Szellem-elengedés

Szellem okozta a depressziót, a lidérces rémálmokat

570Megtekintés

Csaba vagyok. Az életem másfél évvel ezelőtt nagy fordulatot vett.

Súlyos depressziós állapotba kerültem.

A gyógyszeres terápia nem tudott kigyógyítani, nem tudta azt az eredményt elérni, amit elvártam volna tőle. Feleségem ösztönzésére eljöttem Kovács – Magyar András irodájába, hogy egy állapotfelmérést végezzenek rajtam. Itt rendkívül kedvesen álltak hozzá a problémámhoz.

Megállapították, hogy egy létközben rekedt szellem van hozzám kötődve, már 3 éve. Egy olyan ember szelleme, aki földi életében gyilkolt, és öngyilkos lett. Az állapotom nem javult, ennek az egyik legfőbb oka az, hogy a szellem rajtam volt.

 

Jelentkeztem szellem-elengedésre. A szellemet sikeresen levették rólam, eltávozott a környezetemből, az otthonomból. Mindezt egy lakásfelmérés, és lakásszentelés követett. Az ülőhelyeket, fekhelyeket átrendeztük, olyan helyre tettük, ahol sem földsugárzás, vízér, sem Hartmann zóna nem éri ezeket a helyeket. Ezt követően, a gyógyszeres terápiában komoly változtatásokat eszközölve, lépésről-lépésre folyamatosan kezdtem felépülni.

 

Plusz súlyt szedtettem fel. 15 kilogrammot híztam kb. másfél év leforgása alatt, miután a szellem elengedés, és a gyógyszerezés átállítása megtörtént. Visszanyertem az életkedvemet, a jó hangulatomat, visszanyertem az életerőmet, az élethez való pozitív viszonyomat.

 

Többször eljöttem energiakezelésre, emléksúly-levételre, talpreflexológiás kezelésre. Folyamatosan rendkívül pozitív változást tapasztaltam. Most azt mondhatom, újból egészségesnek érzem magam. Azok a félelmeim, rettegéseim, lidérces álmaim, amelyek korábban lehetetlenné tették azt, hogy önmagam legyek, megszűntek, elmúltak. Újból egy normális emberi életet tudok élni, úgy, mint 2 évvel ezelőtt.

 

Hálás köszönetem, hogy sikerült felépülnöm. Köszönöm a feleségemnek, aki a legaktívabban közreműködött abban, hogy ide eljöjjek.

 

 

Tekintse meg Kovács – Magyar András filmjeit a szellemvilággal kapcsolatban -

kattintson a képre:

 

Kovács- Magyar András

 Kovács-Magyar András


Elérhetőségünk:
H-1143 Budapest (XIV. kerület)
Tábornok u. 11/A. I. emelet
 
Tájékoztatást kaphat telefonon:
+36-1-251-4983
+36-1-222-3186