Szellem-elengedés

Szellem kísért Kolontáron? - A Fókusz riportja

679Megtekintés

Különös fényképeket készített egy férfi, aki segélyszállítmányokat vitt Kolontárra. Egy gyermekarcot vélt felfedezni egy sérült ház sarkán. Pont ott, ahol az iszapkatasztrófa egyetlen gyermekáldozatát, a 14 hónapos Angyalkát elsodorta anyukája karjából az iszapáradat. A fotókat Kovács – Magyar András is megtekintette.

Csupán egy falból kiálló tégla, vagy egy gyermekfejet ábrázoló megdöbbentő jelenség?

- Ilyen kép nem alakul ki véletlenül, gondoltam – mondja a segélyszállítmány szállítója.

- Számtalan jele van a szellem jelenlétének. Efféle jeladást még nem láttam – mondja Kovács – Magyar András.

 

Tekintse meg a filmet:

 

 

Kolontáron járunk a vörösiszap-katasztrófa által sújtott faluban. Itt a Kossuth Lajos utcában szörnyű pusztítást végzett az áradat. A legtöbb áldozat ebben az utcában lakott. Idős házaspárok és a 14 hónapos Angyalka az áldozat, akit édesanyja karjából szakított ki az áradat. Angyalka 3 éves testvére, Dórika életben maradt.

 

Hopka László segélyszállítmányt hozott a faluba. Majd a feldúlt faluról készített néhány képet. Csak otthon vette észre, hogy egy különös dolgot fényképezett le:

 

- Készítettem erről a házról néhány fényképet. Otthon észrevettem, hogy a ház sarkán egy emberi fej alakja rajzolódott ki. Most így közelről nem látjuk, de a fotón tisztán kivehetően emberi fej alakot mutat a kép.

 

László most is készít néhány fotót. Bár változtak a fényviszonyok, a képeken mégis kirajzolódik egy fejforma. Némi fantázia ugyan kell hozzá, de felismerhető.

 

- Ha itt állunk mellette, látszik, hogy ez egy tégla, de a képen az objektív egészen mást mutat. Itt történt egy szörnyű eset, itt jelenik meg egy fejforma. Vajon miért?

 

A miértre Kovács – Magyar Andrástól kértünk választ:

 

- Találkoztam már olyan esettel, amikor egy csempén, vagy egy falon, padló kövezetében megjelent egy kép. De hogy domborműszerűen megjelenjen egy arc, ilyet még nem láttam.

 

Kovács – Magyar András úgy véli, egy szellem üzenetéről lehet szó:

 

- A fal sérülése nem túl régi. Ahogy a faldarab levált, tényleg egy nagyon különös alakzat jelent meg. Elképzelhető, hogy a szellem jelet akart adni.

 

Kovács – Magyar András szerint a szellem azért ad jelet, mert látja az itt maradottak mérhetetlen fájdalmát. A jel lehet egy elpattanó pohár, leeső tárgy, egy különös illat. A most lefotózott jelenség egy gyermekfejre hasonlít, az esetre mondhatjuk azt is, hogy ez egy kiálló tégla. De miért éppen itt, és miért éppen így? Ezért biztos abban, hogy egy szellem keresi a helyét.

 

- Itt most jelen van a gyermeknek a szelleme, nem tudott átmenni a túlvilágra. Itt rekedt az asztrálvilágban. A szellem, 48 órával a halál után választ valakit, akihez hozzászegődhet. Gyakorta megfigyelhető, hogy egy lakóházhoz kötődik a szellem, de nagyon gyakran családi hozzátartozóhoz kapcsolódik.

 

Vissza a kolontári valóságba: A falunak ezt a részét hamarosan lebontják, eltűnik a házzal együtt a gyermekfej jelenség is.

 

www.szellemvilag.hu/szellem-elengedes