DVD

Kovács – Magyar András: Gyógyító jókedv… Itt és most!

1137Megtekintés

Kovács – Magyar András 49. filmje

Az élő szellemi kapcsolattal rendelkező ember testi, lelki, szellemi csodákra képes. A csodák úgy érintik meg lényünket, mint a semmiből feltörő intuíció a gondolatainkat.

Egy betegségnek ki az oka, az orvos, vagy maga a beteg?

Ha valakinek magas a vérnyomása, olyan könnyen ezt mondja: „Az orvos nem gyógyított meg. Tizenöt éve járok hozzá, még mindig beteg vagyok.” Ennek az orvos az oka? Nem! Mi vagyunk az okai. Nem tudatos ez, senki nem akar magának ártani. De hát nem tudjuk, hogy kell csinálni, hogy jó legyen! Felteszi az ember a kérdést: Vajon mit kellene ahhoz csinálni, hogy ne romoljon a szemem, fülem, pajzsmirigyem, az emésztésem, a derekam, a vállam…

Vajon ki tud erre választ adni? Ha javasolhatom, csak olyan embernek fogadják el a tanácsát, aki legalább saját magán segített, és aki több száz, több ezer embernek már segített a gondjain.

 

Részlet a filmből:

 

 

Az emberi boldogságnak van néhány nagy titka. Nagyon sok ember boldogtalan a mai világban. A boldogtalanságnak is megvannak a titkai. Már pici gyermekkorban megtanítják a gyermekeket arra, hogyan legyenek boldogtalanok. Nem tudatos ez, csak mivel anyuka is boldogtalan, a nagymama is az volt, a szomszédok is… Így olyan programokat futtatnak, olyan gondolatokat adnak át, olyakat cselekednek, amitől előbb-utóbb a gyermek is boldogtalan lesz.

 

Önöknek van háza, ahol lakhatnak? Vágytak rá annak idején? Boldogok, hogy megvan? Vagy azt mondja az ember: Hát..., megvan. Jaj de jó lenne, ha lenne egy autóm, akkor boldog lennék! – mondják sokan. Dolgoztak, meglett az autó. Boldogok, hogy autójuk van? Vagy, azt mondják sokan: megvan, de… Az ember sokszor elfelejti, hogy azt hitte, ha meglesz a háza, autója, párja, gyermeke, akkor boldog lesz.

 

Az ember keresi a boldogságot. Hol? Egy házban, egy autóban, egy párban, egy gyermekben, egy jó ételben, italban. Mindenki keresi valahol. Hol keresik? Kívül! A kezével, a szemével, a szájával, a szaglásával, a fülével.. Önök mit gondolnak, a boldogság egy fizikai dolog? Nem! A boldogság lelki dolog. Akkor kint fogom megtalálni? Nem! Bévül van. Sajnos mindenki kifelé indul. Hány ember elmondja, hogy olyan boldogtalan vagyok. Rossz felé indult. A boldogság lelki dolog, bévül van. A boldogság akkor jön, amikor az öröm felszabadul az emberben és kisugárzik. Kisugárzik az emberből a szeretet.

 

Gerincbetegség gyógyítása:

 

 

Ahhoz, hogy az ember éljen, ahhoz hogy az ember szeressen, ahhoz, hogy boldog legyen, kellene egy belső erő. Ahhoz, hogy az ember tudjon másokat szeretni, kellene egy nagyon fontos erő, az, hogy az ember szeresse önmagát.

 

Jézus Urunk ezt így tanította: Szeresd felebarátodat, mint tenmagadat!

 

Kovács – Magyar András – Gyógyító jókedv

 

* A boldogság titkai

* Hogyan betegítheti meg az ember saját magát?

* Önpusztító gondolatok

* Álomból valóság

* Élj úgy, ahogy élhetnél!

* A boldogság – ahogy hozzá állunk az élethez

* A boldogságot ne kösd feltételhez!

* A gyógyulás első lépése a fejben dől el.

 

 

A DVD-t keresse az irodánkban