Hírek

A rózsák megmentője: Matrix Drops

773Megtekintés

Nagy örömmel fogadtuk, amikor Kovács–Magyar András bemutatta a növények erősítését szolgáló Matrix Drops készítményeket. Ki is próbáltuk kertünk növényein.

A 2001-es Matrix Dropszal készítettük elő a talajt. Érdekes módon sok ismerősöm megállított, amikor útban voltam zöldséges kertünk felé, kérdezvén: “Mit permetezel ilyenkor, hisz alig vetettük el a magokat?” Csodálkozásukat fejezték ki azon, hogy a földet ajánlott megerősíteni, segíteni a Matrix Drops készítményekkel. Permetezés alatt odajöttek egyszerű emberek érdeklődni. Talán érezték, hogy ez valami különlegesség, egyedi, ez egy csoda!

 

A kártevők elriasztására kifejlesztett 2002-es Matrix Dropszal hetente permeteztük zöldségeinket, a fákat, virágokat. A 2003-as Matrix Dropszal egy hónapban egyszer ráerősítettünk.

 

Az eredmények:

- a meggyfát, amiről tavalyi évben szedegetni kellett a hernyókat (annyira tele volt), idén elkerülték a hernyók.

- a spenótnak olyan selymes íze lett, amilyet még soha nem éreztünk

- a hagymában nincs nyű, gyorsan nő és nagyon finom

- a krumplin elvétve akad egy-egy kolorádóbogár. A krumplik között nagy különbség van: nagy részénél elő volt készítve a föld a 2001-es Dropszal, de egyik helyen egyáltalán nem permeteztünk a talajt segítő cseppel. Az alábbi fényképek magukért beszélnek:

 

Ahol a talaj nem volt permetezve a 2001-es Matrix Dropszal.

(a kép május 23-án készült)

Krumpli 1

 

Az alábbi ültetvények hetente egyszer voltak permetezve a 2001-es Matrix Dropszal, valamint a krumpli a 2002-vel hetente, és egy hónapban egyszer a 2003-assal. (szintén május 23-án fényképeztem)

 

Krumpli 2

 

Krumpli 3

 

Nagymamám megkért arra, hogy permetezéskor fordítsak különös figyelmet a rózsáira, ugyanis minden évben tele vannak levéltetűvel. Sajnos igaza volt, ilyesztően sok levéltetű volt a rózsákon. A 2002-es és 2003-as Matrix Dropszokkal permeteztem a rózsákat.  Permetezés utáni nap lecsökkent felére a levéltetűk mennyisége. Volt olyan rózsatő, melyen egy sem maradt.

 

Két hét múlva volt módom újra meglátogatni mamát, és permetezés előtt megörökítettem a tiszta és gyönyörű rózsákat.

 

Permetezés előtt – május 23-án – jól látható,

sok levéltetű élősködik a rózsabimbókon:

 

Permetezés előtt 1

 

Permetezés előtt 2

 

Permetezés előtt 3

 

Permetezés utáni napon fele annyi maradt.

Volt olyan tő, ahol egyáltalán nem maradt másnapra levéltetű:

Permetezés után 1

 

Két hét múlva – a csodálatos eredmény!

Permetezés után 2 hét múlva

 

Permetezés után 3

 

Permetezés után 4

 

Permetezés után 5 Rózsa

 

Talán mondanom sem kell, hogy mindannyian élvezzük a Matrix Dropsokkal való permetezést, jóleső érzés segíteni a fáknak, virágoknak, zöldségeknek. Két kis unokaöcsém (6 és 8 éves) kérlelnek, hadd permetezzenek ők. Kertünk hangulata megváltozott, különleges érzés ott lenni. Simogatnak a fák, a növények. Biotenzorral mértük a fák, virágok auráját: permetezés után 1,5-2 méteresek lettek.

 

Bátorság kell a Matrix Dropsok kipróbálásához, hiszen sok munkánk, befektetett energiánk van zöldséges kertjeinkben; elvárjuk, hogy a termés meghozza a lehető legjobb eredményt. Tapasztalataim alapján nyugodtan kijelenthetem: megéri kipróbálni. Akinek fontos a minőségi életmód, és szeretne kikerülni mindenfajta vegyszert, annak a Matrix Drops az ideális megoldás.

 

Régebb elkeserített, hogy minden évben újabb kártevő jelent meg, újabb és újabb betegség a zöldségeknél. Több olyan év volt, amikor paprika, hagyma, cseresznye, körtefa, barack nyűves volt, a fák tele voltak hernyóval. És az elkeseredett küzdelem ellenük, ami sokszor eredménytelen volt. Hála a Jó Istennek megszületett rá a megoldás.

 

Hálásan köszönöm Kovács-Magyar Andrásnak és Kovács–Magyar Ildikónak az általuk kifejlesztett Matrix Dropsokat és hogy mindannyiunk számára elérhetővé tették ezt az elixírt.

 

Molnár Soós Noémi

 

Molnár Sós Noémi

Molnár Soós Noémi