Hírek

A Matrix Drops számomra bizonyítottan a sikeres és boldog élet kulcsa lett

598Megtekintés

VIDA CSABA

Fiatal korom óta szeretem a könyveket. Büszke vagyok rá, hogy egy gyönyörű könyv-gyűjteményemmel rendelkezem. Könyvtára azonban bárkinek lehet. Könyvet írni, sokkal magasztosabb érzés. Az egyik a tulajdonlás örömét, a másik az alkotás örömét adja. S az alkotás öröme mindent felül tud múlni bennem. Korábban nem jutott eszembe az írás, a Matrix Drops Elit Klub különös szellemisége azonban kizökkentett a hétköznapi gondolkodásból, más aspektusból kezdtem el látni a világot, s benne magamat. Késztetést éreztem, hogy lejegyezzem a bennem végbement változásokat és az átélt fantasztikus élményeket.

 

Életem fontos részét képezi a zene. Gyermekkoromban évekig tanultam hegedülni, de csupán a szüleim kedvéért, s nem leltem igazán gyönyörűségemet benne. Az Elit Klubban azonban olyan zenészek tanítanak bennünket, akik újra életre keltették a zene utáni vonzódásomat. Amikor elmondták, hogy a „first class” emberek klasszikus zenén nőnek fel, akkor elkezdtem komolyzenét hallgatni, talán mert a lelkem mélyén vágytam rá, hogy közéjük tartozhassak. Különösen megfogott az a gondolat, hogy a régi nagy kultúrák emberei csak akkor lehettek előkelő társaságok tagjai, ha játszottak valamilyen hangszeren. Néhány hónap után felébredt bennem a vágy, hogy 25 év kihagyást követően újra hegedüljek. Immár nem kötelességből, hanem belső késztetés hatására, örömből.

 

Mint cégvezető, természetesen a minél nagyobb forgalomra és minél magasabb haszonra törekszem. Azonban korábban úgy éreztem, hogy a termelési mutatók határozzák meg az én emberi mutatóimat is. Ma ugyanúgy büszke vagyok a termelési mutatóinkra, ám az igazi örömet a teremtés adja. Az új gondolatok, az hogy írok, zenélek, és folyamatosan képzem magam. Már nem naprakész, hanem percre kész vagyok az új világ információiból. Emellett olyan úriemberek társaságához tartozhatom, akik az új világ programját hordozzák magukban. Évekig lezseren öltözködtem. Ma már élvezem az eleganciát. A társaságunk is megkívánja, hogy megtiszteljük egymást viselkedésünkkel és öltözködésünkkel is. Felemelő érzés ilyen emberekkel barátkozni, társaságukhoz tartozni. Mindig kerestem azokat a nemes jellemeket, akikre példaként tekinthettem. Ma már igyekszem hasonlítani is hozzájuk.

 

Téli síeléseknél és nyári napozásoknál minden alkalommal gond volt, hogy bőröm nagyon könnyen leégett. Akkor is, ha csak rövid időre mentem ki, és annak ellenére, hogy igen magas faktorszámú napvédő krémet használtam. Ma már tudom, hogy a faktort tartalmazó krémek igen károsak. Megismerve a Matrix Drops Day Cream-et, először Mexikóban próbáltam ki a hatását. Az első napon reggeltől késő délutánig a napon voltam, és estére csupán gyönyörű barnulást tapasztaltam, pirosodást egyáltalán nem. Ezzel a kozmetikummal lehetőséget kaptam élvezni a napfényt.

 

Egyik különös élményem Matrix Drops Computer,-el kapcsolatos. A készülék pontosan kiírta, hogy évekkel ezelőtt egy szituációban halálfélelmem volt, és ennek emléksúlya nyomja a lelkemet, amit szükséges lenne feloldani. Javasolt egy Matrix Drops-ot, amit be is vettem. Magam is furcsállottam, hogy ezt követően álmomban többször előjött az eset, pedig előtte sohasem álmodtam róla. A visszaemlékezések és a Matrix Drops belátásra késztetett. Beláttam, hogy nem a tenger és nem a vihar volt az életveszély oka, hanem az én felelőtlen magatartásom. S amikor ezt beláttam, egyszerre megszűntek a félelmeim. Ugyanis ahogy belátunk valamit, többé nincs dolgunk vele.

 

Rendkívül aktív életet élek, amelyben a munkáé és a tanulásé a főszerep. A mindennapi kihívások, valamint többszintű cél-elvárásaim könnyen kimeríthetik testi-lelki energiáim. Azonban odafigyelek táplálkozásomra, sportolok, s emellett különös gondot fordítok arra, hogy érzéseimet és gondolataimat egyensúlyban tartsam. Rendszeresen megmérem magam a Matrix Drops Computerrel, és a javasolt cseppek segítségével harmóniában tudom tartani a lelkemet, a kapcsolataimat, érzéseimet és gondolataimat. A Matrix Drops számomra bizonyítottan a sikeres és boldog élet kulcsa lett.

 

Vida Csaba