam, lábaim nagyon fájtak, állni sem bírtam. Az orvos járókeretet adott a problémámra. András munkatársa megállapította, hogy vízér földsugárzás felett fekszem már hosszú évek óta. A fekhelyemet áthelyeztem, teljesen meggyógyultam, még táncolni is tudok.
 
Szellem okozta infarktus
 
Gépjárművezetés közben Düsseldorfban rosszul lettem. Rohammentő szállított a baleseti klinikára. Útközben eszméletemet vesztettem, ami másfél óráig tartott. A klinikán infarktust diagnosztizáltak. A feleségem – aki András tanítványa volt -, azonnal segítséget kért számomra. Kiderült, hogy egy halott ember szelleme van rajtam. A szellem elengedése után, és egy szellemben végzett műtétet követően, szellemben egy új szívet kaptam. Két hét elteltével egy hazai kórházba szállítottak, ahol teljes kivizsgáláson estem át. A főorvos értetlenül állt a korábban felállított diagnózisom előtt, mert nem talált infarktusra utaló jelet. A zárójelentésem utolsó soraiban ez áll: „különösebb elváltozás nem tapasztalható”. Azóta több alkalommal végeztek ekg- és szívultrahang vizsgálatot, és az eredmény ugyanaz, mint korábban: infarktusnak nyoma sincs.
 
Forrás: Nők Lapja - Rovat: Misztika
Kovács-Magyar András irodájának elérhetősége:
 
Matrix Drops Kft.
H-1143 Budapest, Tábornok u. 11/A.
I.emelet / 11. ajtó
(Az M2 metró Stadionok megállójánál)
 
Tájékoztatást kaphat telefonon:
+36 1 251 4983
+36 1 222 3186
 
e-mail:
 
Irodánk a térképen: