DVD

A Fekete Madonna nyomában – Az Isten égi kapuja 3. rész

1030Megtekintés

Ki is valójában az Öregisten és ki a Jóisten?

„Több millió év telt el azóta, miután az Öreg Isten itt hagyta ezt a világot és hátrahagyott a fiának 21 dimenziót. Mielőtt elhagyta volna a teremtett világunkat, a fiát két részre választotta: Jóistenre és a sötét oldalra. Sok ezer év telt el, és a fiuk, az Öregisten tanácsára elkezdték betelepíteni a világot. Úgy döntöttek, megteremtik a Földet is. Ezt követően, fűt, fát, virágot, madarakat, állatokat. Több mint 51 ezer évvel ezelőtt megteremtették az első embert.

 

Részlet a filmből:

 

 

A Jóisten, miután felosztották az Öregisten által kapott világokat, úgy döntött, mindent meg fog tenni azért, hogy a közösen teremtett teremtményekből kiűzze a rosszat. Évezredekig próbálkozott az újra és újra leszülető, közösen teremtett szellemi lényekkel, hogy a sötét oldal által beléjük osztott sötétséget, gonoszságot, kiűzze ezekből az emberi lényekből. Ez nem sikerült.

 

28 ezer évvel ezelőtt a Jóisten, Istenatyánk egy csodálatos dolgot tett. Megteremtette magából Istenanyánkat, Jó Anyánkat, aki által 12 csodálatos gyermekkel ajándékozták meg a világot. Ezek a gyermekek magzatként jöttek a világra, Istenanyánk szülte meg őket. Jóisten volt az apjuk, a Jóisten felesége, Jó Anyánk volt az édesanyjuk. A 12 gyermek csak jó tulajdonságokkal született le a Földre.

 

Sok ezer évig csak férfi teremtmények éltek a Földön. Miután megszületett a Jóisten és Istenanyánk 12 szent gyermeke, nekik is gyermekeik, unokáik, dédunokáik születtek. A leszármazottak között voltak már fiúk is, leányok is. A vegyesen teremtett és a sötét oldal gyermekei is elirigyelték a Jóistentől az általa teremtett nőt. Ezért a gyermekeik közül, unokáik közül leányokat raboltak maguknak.

 

A mitológiában sok helyen megtaláljuk ezt az időszakot. A mitológiában értjük meg, hogy Mezopotámiában miért ábrázolták az akkori lényeket emberfejű oroszlánként, emberfejű haltestű lényként, emberfejű madártestű lényekként. Ebben az időben emberi- és állattestű lények sokasága született.”

 

 

 

Montserrat az Isten égi kapuja

 

 

 

A DVD megvásárolható az irodánkban:

H-1143 Budapest (XIV. kerület), Tábornok út 11/A. I. emelet/11. ajtó

telefonszámunk: +36-1-222-3186, +36-1-251-4983

 

A DVD ára: 2.500 Ft