Hírek

Faktormentes Matrix Drops Day napozókrém

765Megtekintés

A napozás és a D vitamin életmentő

Forradalmian új külső és belső szépülés!

 

Kinyílt egy új kapu a kozmetikumok világában - a kvantumfizika csodája és az alkimisták titka egy termékcsaládba ötvözve.

Matrix Drops Day kozmetikummal faktorok nélkül élvezheti a napfürdőzést, nem kell a napkárosodás kellemetlen tüneteitől tartania. Teljesen egyedi koncepcióra épülő technológia, külső-belső napvédő – Day krém, a 333-as számú Matrix Drops cseppel együtt, melyek kiegészítik és felerősítik egymást. Így a napozás az egészségünket szolgáló, kellemes és pihentető időtöltés lehet.

 

Matrix Drops Day cream and 333. Matrix Drops

 

A napozás elengedhetetlenül fontos, elsősorban azért, hogy a szervezetünk minél több D-vitamint állíthasson elő. A D-vitamin magas szintje véd a betegségekkel szemben, hiánya pedig növeli a betegség kialakulásának kockázatát. A modern élet okozta körülmények és az évek óta tartó rossz propaganda következtében a világon szinte minden népcsoportnál krónikussá vált a D-vitamin hiány. Ma már köztudott tény, hogy a rák egyik fő okaként is a D-vitaminhiányt teszik felelőssé!

 

- A Matrix Drops kozmetikum az első olyan termék, amely az információkra épülő kvantumfizikai módszerrel és nem faktorokkal védi a bőrt a napkárosodás ellen.

- A bőrvédelem eddig nem ismert hatékonysággal, hihetetlenül látványos eredménnyel.

- A bevitt információkon keresztül védi a bőr optimális egyensúlyát, és segíti helyreállítani annak korábbi szépségét.

- Drágakövek rezgéseivel impregnált hatóanyagok, természetes összetevők.

- Tökéletes harmóniára hangolja a bőr szerkezetét - leégés nélkül azonnali barnulás. 

 

Külső-belső szépülés:

- A Matrix Drops kozmetikumokkal és cseppekkel, a szinergikus hatásnak köszönhetően nem csak barna, hanem szép és egészséges lehet a bőrünk.

- A védelem egyik titka, a jelentős auranövekedés.

 

Napozás bőrvédelem nélkül és Matrix Drops Day krém használata mellett

Felső kar: napozás bőrvédelem nélkül

Alsó kar: napozás Matrix Drops Day krém használata mellett

 

 

Hogyan napozzunk a Matrix Drops kozmetikum és csepp használatával?

 

- Huzamosabb napon való tartózkodás előtt szerencsés 1-2 héttel korábban elkezdeni a 333-as Matrix Drops cseppet.

- A napozás előtt fél órával kenjük be magunkat a Matrix Drops Day krémmel, melynek használatát ismételjük rendszeresen, különös tekintettel arra, ha közben víz is érte a bőrt.

- Napozást követően zuhanyozzunk le, és ismét kenjük be arcunkat a Martix Drops Day and night krémmel, testünkre használjuk a Matrix Drops Body krémet. A 333-as cseppel napozás közben célszerű permetezni magunkat.

- Vegyük figyelembe, hogy a hosszú napozásmentes időszak után ésszerűen, fokozatosan kezdjünk napozni, a 11 és 15 óra közötti időszakban az UVA és UVB sugarak, melyek a D-vitamin szintézishez elengedhetetlenül fontosak ekkor a legoptimálisabbak. A kora délelőtti órákban 8 és11 óra, valamint késő délután 15 és 20 között több időt is tölthetünk a napon, azonban ekkor kevesebb D-vitamin szintetizálódik.

- Az UVA sugarak barníthatnak, azonban komoly károsodásokat is okozhatnak, ha mértéktelenül kezdi valaki a napozást. Az UVA sugarak a bőr mélyebb rétegeibe hatolnak, mint az UVB sugarak.

- Napozás alatt igyunk több vizet a megszokottnál.

 

A napozás pozitív hatásairól már több publikáció született. Ezek közül a legnevesebb kutatók Michael F. Holick PhD, MD, a Boston University School of Medicine professzora, és Robyn Lucas The National Center for Epidemiology and Population Health at the Australian National University in Canberra professzora állítja:

 

- A napfény segíti a D-vitamin képzést, így a csontritkulás kialakulásának esélye csökken.

- A D-vitamin hiánya fokozza a mell-, a prosztata és egyéb daganatos betegség kockázatát

- A napsugarak a bőrbetegségre is jótékony hatással vannak, még a melanomás betegek életben maradási esélyeit is növelik – tekintettel arra, hogy e betegség többnyire a ruhával fedett testrészek alatt gyakoribb, valamint az egyenlítőtől észak felé haladva fordul elő nagyobb számban, ott ahol a napsütéses órák száma alacsonyabb.

- A nap melege enyhíti az ízületi problémákat.

- A megfelelő D-vitamin szint kivédi az autoimmun pajzsmirigybetegségeket.

- Segíti a kalcium csontokba való beépülését, nélkülözhetetlen a csontok erősségének megtartásában.

- Hiányában kialakuló rendellenességek között tartják számon: hangulatingadozás, depresszió, asztmás megbetegedések, egyes szívbetegségek, diabétesz, és az elhízás jelenségét.

 

 

Elérhetőségünk:

 

H-1143 Budapest (XIV. kerület) Tábornok u. 11/A. I. emelet/11.

(az M2 metró Puskás Ferenc Stadion megállójánál)

                                                                                     

Tel: +36-26-555-388

+36-1-251-4983

+36-1-222-3186

 

Térkép – kattintson ide