Hírek

A Matrix Drops Protokoll megemelkedést hozott az életemben

620Megtekintés

Magyar Adriana

A Matrix Drops Protokoll megemelkedést hozott az életemben. Könnyebb általa az esszenciális belső értékeimet megmutatni. Vallom, hogy egyéniségünk lényegét alkotásainkkal tudjuk kifejezésre juttatni. Ilyen lehet: a zene, a festészet, az építészet, a szobrászat..., de lehet egy nagyszerű találmány is. Felszínre hozzák a szavakkal  csak nehezen elmondható érzéseket, gondolatokat, lelki attitűdöket.

A világ több régiója kezd provinciálissá válni, ahol az emberek nagy része a vágyakozását a fogyasztásban éli meg. Nem attól lesz valaki briliáns, hogy bármit meg tud vásárolni, és a felhalmozott dolgaival fel tudja hívni magára a figyelmet.

 

Egy ilyen ember már elfelejtette az alkotás örömét, többnyire ismétli önmagát vagy másol. Az efféle felfogású társadalomban nagyon nehéz teremtővé válni, mert szinte minden ez ellen dolgozik.


A dinamikus ember a gondolataiban és érzéseiben is értékes, vágyait az alkotásaiban mutatja meg, az ad örömöt számára, a fogyasztás csak másodlagos. Aki az önmegvalósítás aktív oldalát választja, annak ezért keményen meg kell dolgoznia. Meglátásom szerint, a jutalom nem felszínes lesz, hanem az, amire mindenki titkon vágyik: a boldogság.

 

Hiszem, ha két boldog, alkotó, teremtő ember találkozik, ez a konstelláció létrehozhatja az ember egyik legnagyobb álmát: a szerelmet. Minden más próbálkozás csak projekció.  Úgy vélem, nem lehet egy boldogtalan embert másnak boldoggá tennie. A boldogság érzése önmagunkból fakad. Meggyőződésem, ha két boldog ember találkozik, együtt még megemelkedettebben indulhatnak el az örökkévalóság felé.

 

Mit adott nekem ehhez a Matrix Drops Protokoll?

Önfelismerést, ami által könnyebben ki tudtam bontani szárnyaimat. Fényre, belső fényre van szükségünk, ami megvilágítja lelkünket.

Magyar Adriana