DVD

Kovács – Magyar András: Segíts magadon, Isten is megsegít!

1106Megtekintés

Kovács - Magyar András 2. salgótarjáni előadásáról készült a Táltos DVD sorozat 42. filmje.

 

„Segíts magadon, Isten is megsegít!”

Hallották már ezt a gondolatot?

Az ember a második felét nagyon szereti ennek a gondolatnak: Isten is megsegít. Sajnos elfeledkezik az első feléről: Ez egy szerződés. Nekünk mindent meg kell tenni magunkért. Ha mindent megtettünk magunkért, akkor meg kell kérnünk a Jóistent, hogy segítsen. Vajon mik azok a dolgok, amit magunkért meg kell tennünk?

 

Részlet a filmből:

 

 

Az elmúlt 20 évben nagyon sok csoda történt velünk. Követtük a szerződést: segítettünk magunkon, utána eljöttünk a Jóistenhez kérni.

 

Kovács – Magyar András: a hét szentség:

 

 

Bármilyen betegségünk van, az a testünkön meg fog látszani.

Ha fizikai betegségünk van, (meszesek a csontjaink, a karunk, a térdünk, a derekunk) bizony, a fizikai testben meg lehet érezni. Ha energetikai problémánk van, pl. éjszakánként rossz helyen van az ágyunk, akkor gyulladások jönnek a szervezetbe.

 

Ha érzelmi testünkben, az érzelmeinkben gond van, vajon megbetegedhetünk-e ettől? Lehet gondja ilyen esetben a hasnyálmirigyünknek, fejünknek, lábunknak, szemünknek, ereinknek? Bizony lehet! Akár belehalhatunk egy érzelmi problémába.

 

Gondolataink. Egy negatív gondolatban kitalálunk valamit, és annyiszor elmondjuk magunkban, hogy még el is hisszük. Bizony, ha az ember nem tanul meg bánni az érzéseivel, és a gondolataival, akkor azok fognak elbánni vele.

 

Belebetegedhetünk-e egy rossz kapcsolatba? Gyerekünkkel, édesanyánkkal, édesapánkkal, férjünkkel, feleségünkkel fenntartott rossz kapcsolatba? Hallottak már olyat, hogy valaki belehalt a rossz kapcsolatába? Bizony nagyon gyakorta előfordul ilyesmi.

 

Megbetegedhet valaki attól, hogy a lelkének nem ad lelki táplálékot? Megbetegedhet valaki attól, ha egy szellem hozzászegődik, vagy a lakásában állandóan kísérti, zavarja, programozza? Bizony, igen! Adhat-e ez a szellem olyan sugallatot, hogy ugorjon ki a 10. emeletről, vagy ugorjon a vonat elé? Bizony, igen!

 

A problémánk 7 szinten jöhet.

Valakinek egyszerre 2-3-4 szinten is van problémája.

 

Olyan ez, mint amikor elviszünk egy autót az autószerelőhöz, aki azt mondja, hogy gömbcsukló-csere, olajcsere, akkumulátorcsere, a sérült karosszériát ki kellene kalapálni. Mond egy összeget, nem kis összeget. Az autótulajdonos elcsodálkozik: Ennyi baj van? Igen! Végül úgy dönt, hogy megcsináltatja.

 

Mit gondolnak, ha hozzánk eljön valaki, csak egy szinten nézzük meg a problémáit? Minden szinten meg kell néznünk!  Azt a legkönnyebb megoldani, ha csak egy szinten van a probléma. De amikor 3 – 4 szinten probléma van, mind a 3 – 4 szintet meg kell gyógyítani.

 

Sokan nem is tudják, hogy mind a 7 szentségükkel bajuk lehet. A hét szentségünk: testünk, energiánk, érzelmünk, gondolatunk, kapcsolatunk, lelkünk, szellemünk. Mindenkinek megvan a hét szentsége, a hét teste, lelkisége, szellemisége.

 

Tekintse meg az egészség megőrzéssel – gyógyítással

kapcsolatos cikkeinket: Kattintson ide!

 

Segíts magadon, Isten is megsegít

 

 

A DVD megvásárolható az irodánkban:

 

H-1143 Budapest, Tábornok út 11/A. I. emelet

(XIV. kerület - a 2. metró Stadionok megállójánál)

Tel.: 0036.1.251.4983  vagy  0036.1.222.3186