Szent utak

Nyári tábor * Dombrád 2009. augusztus

459Megtekintés

2009. augusztus első hetét Dombrádon, a Tisza partján töltöttük.

Gyönyörű a környezet. Amikor Dombrádon belépünk a Táltos tábor kapuján, átadjuk magunkat a tanulásnak, pihenésnek, a kikapcsolódásnak és a gyógyulásnak. Felemelő érzés hasonlóképen gondolkodó emberekkel együtt lenni. Olyan ez, mintha egy nagy család lennénk.

 

Nehéz lenne 10 percbe foglalni egy hét eseményeit,

mi megpróbáltuk, tekintse meg filmünket:

 

 

A szemgyógyítások alkalmával Szent Erzsébet áldását kértük szemeinkre, látásunk javulását, szembetegségeink gyógyulását kértük.

 

Szemgyógyulásban részesülők nyilatkozatai:

 

 

Tanultunk, tudásunkat mélyítettük Kovács – Magyar András és a Táltos módszerrel gyógyítók előadásain. A Tiszában fürödtünk, a Tisza hullámain hajóval repültünk.

 

A Táltos szertartás napján Napfiú fogadalmat tettünk, a keresztségben szövetséget kötöttünk Teremtő Atyánkkal és Istenanyánkkal, Nagyboldogasszonyunkkal, töltekeztünk a teremtő elemekkel. Többen közülünk egymás iránti szerelmüket, elkötelezettségüket, házastársi szövetségüket a szellemvilág és szellemtestvéreink előtt megerősítették, szentesítették. Áldomást ettünk, áldomást ittunk, egymást és Szentjeinket szeretettel vendégül láttuk.

 

Kirándultunk. Felkerestük Szabolcsföldvárat, borkóstolón voltunk a hajdani Rákóczi birtok pincéiben, Hercegkúton. Töltekeztünk Szent Erzsébet padján a virágerdővel díszített Sárospatakon, Karos-Eperjesszögön Árpád fejedelem korabeli temetkezési helyen jártunk. Pácinban megtekintettük a nemrég felállított Jézus Urunk fából faragott szobrát, mely élő alakban ábrázolja őt.