Hírek

Kovács - Magyar András: Gyógyítási rendszerünk

15323Megtekintés

Iránymutatás gerinc-, hosszantartó betegségek, lelki gondok esetén

Kovacs-Magyar-Andras_Csodalatos-gyogyulasokA kezeléseink nem az orvosi kezelések helyett, hanem azok mellett történnek. Az orvosi kezelések mellet alkalmaztuk a reflexológiai, meditációs (vizualizációs) és energiákat frissítő módszereket.
 
Módszereink lényege:
Az orvosi diagnózisok és terápiák mellett, felhívjuk a betegek figyelmét arra, hogy az egészség megőrzése, visszaállítása saját felelősségünk is egyben. Mindannyiunk kezében hatalmas gyógyító erő rejlik, ami alapvetően a változásra való hajlandóságukon múlik. Változtathat érzelmeinek és energiáinak uralása érdekében: táplálkozásán, esetleg rossz fekhelyén, gondolkodásán, kapcsolatain vagy akár eszmevilágán. A fentiekhez készséggel adunk iránymutatást és segítséget, reflexológia és masszázs módszereinkkel.
 


Kovács-Magyar András irodája:
H-1143 Budapest, Tábornok u. 11/A. I. emelet
Tekintse meg térképen – kattintson ide
Telefon: +36.1.222.3186, +36.1.251.4983
 
Módszereink:
- Csodálatos Táltos masszázs, 126 izület átmozgatása
- Energiaadás, auramérés
- Lelki, szellemi, spirituális segítségnyújtás
 
A módszer elsajátítható Kovács–Magyar András Szellemi Iskolájában.
 
Kezelések:
3 kezelés kell! Előre haladott, krónikus esetben, néhány utókezelés.
(30 éves korig: 3 alkalom, 40 éves kortól: 4 alkalom…)
 
Kovács-Magyar András csodálatos gyógyító rendszerének titkai:
- a betegek energetikai rendszerének helyrehozása minden esetben.
- fekhelyük földsugárzás-mentes helyre tétele, lakás földsugárzás méréssel, amelyet csak tapasztalt, jó szakember végezhet.
 
Tudunk javasolni ilyen igazán kiváló szakembert!
 
- Régi, beteg energiáinak letisztítása, felfrissítése.
- Auratisztítás, energiakezelés, talp reflex masszázs.
- Valamennyi izület átmozgatása, felfrissítése.
- Mély izom-, ín- és nyirokmasszázzsal a régi rossz berögzülések oldása.
 
Módszereinket világszínvonalú, nagy tapasztalatú szakemberek végzik!
 
Bioenergia kezeléseink gyógyító csodái a legmodernebb műszerekkel igazolva:
 
 
 
Spirituális segítségnyújtás:
A múlt jeles gyógyító szentjei, mint pl. Szent Erzsébet, Szent Margit is, a betegek lakhelyét megvizsgálta, fekhelyeik földsugárzás-mentes elhelyezésére tanácsot adtak. A beteghez és környezetében lévő halott emberek itt rekedt szellemeit visszaengedték a túlvilágra. Mindezzel egy hallatlan plusz energiához tudták juttatni, a hozzájuk fordulókat. A spirituális szellemi segítségkérésre, szellemi intelligenciánk ébredésével nyílik mód. Igen komoly segítséget nyújtunk, hiszen havonta egy- egy alkalommal szent helyeket, gyógyító forrásokat látogatunk közösen, ahol igen jelentős immunrendszer erősödést is elérünk.
 
Étrend:
A hosszantartó és gyulladásos betegségben szenvedő embereknek tanácsoljuk a sertéshús, tej, sajt, tojás, édességek, glutén, szója, és az egészségre igen veszélyes műanyagok, pl. a margarin és a tartósítószerek kihagyását az étrendből.
 
Gyógyítás alfája:
Ne a betegséget gyógyítsuk, hanem először a kiváltó okokat keressük és szüntessük meg.
 
Betegséget válthat ki:
- Gerinc- és izület elmozdulás (gerinc- és izület fájdalmak, lúdtalp, vérnyomás, emésztés, szédülés, allergia, bőrbetegségek, krónikus gyulladások). Gerincünket és izületeinket ajánlatos évente 3 alkalommal helyre rakatni!
 
- Földsugárzás felé elhelyezett ágy, vagy munkahelyi szék.
Földalatti vízér, Hartman zóna: lakásunkban, 60 m2 területen 2-3 földalatti vízér is húzódhat. A Hartman zónák 2x2m-es hálót alkotnak.
 
Kovács-Magyar András: földsugárzások →
 
 
Csak ott kerülhetjük el a megbetegedéseket, ahol e két sugárzást, kikerüljük! Ajánlatos fekhelyeiket kimérettetni és szakembereinkkel jó helyet kijelöltetni! A földsugárzás méréseket a Szellemi Iskolában sajátíthatja el. Ezt követően energiatisztítást és energia feltöltést ajánlatos igénybe venni.
 
- Érzelmi, gondolati, kapcsolati, lelki problémák
Kezelésük: lelki tanácsadásunkkal, személyiség analízis, tenyérelemzés, sorselemzés. Régi feldolgozatlan rossz emlékek letételével, emléksúly levétellel. Végleges, és teljes megoldást a tanulás, a Szellemi Iskola eredményezhet, ahol megtanítjuk azt is, hogyan kell a gondolatainkkal, érzelmeinkkel bánni, hogy ne ők bánjanak el mivelünk.
 
A hét szentség:
 
 
- Szellemi problémák, spirituális gondok
Testi, energia, érzelmi, gondolati, kapcsolati, lelki gondok hátterében gyakran meghúzódik szellemi, spirituális probléma. Halott ember itt rekedt szelleme kapcsolódhat az emberhez, vagy lakásához. Ilyen esetekben, minden egyéb ok nélkül ránk kerülhetnek a szellem tulajdonságai, szokásai, betegségei. Egyszeriben megváltozik az életünk. Spirituális szakembereink megoldják ezt a különlegesen nehéz feladatot is. Az itt rekedt szellemeket visszasegítik a túlvilágra.
 
Kovács – Magyar András: Szellemtan
 
 
- Betegséget, depressziót, immunrendszeri gyengeséget okozhat a lelki, szellemi táplálék hiánya is. Ezen a különös gondon segítünk havonta egy-egy alkalommal a Szellemi Iskola kurzusain, klubjain, szent helyekre szervezett útjain, Elit klubon.
 
Szeretettel és szakértelemmel várjuk Önöket gondjaik megoldására.
 
Tevékenységünkről, sikereinkről, munkánkról, meggyőződhet a folyamatosan friss csodákat bemutató honlapjainkon:
 
 
Kezelések, lakás- és földsugárzás mérések, spirituális szellem elengedések:
Kedves kollegáink segítenek:
Tel.: +36 1 222 3186, +36 1 251 4983
 
Kezelések igényelhetők a következő városokban:
Békés, Csongrád, Debrecen, Győr, Hatvan, Kecskemét, Miskolc, Siófok, Szarvas, Szeged, Székesfehérvár – A budapesti telefonszámunkon kérhet pontos elérhetőséget, időpontot.
 
Érdeklődés esetén előadást tartunk az ország településein. Hívjon bennünket!
 
 
 
 
Kapcsolódó kisfilmjeink:
 
A Vásárhelyi Televízió riportja:
 
 
 
Masszázs:
 
 
 
Gerincsérv csodálatos gyógyulása: