Hírek

Kovács-Magyar András: A vírusok és szuperbaktériumok quantum marker mérése Matrix Drops Computerrel

2546Megtekintés
A vírusok és a baktériumok természete és a saját immunrendszerünk öngyógyító vezérlésének Matrix Drops Protokoll szerinti lehetőségei.

Quantum marker - Virus Matrix Drops Computer
A tudományos vélemény, hogy a vírusok nem tekinthetők az élet egy formájának, csak élettelen szerves struktúráknak.

1_Matrix-Drops-ComputerMatrix Drops

Nincsenek sejtjeik, sem anyagcseréjük, amit a tudomány az élet alapegységeinek tekint. A vírusok inkább mutatnak hasonlóságot a kristályokkal és a szoftverekkel, mint a szerves struktúrákkal.


MIKORBAFAJTA
Mikrobafa

A virion, amely nem mutat életjelenségeket, önálló mozgásra képtelen, csak puszta örökítő anyag (DNS vagy RNS) fehérje burokban.A vírusok nem osztódással szaporodnak (nincsenek sejtjeik, így a virion képtelen magában szaporodni, hiszen nincs riboszómája, azaz fehérjetermelő egysége. A gazdasejttel elkészíttetik alkatrészeiket, amelyek aztán spontán összeállnak érett virionná.Korszerű hasonlattal élve, a virion lényegében csak egy működést módosító programcsomag, a számítógépes vírusokhoz hasonlóan.A vírusban a magfehérjék (hisztonok) lizin és arginin aminosavban gazdag vegyületek a program hordozói.

Hepatitis virus
Vírusok
 Sokszor az élet határán mozgó szerveződésekként írják le őket. A vírus (latinul: méreg). Az egyszerűségük ellenére sem valószínű, hogy legelső élőlények voltak.  
A vírusok ellen nem tudnak gyógyszerekkel védekezni, mert a sejten kívüli vírus, vagyis a virion semmilyen anyagot nem vesz fel, nem táplálkozik, ezért nem lehet kémiai anyagokkal hatni rá.
 
Az ábrán követhető, ahogyan a virion először rátapad a sejtre, majd sejtmagba befecskendezi az örökítő anyagát, amely ott átszervezi a gazdasejt működését. Ezután a gazdasejt (a saját fehérjéit felhasználva) a vírussal azonos új vírusokat termel. Végül az új vírusok kiszabadulnak, és virionná válva sodródnak tova, új gazdasejteket keresve. A vírus a gazdasejttel akár több százezer példányban is lemásoltathatja magát, és ezzel a megfertőzött gazdasejt megbetegedését idézi elő. (A baktériumokat fertőzni képes vírus neve bakteriofág, jelentése: baktériumfaló, neve röviden csak fág).

A vírusok nagyon hasonlítanak a növekvő és bizonyos szempontból reprodukálódni is képes kristályokhoz. A különbözőségük abból áll, hogy genetikai mutációik vannak és képesek alkalmazkodni a környezetükhöz. A vírusok élettelen anyagokra emlékeztető tulajdonsága pl. a szimmetrikus, kristályszerű felépítésük.                4 A vírusok quantum marker mérése Matrix Drops Computerrel    
A kristályok maguktól nőnek szép szabályosra, mégsem mondja senki (vagy legalábbis kevesen), hogy élnek a kövek. A vírusok és a kristályok hasonló természetét vizsgálva megtaláltuk a kulcsot a vírusok megállításához. A vírusok és a kristályok hasonló, mintaszerű viselkedési természetét vette alapul a Matrix Drops kutató csoportunk a munkája során. A Matrix Drops készítmények működési mechanizmusának alapjait a különféle kristályok és azok kombinációs információs mintái jelentik.
Kristályrendszer
Kristályrendszer
Kimutatták, hogy két vírusfehérje nélküli tisztított nukleinsav is lehet fertőző a gazdasejtben, és általuk komplett vírus fejlődik ki. A legújabb definíció szerint olyan fertőző nukleoproteidek, melyek fertőző genetikai információt hordoznak magukban.

6 A vírusok quantum marker mérése Matrix Drops Computerrel
Valójában a vírusok programok, amelyek kódolják a nukleotidokat, amiből DNS és RNS lesz. A  nukleinsav felelős a sejten belüli genetikai információ hordozásáért. A leggyakoribb nukleinsavak a dezoxiribonukleinsav (DNS) és a ribonukleinsav (RNS), melyek az élő szervezetek sejtjeiben és a vírusokban egyaránt megtalálhatók.

A szervezet első védekezési vonala a patogénekkel szemben: a veleszületett immunrendszer, ami csak általában ismeri fel a kórokozókat, nem specifikus és nem biztosít hosszútávú immunitást.

A vírusok kifejlesztettek több immunrendszert megkerülő, illetve hatástalanító módszert.
DNS 1
DNS 2

Megtévesztő a magatartásukkal, másnak látszanak, mint amik valójában.
Olyan ez, mint egy szerepjáték, ahol egy több mint százkilós fiú felveheti akár egy törékeny női szereplő alakját is. Csak azt érzékelik az immunsejtek, amit a vírusok sugallanak, illetve megmutatnak nekik. A vírusok a kisugárzásukat meg tudják változtatni és ezáltal képesek hatni a gondolatainkra is.

8 A vírusok quantum marker mérése Matrix Drops Computerrel
Hasonlóan a megtévesztő emberekhez, akik kifelé mást mutatnak, mint amit belül éreznek. Ahogy Shakespeare írja: „A könnyek csak formák, de a lélek, ami valójában mögötte van az nem látható.”

9 A vírusok quantum marker mérése Matrix Drops Computerrel
A formák és a mennyiségek az anyagi világ ismérvei, míg a minták és a minőség a szemmel nem látható információs világ sajátosságai. A formák lehetnek megtévesztőek, az információs minták azonban sohasem.

A vírusok quantum marker mérése Matrix Drops Computerrel
Az információk minta-összehasonlítással ismerhetők fel. A teremtő információs mintákat kizárólag teleportációs eljárással lehet létrehozni. Ez az eljárás nyújtott lehetőséget a Matrix Drops kutatócsoportnak az anyagtól és energia hullámoktól független tiszta információk létrehozására. Mindezek a tiszta esszenciák a Matrix Drops (MD) nevet kapták.

„Az első lélek alighanem az az erő, amely magához hasonlót hoz létre.” (Arisztotelész)
Kutyaharapást, szőrével - nemegyszer a kivezető út megegyezik a kiváltó okkal. Kételyt, kétellyel - vagyis rávezető kérdésekkel tudunk feloldani. Tüskét tüskével – a tüskét csak egy másik tüskével távolíthatjuk el.

Sérült információt csak a tiszta információ mintájával állíthatjuk helyre. Erre képesek a MD cseppekben tárolt speciális információs minták.

Az esszenciák fő tulajdonsága, hogy magukkal hasonlót hoznak létre!
A valóság téves észlelése nem szégyen, de a helyes észlelésre való törekvés elmulasztása már az. Mindenkinek kötelessége lenne a maga szintjén a legtöbbet kihozni önmagából! A szemünk és fülünk elég ahhoz, hogy nézzünk és halljunk, de kevés ahhoz, hogy másképpen is tudjunk látni, mint ahogy azt megtanították. Ahhoz, hogy megtaláljuk a megoldást, tudnunk kell, mit keresünk.

A Matrix Drops Computer (MDC) információs minta összehasonlítása alapján, már kezdeti szakaszban kimutatható a kvantumfizikai vírus markerek jelenléte a szervezetben.

11 A vírusok quantum marker mérése Matrix Drops Computerrel
Mérési eredményektől függően közöljük a vírusok információs mintáit - Matrix Dropsok formájában - a szervezettel, melyeket azonnal felismer az immunrendszer, ami a betolakodókat megsemmisíti.

Matrix Drops Computer
Immunrendszer
Az immunrendszer működéséről:
A fejlettebb állatok és az ember adaptív immunrendszerrel rendelkeznek, amely a vírussal való találkozás után speciális ellenanyagokat termel, ezek a virionhoz tapadva igyekeznek meggátolni a fertőzést. Ez az úgynevezett humorális immunitás.

1. Az ellenanyagok egyik típusát, az immunoglobulin M-et (IgM) a szervezet csak a fertőzés kezdetén, néhány hétig termeli. Az IgM jelenléte a vérben akut fertőzésre utal.

Immunoglobulin-M_1
Immunoglobulin-M_2
Immunoglobulin-M 3
2. Egy másik fajta, az immunoglobulin G (IgG) termelődése csak később indul be, de évekig, akár élethosszig megmarad és véd a későbbi fertőzésektől. Az IgG azt jelenti, hogy valamikor régen a szervezet már találkozott az adott kórokozóval.

Immunoglobulin-G_1
Immunoglobulin-G_3Immunoglobulin-G_2

3. A humorális immunválaszon kívül létezik a fehérvérsejtek (T-sejtek) által működtetett celluláris immunitás is. Ha a T-sejtek vírusgyanús proteint találnak a sejteken, a killer T-sejtek elpusztítják őket. A fertőzött sejtek interferont kezdenek termelni, ami aktiválja az immunrendszert és stimulálja a környező sejtek antivirális rendszereit, közöttük az antigénprezentációt.

4. A sejten belüli vírusvédelmi mechanizmusok egy érdekes példája az RNS-interferencia. Ez a rendszer a kettős szálú RNS-eket ismeri fel (mivel a sejt maga nem használ ilyeneket, csak bizonyos vírusok), kisebb darabokra vágja, majd a darabokat felhasználja, hogy a későbbiekben felismerje és lebontsa a hasonló szekvenciákat.

15 A vírusok quantum marker mérése Matrix Drops Computerrel
A rotavírusoknak sikerült kikerülnie a szervezet ezirányú védelmét. A rotavírus-fertőzés egy akut vékonybél megbetegedést okoz. Heves hányással és erős hasmenéssel jár.

Tény: a vírusok kifejlesztették az immunrendszert megkerülő vagy hatástalanító módszereiket. Hírhedt példája ennek a HIV, amely magas mutációs rátájával folyamatosan változtatja külső fehérjéit. A túlélési stratégiák közé tartozik alatencia (hosszabb ideig tartó inaktivitás), a genetikai rekombináció vagy genomszegmens cserélése. Blokkolhatják az antigénprezentációt, a killer limfociták (T sejtek) hatását.

16 A vírusok quantum marker mérése Matrix Drops Computerrel
Egyes vírusok az idegrendszer sejtjeibe, vagy éppen az immunrendszer fehérvérsejtekbe a leukocitákba bújnak el, ahol az immunrendszer nem képes elérni őket.

A Matrix Drops Computeres információs mintafelismerés elől azonban ezek sem bújhatnak el! A Matrix Dropsok által hordozott információkkal azonnal aktiválható az immunrendszer.

Vírusok mérése - Matrix Drops Computer

Átkristályosodás
Az alvó vírusokat (latencia) nagymértékben aktiválják a külső hatások. Az epigenetikából jól ismert bioenergiaszint csökkenése, földsugárzások, entitások, rontások, illetve a táplálkozási zavarokból eredő hatások, valamint a lelkiállapot. Leginkább a negatív érzelmek hatására ébrednek fel a szervezetünkben alvó vírusok: félelem, szorongás, harag, gyűlölet, utálat, irigység, bűntudat, szégyen, pénzügyi veszteségek… Úgy képzeljük el az érzelmi hívójeleket a vírusok számára, mint amikor valaki évek után jólismert zenét hall és arra érez késztetést, hogy táncra perdüljön. Nem mindegy azonban, hogy valakit keringőre vagy rock and rollra hív a zene stílusa.

A valóságnak, csak a képzelet szab határt. Amit elért a tudomány az is csodálatos. Elektronmikroszkópokkal láthatóvá váltak a vírusok. A korai felismerés azonban nagyon sok korlátba ütközik a tudomány terén. Mintavételek, tenyésztés, laborkörülmények, speciális elektronmikroszkópok… A kutatások általában előre tekintenek. Miért ne mehetnénk ezúttal hátrafelé? Olykor érdemes felülírni a megrögzött szabályokat. Ezért úgy döntöttünk, a középkor homályából előhúzzuk a kristályok teleportációs, titkos módszerét és azt mai módon, a komputertechnika nyelvén is megszólaltatjuk.


Matrix Drops
A korábbi zenei hasonlatunkkal élve: a különböző kristályok információs mintái más és más ”zenéket” tudnak előhívni a szervezetből. Mai kvantumfizikai fogalmakkal élve, képesek vagyunk a szervezet elhangolódásait átállítani az eredendő állapot függvényre.

19 A vírusok quantum marker mérése Matrix Drops Computerrel
Miben segít a vírusok korai beazonosítása?
Napokkal, olykor hetekkel a megjelenő tünetek előtt az MDC-vel már kimutatható a betegségeket okozó új, és a korábban beépült alvó vírusok jelenléte, illetve azok aktiválódása. Az MDC mérése alapján feltárulnak előttünk az epigenetikus környezeti- és a bennünk játszódó lelki hatások, valamint azok következményei. A kvantum markerek prognózisa alapján informálódhatunk a vírusok aktiválódásáról. Így időben meg tudjuk fékezni a vírusokat. MD információkkal rövid idő alatt informálni tudjuk az immunrendszert a megtévesztő vírusokról.

Néhány alapismeret a gyakori vírusokról:
A herpesznek több fajtája van: más testtájakon jelentkeznek, ám vannak komoly hasonlóságok is közöttük.

Herpesz szimplex komplex: Matrix Drops 374 F. információzavarok helyreállítását támogató ásványokinformációja.

a./ A komplex MD információs minták (F) az elhangolódott szervezet helyreállítását segítik.
b./ A célzott MD információs minták (S.F.P.K.L.) azonban a szervezetből, a vírusok információs emlékképét is törlik.
 
MD 607. (S.F.P.K.L) információzavarok helyreállítását támogató ásványokinformációja. HSV-1 vírus: Herpes simplex főként az ajkakon jelenik meg, apró sebet, vagy hámlást okozva. Jelenlétét enyhe égő érzés kíséri.

20 A vírusok quantum marker mérése Matrix Drops Computerrel
MD 606. (S.F.P.K.L.) információzavarok helyreállítását támogató ásványokinformációja.HSV-2 vírus:a HSV-1 vírussal közösen alkotják a Herpes simplex genitalis vírust, melyek szerkezetükben és terjedésükben hasonlóak. Elsődleges különbségük az előfordulási helyükben van. Leginkább a nemi szerveken jelentkezik, de mindkettő megjelenhet a test más részén is.

Herpes zoster komplex: MD 425 F. információzavarok helyreállítását támogató ásványokinformációja.

MD 608. (S.F.P.K.L.) információzavarok helyreállítását támogató ásványokinformációja. VZV HHV-3 vírus: Herpes zoster a család harmadik tagja, mely az övsömör és a bárányhimlő kórokozója.
      21 A vírusok quantum marker mérése Matrix Drops Computerrel
A herpeszvírusok közé tartozó varicella-zoster (VZV, HHV-3) okozta bárányhimlő korántsem ártalmatlan gyermekbetegség, több lehetséges komplikációt okozhat, mint az összes többi fertőző gyermekbetegség szövődménye együttvéve - ilyen például a vírus által okozott tüdő-, illetve agyvelőgyulladás. A VZV az ötödik agyideg mentén megbújva súlyos szemproblémákat okozhat, akár a szaruhártya is kilyukadhat, míg a nyolcadik idegpálya mentén rejtőzködve alkalomadtán szédülést, fülzúgást, hányingert és hallászavart okozhat. A herpes zostert (övsömört) a bárányhimlő kórokozójával azonos fertőző ágens okozza. Az övsömörben szenvedőtől a bárányhimlő, míg a bárányhimlő hordozójától az övsömörfertőzés kapható el. A tünetek szigorúan csak a test egyik oldalán jelentkeznek, ahol a kiütés övszerűen jelenik meg a testen. Ha az ágyéki vagy a keresztcsonti dúcokban bújtak meg a kórokozók, az elváltozás megjelenhet a gáttájékon vagy az alsó végtagon is.

Herpesz 1

Herpesz 2
 
Epstein Barr komplex: MD 619 (S. F. P. K. L.) információzavarok helyreállítását támogató ásványokinformációja.
 
HHV-4. Ebbe a családba tartozik az Epstein Barr vírus (EBV) is melynek tünetei: krónikus fáradtság, gyulladások, pajzsmirigy rendellenességek, fülzúgás.…

Pajzsmirigy alulműködés, Hashimoto-thyreoiditist, Graves- Basedow -kórt pajzsmirigyrákot is okozhat. A szédülést Meniére-betegségnek, a kalcium -karbonát kristályoknak tulajdonítják. Az immunrendszer kalcium zárványokkal igyekszik körülvenni a EBV.-t úgy, hogy göböket képez a fülben vagy éppen a pajzsmirigyben. A csontból szerzi a kalciumot, ami hosszú távon csontritkuláshoz vezethet. A Lupus bőrbetegség csak egy válasza a szervezetnek az EBV neuritoxinjaira (elpusztult vírusok). Az Epstein Barr vírus a rákos megbetegedések előidézője és egyben a rák egyik előjele lehet.
Gyakori tünetei: izom, ízület, lágy pontok fájdalma, hát, kéz, láb bizsergése, zsibbadása, migrén, kimerültség, szédelgés, fülzúgás, üvegtesti homály, úszóhályog, álmatlanság, verítékezés, hőhullámok (menopauza tüneteivel), hajhullás, kiütések, idegfájdalmak. Érintheti az ízületeket, a bőrt, a veséket, a vérsejteket, a tüdőt és a szívet. Okozhat ködös gondolkodást, memória zavart, súlygyarapodást, kimerültséget, álmatlanságot, töredezett körmöket, depressziót, izomgyengeséget, mononukleózist. A pajzsmirigyet elhagyva, gyulladást okoz a központi idegrendszerben.
 
A EBV megjelenési tünetei az életkorokra vetítve:
1. 70-80 éves korban hátfájással mutatkozik.
2. 50-60 évesen először gyulladásokat okoz.
3. Ezt a mutációs csoportot a 40 évesek is észlelik, ízületi fájdalmakkal jelentkezik, kimerültség, szívdobogás érzése, fülzúgás, szédülés, térdfájás, nem tudja feje felé emelni a kezét- befagyott váll szindróma… . Ebben az estben az információzavar helyreállítása érdekében az MD 1503 F. cisztein-aminosav és a MD 52 F. csalán információs minta ajánlatos a MD 619 sorozat mellé.
4. 30 évesen észlelhető: agresszív idegi megnyilvánulás, fibromialgia- nyakon, háton fájdalmas izomcsomók, melyek elnyomják az alattuk elhelyezkedő idegeket. Ködös gondolkodás, zavartság, fáradtság, szorongás, hangulatingadozás, poszttraumás stressz - amikor nem lenne indokolt a stressz akkor is fennáll. - Állandósult szorongás, vagy félelemérzet.
5. Már 20 évesen: félelem és folytonos aggodalom.
6. Már kisgyermekekben is súlyos tüneteket okozhat. Orvosilag leukémiaként, vírusos agyhártyagyulladásként vagy lupusként diagnosztizálhatják. Kiütések, végtagok gyengesége, súlyos idegfájdalmak jelentkeznek. Okozhat: fül, torok, arc, homloküreg, hüvelyi fertőzést, gyulladást. Az információ zavar helyreállítására az MD 619 S.F.P.K.L. és szédülés esetén + MD 1509 F. Lizin információja ajánlatos. Az SM szklerózis multiplex hátterében szintén lehet EBV. Tünete: szédülés, kimerültség, remegés.
Szabad utat nyit a szervezetben a következőknek: rák, Streptococcus, baktériumok, Helicobacter pylori, gombák, Candida, Cytomegalovírus, nehézfémek…
 
MD 682. (S.F.P.K.L.) információzavarok helyreállítását támogató ásványokinformációja. (HCMV, HHV-5) A Cytomegalovírus szintén a legtöbb emberben jelen van, bár sokan tünetmentes hordozók. A kórokozó az immunológiailag legyengült szervezetben, főként szervátültetés után okoz gondot.
 
23A vírusok quantum marker mérése Matrix Drops Computerrel
Leggyakoribb a mononukleózis szindróma. Utóbbi egy magától múló lázas kórkép, amely vérképeltéréssel, rossz közérzettel, nyirokcsomó megnagyobbodással jár. Ilyenkor bizonyos nyiroksejtek megduzzadnak, elsősorban a nyirokcsomókban vagy a belső szervekben, miközben magát a vírust reprodukálják.

24 A vírusok quantum marker mérése Matrix Drops Computerrel
A betegség leggyakoribb szövődménye az érintett szerv gyulladása, ami miatt utóbbi akár maradandó károsodást is szenvedhet. Ilyen lehet például az agyvelőgyulladás és a szemideghártya-gyulladása. Tünetek: fáradékonyság, gyengeség, májgyulladás, láz, érgyulladás, fájdalmas nyirokcsomók, hurutos tünetek, nyirokcsomó-gyulladás, bélgyulladás, agyvelőgyulladás.
 
Az MD 686 (S.F.P.K.L.) Rhinovírus: a megfázást vagy meghűlést okozó vírus információzavarok helyreállítását támogató ásványokinformációja.

A megfázás vagy meghűlés (más néven heveny orr-garatgyulladás, rhinopharyngitis, heveny rhinitis, nátha, hűléses hurut, akut légzőrendszeri betegség, catarrhus) a felső légutak vírusos fertőzése, amely elsősorban az orr, a torok és a tüdő nyálkahártyáját támadja. A meghűlésnek nincs pontos tudományos és orvosi definíciója. A meghűlés elsősorban az orrot érinti, a garatgyulladás (pharyngitis) a torkot, a orrmelléküreggyulladások (sinusitis maxillaris, frontalis, ethmoidalis, sphenoidalis) pedig a melléküregeket.
 
Mondják, a meghűlésre nincs gyógymód, de a tünetek kezelhetőek. A felnőttek átlagosan évente kétszer-háromszor szenvedik el. A gyermekek körében az átlag, hat és tizenkét meghűlés évente.
 
Van, aki megbetegszik és van, aki nem. Miért? Akik konfliktusban élnek, 2,5 x nagyobb a kockázatuk a vírusokra. Kockázati tényező a C-vitamin hiánya, a dohányzás, a nemalvás, a földsugárzások és az elektroszmog is.
 
A társas vagy baráti kapcsolatok hiánya 4x nagyobb a veszélyeztetettséget jelent. A magány a legnagyobb kockázati tényező!
 
Leggyakrabban rhinovírus áll a nátha mögött, pontosabban a száznál is több szerotípusának valamelyike. E vírusok 33 fokos hőmérsékleten szaporodnak a leggyorsabban, ezzel szemben a védekezésért felelős fehérvérsejtek 37 fok alatt kevésbé képesek hatékonyan felvenni a harcot a behatolókkal szemben. Érthető tehát, hogy a folyamatos orrlégzés által hűtött környezet, a hűvös időjárás miért annyira vonzó a vírusok számára.
 
Aki Matrix Drops barátokkal veszi körbe magát, nem lehet vesztes a vírusokkal szemben. Így válik a megtévesztett elme által vezérelt vesztes testből, a tudatunk által vezérelt örök győztes! Eddig nem tudott a test a vírus által elé tárt megtévesztő valósággal mit kezdeni. Ez úton osztjuk meg a vírusokról szerzett alkímiás ismereteinket, hogy a Matrix Dropszok segítségével mindannyian leszámolhassunk velük.
 
MD 629 (S.F.P.K.L.) Influenza információzavarok helyreállítását támogató ásványokinformációja sorozat, és az
MD 306 F. Influenza komplex információzavarok helyreállítását támogató ásványok információja.

Influenza
Influenza

A humán papillomavirus
MD 648 (S.F.P.K.L.) HPV humán papillomavirus információzavarok helyreállítását támogató ásványokinformációja.

27 A vírusok quantum marker mérése Matrix Drops Computerrel

Évekig tartó HPV a kézen:  
Évekig tartó HPV a kézen

                2. kép: 648 MD (S.F.P.K.L) szedését követő 2. hónap:
2. kép: 648 MD (S.F.P.K.L) szedését követő 2. hónap  

Chlamydia
Átmenet a vírus és baktérium között. Bár baktérium, de úgy viselkedik, mint egy vírus.
Három alfaja létezik:
MD 683. (S.F.P.K.L.) Chlamydia pneumoniae információzavarok helyreállítását támogató ásványokinformációja.
MD 613. (S.F.P.K.L.) Chlamydia trachomatis proctitis információzavarok helyreállítását támogató ásványokinformációja.
MD 685. (S.F.P.K.L.) Chlamydia psittaci információzavarok helyreállítását támogató ásványokinformációja.
 
29 A vírusok quantum marker mérése Matrix Drops Computerrel
A szuperbaktériumok, illetve coccusok nem reagálnak az antibiotikumokra.
Coccusok

Quantum marker - Superbacteria - Matrix Drops Computer

Szintén megtévesztő programjukkal csapják be a szervezet védekező rendszerét. Éppen ezért mintaazonos MD programokkal ismertethetők fel az immunrendszer számára.

MD 612 (S.F.P.K.L.) Streptococcinum - információzavarok helyreállítását támogató ásványokinformációja.
MD 675 (S.F.P.K.L) Streptococcus agalactiae - információzavarok helyreállítását támogató ásványok információi
MD 676 (S.F.P.K.L) Streptococcus pyogenes - információzavarok helyreállítását támogatóásványok információi
MD 677(S.F.P.K.L) Streptococcus viridans - információzavarok helyreállítását támogató ásványok információi
MD 610 (S.F.P.K.L) Pneumococcinum - információzavarok helyreállítását támogató ásványokinformációi

30 Coccus
Összefoglalva:                    
- Az MDC képes a vírusminták aktív hatásának idő előtti felismerésére.
- A Matrix Drops információs minták képessé teszik a megtévesztett immunrendszert, hogy alkalmazásukat követően felismerjék a vírusokat, coccusokat, baktériumokat, gombákat és a chlamydiát egyaránt.
 
A Matrix Drops nem gyógyszer és nem gyógyhatású készítmény!

A Matrix Drops Computer (MDC) kiváló alkalmat biztosít a szervezetben fellépő információzavarok feltárására.

Élhet az akciós ajánlatunk által nyújtott lehetőségekkel.

- Mérési kedvezmény! Az MDC gyorsmérés 30 másodpercet vesz igénybe. A szervezetében legnagyobb információs zavart keltő vírusokra, baktériumokra, gombákra és élősködőkre célzott gyors mérésének ára jelenleg kedvezményesen: bruttó 5.000,- Ft.

- Jelenleg akciónkban a három hónapos kúra időszakra elegendő a 12 db-os MD csomagárban, melynek ára bruttó 35.000,- Ft, 2 db 377.F MD immunrendszert támogató cseppet kap ajándékba a hozzánk forduló vendég.

- Amennyiben a mérést követően választ valamilyen vírus, baktérium vagy gomba információ harmonizáló 12 db-os készletet, az 5.000,- Ft-os mérési díj is ajándék az Ön számára. 1db Matrix Drops ára: bruttó 3.500,- Ft.

Az Ön által vélt vagy a Matrix Drops Computer által mért vírusok információzavarainak feloldására nyílik mód a forradalmian új Matrix Drops információs cseppekkel.
 

Kovács-Magyar András
irodájának elérhetősége:
Matrix Drops Kft.
Irodánkba jelentkezés telefonon: +36-1-222-3186
 
(A teljeskörű 45 perces MDC felmérés és elemzés ára: bruttó 20.000,- Ft mely magában foglalja a pillanatnyi testi, lelki, pszichoszomatikus gondjainak és azok okainak feltárását: nehézfém terheltség, vitamin beépülési zavarait, pillanatnyi sorsfeladatát, vírus, gomba, baktérium terheltségét, szervezetét sújtó földsugárzások, elektroszmog terhelés, pillanatnyi sorsfeladat és még sok egyéb fontos önelemző információt.)
 
Előző cikkünkben ismertettük azokat a célzott Matrix Dropszokat, (MD) készítményeket, amelyek alkalmazásával megoldhatók a szervezetben kialakult vírusok, baktériumok, szuperbaktériumok (antibaktériumokra rezisztens baktériumok) gombák, élősködők által okozott információzavarok feloldása.
Kovács-Magyar András


Kovács-Magyar András: Mérési kedvezmény! Vírusok-, baktériumok-, szuperbaktériumok-, gombák-, élősködők felismerésének és legyőzésének művészete a Matrix Drops világában
                                      
                                  Vírusok felismerése:  
  


A nullponti mezőben van esély leszámolni a vírusokkal, szuperbaktériumokkal és a rákkal:

                             Tekintse meg filmünket: