Fogalmak

Szellemek túlvilágra engedése a lakóházakból

18041Megtekintés
Ha egy szellem itt marad a földi létben, de már nincs teste, ezt úgy nevezzük, hogy a létközben. Az ő létének a helye a túlvilágon lenne, de itt maradt, ahol már nincs helye.
Szellemjárás az étteremben:
 

A létközben maradt szellemek gyakorta tapadnak gyanútlan emberekhez. Amikor ezek a megszállott emberek meghalnak, és szellemük átköltözik a túlvilágra, bizony a megszálló szellem itt marad, hiszen az elhunyt ember fényfolyosóján csak annak saját szelleme mehet át, Ő is csak 48 napon belül. Ezt követően a fényfolyosója bezáródik.
 
Ilyen esetben a megszálló szellem itt marad a Földön, a földi létközben. Nem kötődik már ilyenkor személyekhez, hanem egy épülethez, irodához, üzlethez vagy tárgyhoz fog kötődni. Ezeket választja lakhelyéül.

A szellem energia teste jól kitapintható, illata is van gyakorta.
Fő mozgási idejük: este 21:00 órától - hajnali 4:00 óráig. Ilyenkor hangokat adnak, jönnek - mennek a lakásokban. A házi állatok tekintetükkel követik őket. Az emberek gyakorta érzik, hogy valaki nézi őket.

Elsurrannak, ilyenkor a szobákban a gyertyák fénye megrebben. Hideg kisugárzásuk van, amikor valaki megérinti akarva, vagy akaratlanul őket. Gyakorta főznek éjszakánként, ilyenkor illatok terjengnek a lakásban. Az asztrál világból átjönnek e világba az illatok.
 
Szellemházak - elfojtott sikolyok:
 
 
Rossz álmokat gerjesztenek. A kisgyerekek éjszaka félálomban vigasztalhatatlanul sírnak, hiszen látják a szellemeket, akik rémisztgetik őket. Hajnalonként a lakók mellkasára nehézkednek, légszomjat okoznak. Vannak szellemek, akik tárgyakhoz kapcsolódnak. A tárgyakkal vándorolnak. Ezen szellemek túlvilágra engedése ugyanúgy történik a Táltos, és általa felruházottak által.

A nagyobb erővel bíró szellemek, tárgyakat mozgatnak, dobnak le a polcokról, asztalokról, tükröket törnek össze, ajtókat nyitogatnak.

Jeleket adnak, félelmet keltenek, el akarják űzni a házban lakó embereket. Olykor pedig pont azért adnak jeleket, hogy észrevegyék őket, és segítséget kérjenek a túlvilágra menetelükhöz. Gyakorta adnak gondolatokat, álmokat, sugallatokat is. Tudják, hogy Isten Táltosa meg tudja számukra nyitni az örök élethez tartozó fénykaput, hogy vissza tudjanak újra találni a rendbe, az örök leszületés, a reinkarnáció körforgásába.

Ezért sugallatukra sokan találnak ránk és segítenek általunk a létközben rekedt, akkor még tudatlan szellemeken. Megváltás számukra, amikor Isten földi Táltosa visszasegíti őket a túlvilágra.

Azok, akik technikákkal és nem a rájuk ruházott adománnyal kívánják a szellemeket elűzni, bizony több kárt okoznak, mint hasznot, mivel a hozzájuk fordulók néhány nap után csalódva tapasztalják, hogy nincs változás.
 
Elérhetőségünk:
 
H-1143 Budapest (XIV. kerület)
Tábornok u. 11/A 1.emelet / 11. ajtó
 
Tájékoztatást kaphat telefonon:
+36 1 251 4983
+36 1 222 3186
 
 

H-1143 Budapest, Tábornok u. 11/a. I/11. nagyobb térképen való megjelenítése