Hírek

A belső világunk hírportáljának neveztem el a Matrix Drops Computert

1092Megtekintés

MAGYAR VIKTÓRIA

A belső világunk hírportáljának neveztem el a Matrix Drops Computert (MDC), amely több dimenziós személyre szabott eligazodást adott önmagamról. Pythagoras világképe és az általa felépített rendszerek, térképek csak a földi orientációra jók, de nem lehet általuk, lelki- és szellemi magasságokban eligazodni. A Matrix Drops Protokollal (MDP) azt is megértettem, hogy a legmodernebb korújítás nem műszaki, hanem szemléleti!

 

A ”gyilkos védelmek” és a károsító hatások elkerülése, különös felszabadulást hozott életemben.

 

A napsugárzás kerülésének téveszméjét tudatni kell az emberekkel, hiszen a D-vitamin beépülésnek egyik legnagyobb gátja a faktoros napvédő krémek alkalmazása.

 

A káros földsugárzások felett való tartózkodás, energiastruktúránkra gyakorolt zavartkeltő hatása szinte minden szervünkben kóros folyamatokat indít el.

 

Glutén, tej, tojásfehérje, cukor, hormonnal kezelt állatok húsa, a bennünk lévő romboló információk miatt autóimmun betegségek forrásai lehetnek, hiszen nem emberi fogyasztásra valók.

 

A védőoltások mellékhatásainak energia- és információ zavarait pedig egyre többen elismerik, felismerik.

 

Mindezeket magam is megtapasztaltam, de most a kivezető utat is megtudhattam a MDP-nek köszönhetően. Nem könnyű lemondani a régi megszokott ételeinkről, vagy a kellemes, de annál ártalmasabb szokásainkról. Azonban az új tudás birtokában a vonzerejük gyorsan elhalványul. Az ideális súlyomat is könnyebb megtartanom, amióta kiiktattam az étrendemből, a szokásaimból mindazt, amire soha nem is lett volna szabad rászoknia az emberiségnek.

 

Az eugenikusok manipulálják a lakosságot. Ilyen például, amikor támogatják a genetikailag módosított élelmiszerek fogyasztását. Ráadásul, szintetikus vegyszereket használnak már az élelmiszeriparban is. Tény, hogy a mai eugenika áldozatai, saját akaratukból állnak sorba mindezekért. Ma már vallom, megváltozott környezetünkben, csak ezzel az új szemléletmóddal lehet elérni az önmagunkról felállított, áhított egyéniség képet. Amikor megéreztem, hogy az új szemlélettel megvilágosodok, elindultam az életkultúrám új útján. Letettem a régi szemléletemet, mert azok már nem tükrözték a mai valóságot. A mai ember érzelmi, gondolati, kapcsolati, lelki és szellemi útvesztők keresője. A bizalom, az önbizalom a kulturáltságunk, a magunkról alkotott képek függvénye. Azért vált a mai ember önmaga legnagyobb ellenségévé, mert nem ismeri önmagát.

 

A MDC eddig nem ismert módon, mindannyiunk elé tárja esszenciális lényegünket, erősségeinket és ugyanígy gyengéinket, téveszméinket, és ami még ettől is megdöbbentőbb, az aktuális sorsfeladatunkat.

 

Akinek mindez szemben áll a korábbi meggyőződésével, annak ajánlott az eddigi tévhiteit letenni, és új szokásokat kialakítani, hogy élete sikeresebb, boldogabb valamint kiegyensúlyozottabb legyen.  

 

„Ahhoz, hogy valami olyat kapj az élettől, amiről álmodsz, valami olyat kell tenned, amilyet még soha nem tettél. Változtass! „ A MDC arra született, hogy egyre több önismeretre, összefüggésre és a tudás szerzés örömére megtanítson bennünket. Mindezzel ellentétben, megfigyelhető az a sajnálatos jelenség, ami már jó ideje zajlik: annak a tudásnak a jelentős része, amit iskolákban tanítanak nem az emberi jellem- és szellemfejlődését, hanem az ipart és az üzletet szolgálja leginkább. Ha valaki iskolaképes, még nem jelenti azt, hogy életképes is. Sikereink titka nem mennyiségi tudásban, hanem a minőségben vannak. Az általunk képviselt tudás minősége pedig a minőségi életünktől, önismeretünktől függ. Különös hatalom, ahogy a MDC megnyitja a kaput mindez előtt.

 

Az érzelmileg harmonikus ember megtudhatja egyéniségének végtelenségét, és hisz abban, hogy megismerheti a másik ember egyéniségének végtelenségét is. A cinikus ember nem hisz magában, és éppen ezért a másik emberben sem. A MDC csak olyan dolgot javasolt számomra, melyet a szellemem elő kívánt hozni a mélytudatomból, majd azokat a felszínre hozva, elém tárta a jól megválasztott Matrix Dropszokat.

 

Magyar Viktória