Hírek

Fluormentes homeopátiás fogkrém a Matrix Drops termékcsaládból

1119Megtekintés

Egy új korszak küldetése

UJ_MATRIX_DROPS_TOOTHPASTE_FOGKREM
A természetes növényi összetevőkből álló fogkrém nem tartalmaz: szintetikus édesítőszert és színező anyagot, fluoridot, mentolt, cukrot, szóját, glutént és parabént.
 
A felsorolt anyagok bevitelét kerülik mindazok, akik szeretnék megőrizni a szervezetük finom egyensúlyát, valamint Matrix Drops vagy homeopátiás készítményeket alkalmaznak.
A Matrix Drops fogkrém használatát követően, néhány perc elteltével már bevehetőek a Matrix Drops quintesszenciák vagy az alkalmazott homeopatikus szerek.
 
A natúr fogkrém megvédi a fogakat a fogszuvasodástól és a lepedék lerakódásától és megnehezíti a fogkőképződést.
 
A Matrix Drops homeopátiás fogkrém miért fluoridmentes?
 
Több elismert kutató felhívta már a figyelmet arra, hogy a fluorid igen veszélyes szer. Kémiai elemként és vegyületként vizsgált élettani hatása: nagyon agresszív mérgező elem. A fluor a legreakcióképesebb elem a földön, üvegben sem lehet tárolni, mert szétmarja. A toxikus mennyiség erősen rákeltő, allergén, károsítja az enzimeket – a szervezet alapvető működéséhez nélkülözhetetlen biokatalizátorokat-, megtámadja az agyat, a pajzsmirigyet és rontja a szervek vérellátását. Csökkentheti az egyén ellenállását a külső pszichikai körülményekkel szemben. Közvetlenül a csecsemőmirigyre és a tobozmirigyre hat, csökkentve ezzel az egyén kreativitását, rendszerbe történő gondolkodás képességét továbbá az intuíciós képességei sem működnek emiatt. Hatékonyan butit és visszavetheti a fajfenntartó funkciókat, meddőséget okozhat férfiaknál és nőknél egyaránt. A fluorid egyike a leghatékonyabb patkánymérgeknek.
 
A természetes élelmiszerekben található fluort nem lehet túladagolni, de a szintetikus fluorról – ami a fogkrémekben is van - ez nem mondható el.
 
Tények: Az USA-ban működik a Colgate Egyetem, a Föld legnagyobb fluoridtartalmú fogkrémgyártójáról kapta a nevét. Az egyetem pszichológiai tanszékének egykori vezetője Dr. George Estabrooks orvos, aki a II. világháború alatt az amerikai titkosszolgálatok legképzettebb hipnózis szakértője volt. Estabrooks kémiai fluoriddal megfelelően előkészített hipnózissal bárkit képes volt annyira befolyásolni, hogy úgy viselkedjen, mint egy jól irányítható zombi.
 
A londoni kormány a 70-es években, Észak- Írországban nagyon erőltette az ivóvíz fluoriddal történő kezelését. Mondván a több fluoridot fogyasztó írekkel kevesebb a gond…
 
Charles Eliot Perkins amerikai biokémikus leszögezi: „A fluoridos kezeléseknek igazi célja, csökkenteni a tömegek ellenállását a mindenkori uralommal és ellenőrzéssel, az elvesztett szabadsággal szemben. Aki egy évig használ fluorid tartalmú készítményeket, sem testileg sem lelkileg nem lesz többé ugyan az az ember, aki volt.”
 
A fluorid nagy mennyiségben halálos méreg, kisebb mennyiségben megfigyelték többféle megbetegítő hatását. Magyarországon a 80-90-es években, a bölcsődékben, óvodákban és általános iskolákban kötelező jelleggel vezették be a napi két Dentocal fluorid tatalmú tabletta alkalmazását. Ha megtagadták a tabletta bevételét, a gyermekek dokumentációjához csatolták.
 
Csak kevés embernek jut eszébe, ha allergiás tüneteket, fáradtságot, tompaságot, netán súlyosabb esetben fekélyt, sebesedést észlel a szájban, vagy az ajkak körül, hogy netán a fogkrém a kiváltó ok. Így aztán önként és dalolva használják a fluorid tartalmú fogkrémeket a megtévesztett emberek.
 
A Matrix Drops homeopátiás fogkrém ebből az útvesztőből is igyekszik kiutat mutatni.
 
Miért pont a tobozmirigyet blokkolják fluoriddal?
 
A tobozmirigy, más szóval a harmadik szem, lélek szeme segítségével olyan dolgokat láthatunk, melyek a hétköznapi szemek számára láthatatlanok. Ezeket az észleléseket nevezzük hatodik érzéknek is. A gyermekekben még jól működik, ezért fogékonyak a “természetfeletti” jelenségek észlelésére. A gyermekek olyan dolgokat is látnak, amiket a felnőttek már nem. A tobozmirigy felnőttkorra nagyrészt elveszíti a különleges képességeit, az inaktiválódás pedig bizonyos anyagok lerakódása és felhalmozódása, miatt következhet be. A fluorid nagy mennyiségben képes felhalmozódni a tobozmirigyben, ami főként a fluorid tartalmú fogkrémekből származik.
 
A tobozmirigy a testünk csodája, az agy közepén, a két félteke között elhelyezkedő parányi mirigy, mely toboz alakjáról kapta a nevét. A mellékelt ábrán jól tanulmányozható az emberi agy keresztmetszete és az egyiptomi szimbólum, a Hórusz szem formai hasonlósága. Vajon az egyiptomi, ősi civilizáció többet tudott agyunk működéséről időszámításunk előtt 3000 évvel? Sokan felteszik ezt a mélyen elgondolkodtató kérdést.

Harmadik szem
A homlok közepén kifejlődő harmadik szem a mitológiában és jó néhány kultúrában gyakran visszaköszönő téma. A harmadik szem közvetetten a világosságra és a sötétségre reagál, valamint az energiaterekre, a körülöttünk lévő rezgésekre, finominformációkra. Finomérzékelésnek vagy érzék feletti érzékelésnek is nevezik, ha valaki tudatosan képes “fogni” a körülöttünk lévő információkat. Megérezhetjük általa, ha valaki ellenszenves, akkor is, ha nem tudunk róla semmit. Vagy fordítva, mintha már ezer éve ismernénk egy olyan illetőt, akit akkor látunk először. Ilyenkor egymásra “hangolódunk”.
 
A távérzékelésben (EPR) is fontos szerepe van, gondolunk valakire és egy pillanat múlva pont Ő hív telefonon. Megérezhetjük, ha valamelyik hozzátartozónkkal történt valami, de akár a jövőbe is belepillanthatunk.
 
Kijelenthetjük, hogy a tobozmirigy a metafizikai “harmadik szem” biológiai szerve.
A kutatások szerint tobozmirigy környékén a mai világban a fluor 70-szer nagyobb koncentrációban fordul elő, mint az ezt megelőző időkben. A fluor önmagában az egyik legerősebb méreg és a legelektronegatívabb az összes elem közül.
 
Mi történhet, ha mellőzzük a fluorid tartalmú készítményeket?
- A tudatalattival történő együttműködés felerősödik
- Az emberi kapcsolatok ugrásszerű javulása
- Az elkülönültség érzését felváltja a közösségtudat
- Erősödik a biztonságérzet, megszűnik a félelem, a stressz
- Felismerhetjük a világos és a sötét erőket, a jó és a rossz természetű embereket
 
A fenti és hasonló képességek kifejlődését indíthatjuk el önmagunkban. Megtalálhatja az ember az élete célját, a fényt önmagában. Ez irányba tett legkisebb lépések - a fluormentesség, gluténmentesség…- megváltoztathatják a további életünket.
 
 
Megvásárolható:
 
Matrix Drops Kft.
 H-1143 Budapest (XIV. kerület)
Tábornok u. 11/A. - I. emelet
 
Tájékoztatást kaphat telefonon:
+36 1 251 4983
+36 1 222 3186