DVD

A hun Attila és a Merovingok

1417Megtekintés

"A Templomosok tanítanak minket a mágikus–misztikus dinasztiákról."

A Merovingokat az akkori római egyház is elfogadta Istenfiú királyoknak, Isten földi gyermekeinek. Frank államalakultnak is mondjuk ezt az uralkodói családot. A lexikonokban a Merovingokat hosszú hajú királyként említik.

Az V. századtól a VIII. századig uralkodtak. 447-ben Meroveus (latinul), Mérovée (franciául) az első király, 751-ben pedig III. Childerich. Attila 453-ban halt meg. Mérovée már hat évvel Attila halála előtt király volt. Azt mondják: Mérovée talán csak egy legendabeli vezér - így szól a történelem. Nem tudják, vagy nem akarják tudni, ki volt az anyja, ki volt az apja. Hogy cseppent a frankok közé? Egyszer csak megjelenik. Ki volt ő? Ki lehetett az ő édesapja? Milyen ágon születik?
 
A hun Attila és a MerovingokA történelemkönyvek a Merovingokat furcsa módon Clovistól emlegetik, aki 481-től 511-ig volt király. Már maga az a tény is rejtély volt sokáig, hogy Clovisnak, vagy Klodvignak ki volt az édesapja. Nemrégen találták meg édesapjának, Childericnek a sírját, Tournai-ban. Ez a kisváros a mai Belgium és Franciaország határán, belga területen található. Módunkban állt a jelenkori ásatásokon, kutatásokon jelen lenni. Elidőzhettünk Klodvig édesapjának, Childeric királynak az ereklyéinél.
 
Ki volt Mérovée? Ki lehet az apja? Kihez lehet köze?
 
Titokzatos, hogy a Merovingok írása hasonlít a székely-magyar rovásíráshoz. Egészen pontosan megegyezik az ír rovásírással. Mintegy öt betűkülönbség van a rovásírások között. Nagyon hasonlít a británok rovásírásához is, amely tükörképe a hun rovásírásnak.
 
A pápa a Merovingokat, mint Istenfiúkat, királynak fogadta el, égi és földi királyoknak. Childeric király édesapja volt Mérovée. A legendákban beszélnek egy Mérovée nevű ősről. Titokzatosan, rejtélyesen szólnak róla, legendák őrzik csak a nevét. Rejtélyes, miért akarják a család eredetét a történészek, korunk propagandistái, saját szájuk íze szerint eltitkolni az utókor előtt. Egyes feljegyzésekben Meroveus apja egy vízi Isten volt, aki szeretkezett Meroveus édesanyjával. A fiú így isteni tulajdonságokat örökölt. A legendák arról is írnak, hogy Mérovée édesapja alighanem egy kryton volt, a génjeit átadhatta a magzatnak.
 
A legendák szerint Mérovée természetfeletti erőkkel rendelkezett. Varázslók királya, királyok varázslója lett. Gyógyító ereje hatalmas volt.
 
A legenda szerint Mérovée két apától származó gyermek. Felmerül bennünk a kérdés: ki lehet ez a két apa? A legenda utal egy olyan házasságra is (Mérovée édesanyja esetében), ahol a leszármazás anyai ágon keresztül öröklődik, de jelképesen lehet két isteni vérvonal egyesítése is.
  
Kovács-Magyar András irodájának elérhetősége:
 
Matrix Drops Kft.
H-1143 Budapest (XIV. kerület)
Tábornok u. 11/A I. emelet
 
Tájékoztatást kaphat telefonon:
+36-1-251-4983
+36-1-222-3186