Kovács - Magyar András

Egy igazi misztikus * Beszélgetés Kovács – Magyar Andrással

853Megtekintés

A Sikeres Nők című magazin riportja

Szabad ember csak az lehet, aki felelősséggel a saját kezébe veszi a sorsát. A misztikus ember két lábbal a földön jár, csak így képes elérni, megérteni a felső világokat.

Albert Einstein szavaival élve: „A legcsodálatosabb élmény, ami bennünk élhet, a misztikum. Minden igazi művészet és tudomány születését, a misztikum alapérzete övezi. Aki nem ismeri, akit nem tölt el csodálattal, az félig már halott és köd ereszkedett a szemére.”

 

András ennek köszönheti, hogy több mint húsz éve a megoldhatatlannak vélt betegségeken is tud segíteni. Saját képességeit isteni adománynak tekinti, és ennek megfelelően alázattal viselkedik. Munkatársa csak az lehet, aki hosszú éveken keresztül eredményesen alkalmazza a tőle tanultakat, és tudását, képességeit folyamatos tanulással bővíti. Így közvetlen kollégái az ő módszerével, és átható szellemi segítségével, olyan eredményekre képesek, amelyeket naponta megtapasztalhatunk a rendelőjébe belépve. Ezeket a gyógyulásokat, a világon mindenütt elismerik. Referenciáit megtekinthetik: www.csodalatosgyogyulasok.hu Orvos és magasan képzett természetgyógyász tanítványai várják a legkomolyabb mozgásszervi betegeket, krónikus betegségben szenvedőket, látás- és hallássérült embereket, valamint a lelki- és szellemi problémákkal küzdőket. Gyakran fordulnak hozzá utolsó mentsvárként az emberek, olyakor bízva a lehetetlenben is. Legutóbb attól sem riadt vissza, hogy a tévé képernyőin keresztül, nyilvánosan meggyógyítson hatvan, évtizedek óta gyógyíthatatlannak tűnő embert. Volt közöttük gerincsérves, cukorbeteg, tompalátó, szellem által megszállt ember. Egy nyirokrákos kisfiú, és egy negyven év fölötti nyirokrákos hölgy, valamint egy melldaganatos asszony, májcirrózis betegségben szenvedő középkorú nő. Mindannyian kórházi leleteikkel bizonyították, hogy a gyógyíthatatlannak tűnő betegségekből, András kivételes módszereivel meggyógyultak. Gyógyításaiba partnerként bevonja a hozzá fordulókat. Csak akkor segít, ha a betegek hajlandóak változtatni az eddigi rossz életmódjukon, szokásaikon. Ennek szintén pozitív eredménye, hogy megváltozik az emberek gondolkodása is.

 

Kovács - Magyar AndrásLehetőség van András iskolájában megtanulni az általa alkalmazott módszereket. Ezek ismeretében megtanulhatják megelőzni problémáikat, megőrizni egészségüket, maguk is gyógyítóvá válhatnak, miközben a rászorultak meggyógyulnak betegségeikből. Az iskoláinak elvégzése után, a legtehetségesebbek, később a közvetlen kollégái lehetnek.

 

Elbocsájtja azokat az embereket, akik a saját dicsőségüknek tekintik a csodás eredményeket, egy szinten megrekednek, és nem tudnak rendszerben gondolkodni. Csak így tud hiteles maradni. Egyesek másolni próbálják, és több ezren példaképnek tekintik. András szellemi iskolájában tanulhatnak azok is, akik a magasabb világok régióit szeretnék megismerni, megérteni. A letűnt világok tudását feleleveníteni, misztikus ismeretek által gazdagodni, megemelkedni. Mindnyájunknak jól jön egy kis segítség, hogy időnként olyan dolgokat is észrevegyünk, melyek hiányában téves következtetésekre juthatunk. Hamarosan megjelenik új könyvem, mely megírásának ez volt az egyik célja. Szeretném a Tisztelt Olvasó elé tárni, azokat a tényeket, felismeréseket, amelyek eddig titkolva, vagy szándékosan félremagyarázva kerültek be a köztudatba. A könyvemben igyekeztem tárgyilagosan értékelni olvasmányaim, kutatómunkáim eredményeit. Amikor a hagyományostól eltérő gyógyítási módszereimet ismertetem hallgatóimmal, és alkalmazom a hozzám forduló betegeken, nem kis megdöbbenést váltok ki az emberekben, akik fájdalommentesen gyógyulnak meg betegségeikből.

 

Ma már sok ezer ember köszönheti gyógyulását az elfeledett, látszólag nem megszokott gyógyítási szemléletemnek. Visszatértem az eredethez, a kezdethez, a világegyetem ősi csodáihoz, a több ezer éve működő, egymásra épülő generációk tudásához. Eleinte az emberek fizikai testét gyógyítottam. Azonban rövid idő alatt rájöttem, amíg a lélek és a szellem beteg, nehezen, vagy nem gyógyul a test sem. Utóbbi kettő esetében sem tettem mást, mint korábban. Az elveszettnek hitt, elrejtett szellemi kincsek után kutattam. Kerestem és találtam. Több és érdekesebb dolgot, mint amit valaha is reméltem. Vagyis a valóság ismét felülmúlta a képzeletemet. Egyre gyarapodtak rejtélyes eredményeim, mígnem egy teljes egésszé kezdtek összeállni. Test, lélek, szellem együttes csodájává, amik rávilágítanak egymás értelmére. Erre a kalandos útra hívom Önöket, melynek ösvényei szerteágazóak, sokoldalúak, megjárva a poklot, a mennyet és a földi színes kavalkádot. Nem egy rejtély, olyan titkokat tár fel, amelyért egykor emberek az életüket adták. Aki velem utazik, feledje el a mai világ gondolkodásmódját, és engedje, hogy a régmúlt korok teljesen eltérő titkos szemléletmódja magával ragadja.

 

A kérdés, amelyet az akadémia egyik amerikai pszichológusának, Sheila Kaynek feltettek:

„Minek tekinti a szellemvilágot? Napról-napra népszerűbb témának, vagy csak olyan valaminek, ami háttérbe marad egy pszichológus számára?”

 Válasza a következő volt:

„Az emberek számára az a fontos, hogy mennyire befolyásos emberek, akik megvallják, akik beszélnek róla. A szellemvilág nem új dolog, mindig is létezett. A kérdés ma már nem az, hogy léteznek e szellemek. A kérdés csupán az, hogy meddig tudjuk még, az emberek elől eltitkolni.”

 

Kovács - Magyar AndrásUgyanis, ha a szellemvilág mindenki számára természetes valóságossá válik, a tudományos életben felállított falak, bástyák ledőlnek. Milyen különös, a föld legnagyobb fizikusai, matematikusai, kutatói és tudósai megtapasztalták a szellemvilág jelenlétét, sugallatait, amiről nyíltan mertek beszélni is. Megvallották eredményeik, kutatásaik forrását, ami nem volt más, mint a szellemvilág sugallata. Tanult tudásukat félretették, elméjüket elcsendesítették.

 

Mert, hát mik is a találmányok? A világmindenségben létező dolgok, összefüggések felismerései. Igazán nagy dolgok akkor jönnek e földi világba általunk, ha az elménket kiüresítjük a tanult gondolatainktól és hagyjuk, hogy a szellemvilág sugalmazzon valami teljesen újat. Meglehet, ez nem logikus, és azonnal nem bizonyítható, mégis valóságos és működőképes. Talán a misztikum, ami rabul ejti a legnagyobb tudósoknak is a szívét. Aki megtapasztalja a szellemeket, nem csupán csak hisz bennük, hanem tudja, a szellemvilág létező valóság.

 

A földi dolgok múlandóak, nem véglegesek, de égi szellemünk teremtésünktől fogva örökéletű. Sokak életenergiáinak jelentős részét köti le a „Mi lesz, ha meghalok?”gondolat. Azonban azok számára, aki tudják, hogy a szellemük örökéletű, a halál már elveszítette a fullánkját. Hatalmas energia szabadul fel, ha tudom, hogy örökké élni fogok. A halhatatlanság pedig a bizonyosságban, és tudatosságban él. Aki ma érti, érzi a szellemvilágot, a korábban belé ültetett ez irányú félelmeit, kételyeit leteheti, nyugalom és békesség költözhet a szívébe és a lelkébe.

 

A Templomos Lovagok inkvizítorai vádként használták ellenük, hogy szellemet idéztek. Korábban az egyház, már több alkalommal is kifejezte a rosszallását emiatt. Ennek ellenére megtették, mert csak így juthattak birtokába a misztikus kincseknek, gyógyító elixíreknek, az alkímia tudásának, és más ősi titkoknak. Talán éppen ezért, a hírszerző képességük szintén fogalom volt korukban. Az iskolámban mindenki betekintést nyerhet, a történések sokaságának tapasztalati tényeibe, a szellemvilág létezésébe. Mindezek a felismerések, a szellemvilágról teljes bizonyosságot nyújtanak. A földi dimenziónk után van folytatás egy másik dimenzióban. Szellemünknek örök élete van és nem hal meg! Az élet-halál kérdésének megértéséhez nyitnunk kell tágabbi dimenziók irányába. Amikor meghal valaki, a szelleme visszatérhet a barátokhoz, családtagokhoz. Az ilyen jelenségek oka lehet, hogy megáll az óra, szétrobban az éjjeliszekrényen a pohár, a polcról kiesik egy könyv, kopogás hallatszik, nyikorog a bútor, nincs légáramlat, mégis mozog a függöny, a kép elmozdul a falon. Valakinek álmában üzennek. Az álom egy asztrál sík, ahol könnyen meg tud jelenni, vagy üzenni a halott szelleme.

 

A szellem a földi dimenzióban hozzá szegődhet az emberekhez. A nagy életenergiával rendelkező szellemek mindig látványosan jeleznek. Csakúgy, mint a rosszindulatú, gonosz szellemek, akik megbetegíthetnek, és akár arra is képesek, hogy ijesztgessenek bennünket. Nagyon kifinomult érzék szükséges, a gondjaira megoldást kereső embernek, hogy a szellemvilág vonatkozásában hiteles segítőt találjon. A nevemmel fémjelzett energia központomban, a magam és a munkatársaim értő hozzáállását szavatolom!

 

A döntésképtelen emberek java részén, szinte mindig szellem van. A döntéshozásaikban befolyásolja őket a szellem akarata. Bizonytalanok, mindig két véleményük van, hiszen két szellem irányítása alatt vannak. Ritkán, de időnként előfordulhat, hogy több szellem tapad egy emberre. Az esetek túlnyomó többségében azonban egy. Aki attól tart, hogy végleg elveszíti egy kedves családtagja szellemét, téved. Hozzátartozója szabaddá válik, és a túlvilágról visszatérhet szellemben. Megidézhető, hívható.

 

Kovács – Magyar András

Kovács – Magyar András (Szentkút – Szűz Mária forrás)

 

Minden szellemcsaládnak megvannak a nagy ünnepeik, amikor nemzetek, vagy éppen a világ ünnepel. Utóbbiak közé tartoznak a napfordulópontok; tavaszi, nyári, őszi és téli napfordulók. Természeti ünnepek és Boldogasszony ünnepek. Akiket érdekelnek az ez irányú ismeretek, látogassanak el a www.szellemvilág.hu honlapomra. Sok kultúrában a szentélyek a mindennapi élet részei: látni az utak mentén, szent épületekben. Ahol az emberek a természettel szoros kapcsolatban állnak, szakrális hagyományok helyei.

 

Léteznek szent hegyek, folyók, tavak, barlangok, kanyonok, szent fák, erdők. Köztudomású, hogy a betegségeket energiahiányos állapot is okozhatja. Az itt kapott, szentséggel átitatott energiák pedig segítenek testi, lelki egyensúlyunk helyreállításában és megőrzésében. Ezek a csodálatos energiák egész szervezetünkre hatnak, beindítják az öngyógyító folyamatokat, amelyeket táplálni, megerősíteni vissza-visszajárunk szent helyeinkre, szertartásainkra. Aki nem kap lelki táplálékot az lelki szegény lesz, és aki nem vesz magához szellemi táplálékot, szellemi nyomorék marad. A szellemi, lelki táplálék hiánya a lényünkben mindig megjelenik, testi vagy lelki betegség formájában. Így jelez a szervezet, hogy baj van. Szegény emberré pedig az válik, aki lélekben és szellemben szegény!

 

A szellemi fejlődés nem nélkülözheti az érzelmeket, a megérzéseket, a sugallatokat és az intelligenciát. A megemelkedettség kegyelmi állapot. József Attila szavai: „Én túllépek a mai kocsmán, az értelemig, és tovább!”

 

Az élet egy hatalmas lehetőség, az értelem megteremtésére. Az élet értelmét nem megtalálni, hanem megteremteni kell. Újat és újat alkotni. Csak a teremtő emberek találnak értelmet, és boldogságot az életben. Ebben örömmel támogatok minden hozzám forduló igaz embert.