Kovács - Magyar András

Hasnyálmirigy daganat csodálatos gyógyulása

2541Megtekintés

 

Csoda történt: eltűnt Robika daganata!

Vastagbél- és hasnyálmirigyrákot diagnosztizáltak a gyermeknél, és úgy engedték el a kórházból, hogy nem tudják operálni! Mindez alig két évvel ezelőtt történt, Csárdás Robika ma mégis egészséges.

 

A hétéves kisfiú csodálatos gyógyulásában Kovács – Magyar András segített.

– Vastagbél- és a hasnyálmirigy daganata volt, és úgy látták, nem lehet operálni – mesélte Robi édesanyja. – Visszazárták és közölték: jóra ne számítsunk, nem valószínű, hogy túléli – magyarázta.

 

A család állítása szerint az orvosok a kisfiú vakbelét sem vették ki, pedig minden olyan esetben megteszik ezt, ha már felnyitották a beteg hasát. Ezzel is kizárva a lehetőséget, hogy később félrediagnosztizálják. Robika azonban meglepte orvosait: egy év alatt meggyógyult.

Kovács – Magyar András és Csárdás Robika

Kovács – Magyar András és Csárdás Robika

 

– Rokonaink tanácsára kerestük fel Kovács - Magyar Andrást, aki már első alkalommal, a távolból energiákat küldve megkezdte Robika kezelését – mesélte az édesanya.

 

– Már az első vizsgálatok is javulást mutattak, hétről hétre lett egyre kisebb a tumor, ezt mutatta a CT és az ultrahang is. A kórházba már nem mentünk vissza. A friss leletekből kiderül: a kisfiú betegségének mára se híre, se hamva. A történet előtt az orvosok is értetlenül állnak.

– Jól vagyok, első osztályba járok, és sokkal jobban tudok játszani, mint amikor beteg voltam – mondta Robika, aki még egy mesét is elmondott a stúdióban.

 

Dr. Borbényi Erika onkológus véleménye:

 

 

Robika felhőtlenül élvezi az elsősök életét, édesanyja, Mariann és testvére, Petike is segít neki elfelejteni a nehéz időszakot.

 

Csárdás Robika Szentkúton

Csárdás Robika Szentkúton, a Szűz Mária forrásnál

 

 

Címünk:

Energia Gyógyító Központ

H-1143 Budapest (XIV. kerület) Tábornok u. 11/A. I. emelet/11.

(a 2. metró Puskás Ferenc Stadion megállójánál)      

Telefonszám: +36-1-251-4983 vagy: +36-1-222-3186

 

www.csodalatosgyogyulasok.hu