Hírek

Jetlag viszlát!

468Megtekintés

A Matrix Drops cseppeknek köszönhetően, hat napos, márciusi utunk során Floridába, végig frissnek, és Jetlag hatásaitól mentesnek éreztem magam. Ez segített a kollégákkal való kapcsolatépítésben, és abban, hogy eredményesen tárgyaljak cégem legfelsőbb vezetőségi tagjaival.

Jetlag viszlát – SOLYMOSI IMRE

 

A csepp segítségével napjaink hasznosan, és csodálatosan teltek a gyönyörű környezetben. Ami még fantasztikusabb volt, hogy hazaérkezés után sem éreztem a számtalan tengerentúli utazás következményeként megszokott, kora délután hirtelen rámtörő, szinte fékezhetetlen fáradtságot, álmosságot.

 

Ildikó és András tanácsára feleségem és jómagam is felhasználtunk egy-egy üveg Matrix Drops 915F cseppet az utazás folyamán irányonként. A jótanácsot követve az utazás előtti este elkezdtük szedni a cseppeket, majd utazás közben körülbelül óránként folytattuk, amíg az üvegnyi Matrix Drops kitartott. Ugyanezt tettük a visszaúton is.

 

A jövőben, minden időzónát áthidaló utazást Matrix Drops 915-el felszerelkezve fogok megkezdeni, hogy a nemkívánt Jetleg-et megellőzzem. Köszönjük a jótanácsot és az egyszerű, de rendkívül hatékony készítményt!

Solymosi Imre